The Abyss - luzne pogaduchy

Zaczęty przez Ameno, Lipiec 31, 2008, 09:34:14 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ainulindale

@Falconec: ameryki to zes ty nie odkryl :P
Wiadomo ze priv = "okradanie" tworcow gry :)
Gdyby tworcy inaczej pomysleli nad gra tez by bylo inaczej. Tak jak gang napisal, nie kazdy ma czas na to by tyrac na x1 rate. Woli sobie pograc na jakims x5... x10... czy pobawic sie na jakims x100+
Gdyby tworcy zrobili jakies servery z wiekszym ratem tez moze by bylo inaczej z privami.
Gdybym mial troche wiecej czasu... albo raczej mial bym 100% pewnosci ze bede mial czas by poswiecic czas na gre to pogral bym na retku. Calkiem ciekawie moglo by byc :)
Kase by sie jakos zalatwilo. Gorzej niestety z czasem... :( Nie mam zamiru wydac kasy... pograc miecha i niestety ale musze juz konczyc... wole juz sie tego miecha pobawic...

Privy nie sa zreszta takie zle. Tak jak ot abyss... Dobrze zrobiony... stabilny... admini staraja sie by to jak najlepiej chodzilo.
Szkoda tylko ze tyle ruskich. Na serverze nie ma amerykancow (nie mowie tylko o USA), nie ma wielu europejczykow.
Moze gdyby ruskie sie postaraly swoj server wypromowac i nastawic na graczy z innych krajow tez by bylo inaczej :)

voltage

CytatMoze gdyby ruskie sie postaraly swoj server wypromowac i nastawic na graczy z innych krajow tez by bylo inaczej Smile
to raczej nie lezy w ich naturze ;)

CytatGdyby tworcy zrobili jakies servery z wiekszym ratem tez moze by bylo inaczej z privami.
tez sie nad tym zastanawialem kiedys ;)

CytatMam nadzieje, ze wiecej ludzi mysli w ten sposob.
mysli, mysli :)

ugh

Ostatnio chciałem przejść na retka. Ale z tego co Koszałek napisał, odechciało mi się.

Gram na Abyssie x3 i do tego SE. Dla mnie Abyss ma jednego poważnego minusa - dualboxy. Nie są zabronione i wystarczy się przejść np do katów. Dlatego czasami ciężko mi wbić się w jakieś party.

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Asta Entreri

dlatego ja polazłem na retka...

właśnie, abyss jest serwerem genialnym - dotacje nie wpływające na grę, brak botów, nie działa phx...byłby serwerem duuuużo lepszym od retka, gdyby nie te dualboxy, przez które gra bufferem/supportem mija się z celem.
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Koszałek Opałek

Zgadzam sie, ze Privy to forma "okradania" tworcow oryginalu - nie ma 2 zdan.
Jednak z drugiej strony - jest to tez forma promocji dla Retka. Nie wiadomo w jakim stopniu wplywaja na grywalnosc na Officjalach,
jednak wystarczy popatrzec na "Retailowe" fora, zeby zobaczyc, ze 60% - 70% graczy przyszlo z Privow.
Znakomita wiekszosc z nich twierdzi, ze gdyby nie gra na Privie, to najprawdopodobniej w ogóle nie graliby w Lineage ;).

Coz, bez wdawania sie w zbedna dyskusje mozna stwierdzic, ze Privy w powazny sposob promuja Offa.
Jak wyglada to praktycznie - nikt nie jest w stanie powiedziec - niewielu jest takich graczy, ktorzy wrociliby z Offa na Priva.

Nie twierdze, ze Priv - taki jak The Abyss jest lepszy niz Retek - oczywiscie, ze nie.
Zaden Priv teoretycznie nie bedzie tak dobry (TECHNICZNIE) jak Retek - przeciez to jest ichni "produkt".
Mielismy jednak nie raz takie sytuacje, w ktorych jakastam firma zajmowala sie rozwijaniem obcego produktu,
lub produktu podobnego do obcego - do tego stopnia, ze z czasem stawal sie lepszy niz oryginal ;).

Nie o to chodzi, zeby rozpoczynac krucjate pt. "Moj Priv jest najlepszy na swiecie...", nie jestem fanatykiem Abyssa,
zapalonym fanem - TAK!, ale nie fanatykiem.

Po prostu uwazam, ze dyskusje o dotacjach, czy Customach na takich serwerach, jak The Abyss i porownywanie tego do Retka
nie ma najmniejszego senu.

Faktem jest, ze te linki sa spoznione i stare - ale swiadczy to tylko o tym - jaka kopalnia jest Retail,
swiadczy to o tym jak wyglada polityka NCSoftu - i dokad to zmierza ...
Doprowadza to do absurdow takich - jak przyklad niedawno poznanego klanu z Retka - okazalo sie, ze sa to 3 osoby
obslugujace po 8 kont - wszystkie konta podpiete pod L2W - skonfigurowane jako party.
W 3 party chodza na RB, maja przez to kupe Itemkow - handluja na mase i sprzedaja Adene i Itemy.
W ten sposob zarabiaja na swoja gre - 8x 15 € = 120€ miesiecznie na konta pod L2 +15€ za "dodatkowe" konto - to wlasciwe,
na ktorym "graja normalnie" - sorry - ale jest to dla mnie czysta paranoja!

Ostatnio ogladalem reportaz o chinskiej firmie grajacej w 8 gier online - wlasnie w ten sposob.
Pracuje tam 30 osob i zarabiaja na zycie farmiac ... w MMORPGsy ... oczywiscie na roznych Offach.
Nie jest to jakis wyjatek - te firmy powstaja wszedzie - wystarczy posprawdzac domeny.

Dochodzi do takich idiotyzmow, ze sa juz nawet ludzie, ktorzy skupuja itemy i kase na jednej stronie internetowej,
a sprzedaja na drugiej ... eeech mozna pierniczyc na ten temat godzinami.

Chcialem tylko powiedziec, ze nie mozna w sztywny sposob traktowac wszystkiego "z gory",
TYLKO dlatego, ze placi sie Abonament tu, czy tam - nie widzac wszystkiego, co PRAKTYCZNIE dzieje sie dookola.

P.S.
Abyssowe kopalnie zostaly wycofane daawno temu.

majstunio

hmn co do dualboxów to ja znam takich co tu bez l2 walkerów walą 9 kont i idą lać Rb i nie jest to żaden specjalny wyczyn- kwestia ogarniania dobrych makr oraz szybkiego sprzętu.
Ja uważam, iż przy aktualnym stanie rzeczy oficial mija sie z celem, ponoć jedyna różnica polega na tym, że nikt nie wlepi Ci bana za nic i pewnego dnia nie okaże sie że nie ma już databesa twojego serwera co za tym idzie twojego konta na które orasz 2 lata ;p ... ale to ponoć też róznie bywa w końcu gm to też człowiek czy tu czy na ofie każdy może sie pomylić

Ja wybieram sie na aiona(sorry za oftopa ) bo sądzę. iż pierwszy rok no może pół może być czysty od skutecznych botów- i mocnego seelingiu itemów na aukcjach
a to pozwoli mi i mojej ekipie na jakieś wybicie sie.. i potem będę miał w nosie czy typ ma topowy sprzet czy nie - bo liczę że będę dysponował podobnym i o całości gry będą wtedy decydowały skil a nie kasa
Swoja droga może jestem gościem wierzącym w utopie ale sądzę, że na ibay nie kupisz kolegów z klanu z którymi tniesz 3 lata ;) takich na których można polegać nawet jak się robi gorąco 

Dev

Sorki koszalek, ale dla mnie 2 miliony bugow<boty. Mi boty w niczym nie przeszkadzaja, durne czapki +15% wszystkei staty juz tak, nie mowiac juz o neiprawidłowych równaniach landrate (chociazby anchor którego base landrate to 0,20 a za kazdym razem wchodzi w TTS jewerly set w SK, nawet zdazylo m isie zeby kilka razy wszedl na UD). Nie mówiac tez o całkowicie spieprzonym landrate arresta (i innych skilli zresztą również, chociazby shield basha, który nie sciaga targeta z 100% szansa (jak jest na officialu), tylko bazuje na tym czy wróg ma mentala czy nie Oo), który enchantowany na +10 nie wchodzi w ogóle ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Linox

czy ktoś z was gra / ma zamiar grać na Shadow x 10 Dnet i chce wymienić się za itemy z Abyss x 300 ?   :P

Gang

Linox do transferu itemków są oddzielne tematy. A co do tego ze abyss jest zbugowany chyba wszystkie privy są zbugowane tak więc to o niczym nie swiadczy
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Koszałek Opałek

Na The Abyss jest kilka bledow tak jak na kazdym innym serwie ;)
... a co do bledow / Bugow i dziwnosci w dzialaniu skilli na retku - wystarczy zajrzec na forum offa   :oops:

[czesiu]

koszalek nie rozumiem twojego myslenia na temat offa <LOL> kupowanie adeny na stronce np get adena to cos innego od donate broni +15 nie uwazasz na offie nie kupisz takiej broni + 15 za durne 200 $ bo za taka bron na offie bedziesz mial mieszkanei albo najnowszego foda mustanga :D wyobraz to sobie ze na abyssie x300 jest co 10 osoba z bronia +10 to jest niby fer do innych graczy zreszta niewazne , kupujac kase na stronce ktos inny na tym traci np bot train :D a donatujac zyskuje na tym tylko jakis debil z rosji ........

Koszałek Opałek

Czesiu ... Rozumiem, ze mozesz nie rozumiec ...
Ja natomiast nie rozumiem, dlaczego uwazasz, ze tak praktyczne podejscie do sprawy jest:

Cytat: [czesiu] w Sierpień 16, 2008, 06:17:23 PM
koszalek nie rozumiem twojego myslenia na temat offa <LOL>

w tej sytuacji i w tym kontekscie jest to po prostu co najmniej niepowaznie - nieprawdaz?

Sprawa jest zupelnie prosta - w efekcie koncowym efekt jest ten sam.
Wiekszosc z nas smiala sie (w dziale LOL) z Aukji na DEX'e, czy DN - juz nie pamietam z jakiejs tam broni na ++ sprzedanej za 2,8 k PLN.
Jasne, ze trzeba byc z denia wariatem zeby placic trzy tysiace zzlotych za jakis tam wirtualny itemik.
Niemniej jednak - jest to mozliwe.
Na znakomitej wiekszosci Privow nie uzyskasz takich itemow za dotacje, uzyskasz natomiast jakies tam -_-'ki
nieznacznie ulatwiajace zycie na High-lvl. To wszystko.

Podobna sytuacje mamy na Retku. Roznica polega jednak na tym, ze jest minimum 1001 firm u ktorych mozesz zamowic doslownie wszystko.
Na jednym z for offka rozgorzala kiedys dyskusja na temat zakupu przez pewnego High-lvlowca bizuterii TT na +6 !
Kupil wlasnie w takiej firmie - zaplacil mniej wiecej rownowartosc Adeny, ktora musialby wydac na ten set.
I nie byl to wcale majatek, za ktory moglbys kupic jakiegos tam forda (chyba, ze trupa) czy mieszkanie (no moze rozpadajaca sie stodole).
Jeden z moich znajomych kupil Homke +10 z Acumenem w takiej firmie - uwierz mi - cena byla smieszna!

Nie chce Ci sie szukac prosze bardzo - smieszny przyklad:

Glaive +10 za 35kk Adena i 35kk Adena za 9 €
(ach i zeby nie bylo gadki - te 35kk mozna kupic juz za 6,50€ w tej firmie - wystarczy zapytac!):

http://www.l2.mog.tc/auction/show/ID/593
http://www.itemgarden.com/1/9.html

(Glaive jest na licytacji - pobiegnij przez rynek - zobaczysz ile jest warte takie 35kk na Teonie :P)

Tu nie chodzi nawet o to ile cos tam jest warte, tylko o to, ze rownowartos tego sprzetu w Adenie lub wrecz zanizona wartosc,
oplacona w USD wystarczy, zeby to miec. Przykladow jest kupa - na wszystkich forach - i zadny LOLOwanie tego nie zmieni,
bardzo mi przykro ...
Adena na Retku, kupowana w takich firmach jest po prostu tania - ciagle sa jakies super-przeceny promujace jedna z firm,
a przy tej ich ilosci na rynku - nie ma zadnego problemu z zakupem czegokolwiek.

I nie musimy dyskutowac tu o tym, czy jest to mozliwe czy nie - bo to nie ma najmniejszego sensu - jest... niestety.

Przykladow jest sporo ... nie uwazam rowniez, cze Adminow obslugujacych serwery The Abyss w Rosji powinienes nazywac:

a donatujac zyskuje na tym tylko jakis debil z rosji ........

w porownaniu z ich wiedza Twoja jest zapewnie na etapie zlobka, a jezeli nazywasz ich w ten sposob, to jak powinienem nazwac ciebie, zeby to jakos, przynajmniej "deczko" logicznie pasowalo??

Troche glupio czesiu, troche glupio ...

Tym bardziej, ze to:

kupujac kase na stronce ktos inny na tym traci np bot train

jest juz zupelnie pozbawione sensu ...

Nie bede zapedzal sie, bo nie chce wywolywac tutaj jakies spamowej potyczki ...
Mam po prostu propozycje - przeczytaj swojego posta, zastanow sie TROSZECZKE, przynajmniej delikatnie,
i moze dojdziesz sam do wniosku, ze to maly "niewypal" ...
Jezeli nadepnalem Ci na odcisk - to przepraszam ... nie bylo to moim zamiarem.

Coz, tak jak mowilem - efekt jest ten sam - tylko dostepnosc zupelnie inna.
Mozesz sam sie przekonac - poszukaj ofert - przerazisz sie widzac ile ich jest.

Ach - i jak juz wspomnialem - nie jestem fanatykiem The Abyss, ani Retka - uwazam jednak, ze rozsadne podejscie do sprawy
ukazuje rozmiar tego zjawiska - bez zbednych zludzen.

Gang

mała rada nie wchodźcie w dyskusje z Koszałkiem bo was zje wymiętoli przetrawi i wydali  :D
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Asta Entreri

Dev

No to jedziemy z ripostą !

CytatNa znakomitej wiekszosci Privow nie uzyskasz takich itemow za dotacje, uzyskasz natomiast jakies tam -_-'ki
nieznacznie ulatwiajace zycie na High-lvl. To wszystko.

Cytat43) Ultimate Ability
Casting Spd. +10%
Resist Fire +10%
Resist Water +10%
Resist Wind +10%
Resist Earth +10%
P. Def +10%
M. Def +10%
Heal Effect +20%
Magic Critical Attack Rate +10%
Decreases MP consumption rate for magic skills -10%
Reuse magic skills -10%
M. Atk. +10%
Max HP +10%
Max MP +10%
HP regeneration +10
MP regeneration +10
Atk. Speed +10%
Accuracy +10
Evasion +10
Critical Attack Rate +10%
Critical Attack Damage +10%
The takeover attack (10 %) in HP
Speed +10
P. Atk. +10%

Cytat42) Defence Combo Ability
P. Def +10%
M. Def +10%
HP regeneration +10
Max HP +10%
Resist fire +10%
Resist Water +10%
Resist Wind +10%
Resist Earth +10%
Speed +5
The takeover attack (10 %) in HP
Cytat9) Elemental Ability
Resist Fire +10%
Resist Water +10%
Resist Wind +10%
Resist Earth +10%

Cytat34) Defence Ability
P. Def +10%
M. Def +10%
Resist Fire +10%
Resist Water +10%
Resist Wind +10%
Resist Earth +10%

Pozostawie to bez komentarza, dodam tylko ze ta donacja jest dostepna na x10 beta ...

CytatNa jednym z for offka rozgorzala kiedys dyskusja na temat zakupu przez pewnego High-lvlowca bizuterii TT na +6 !

Na którą wydał ~200-300$, dla porównania, na abyssie S grade jewerly set kosztuje 49 CR +  30x 3.96 CR za enchanty (dodajac ze enchant moze nie wyjsc) ...

Dodam jeszcze, że swego czasu tzreba było placic za granie na x1 abyss (1$ za konto, ale zawsze...) c juz dla mnie było totalnym lolem...

A mana poty niszczą całkowicie takie klasy jak EE/SE, które staja sie bezużytecznie ...

Asta Entreri

zgadzam się z devem poza 1 rzeczą - mana potki NIE niszczą EE/SE...w kóńcu ile można siedzieć na czterech literach i co piętnaście sekund wciskać mana potkę, kiedy w tym samym czasie recharger zdoła tę manę cztery razy odnowić...

a poza tym te dotki są tylko na x10 i x300...na innych już nie :P

Dev

Uwierz mi, tank na expie NIE POTRZEBUJE w party EE na abyssie (wiem z wlasnego doswiadczenia), na offie juz tak, i to bardzo ...

Gang

szkoda ze Dev nie podałeś cen ile kosztują te Ability powyżej 500cr i dochodzą do 1000cr czyli to jest masa kasy
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Dev

Tylko takie cos ja spotykam u co 5 osoby na x300 ...

Koszałek Opałek

Ach tam "Riposta" - to ja spodziewalem sie jakiegos niesamowitego wywodu ... a tu takie cos ...
Ech ... Dev, prosze cie ... no kurcze no ...

Przeciez ty mowisz o x300 ... ups - czyzby to byl High Rite Serwer ??? - NC .... na wet nie bede nic mowil,
poruszajmy sie prosze w ramach przynajmniej MINIMALNIE porownywalnych z 1 - 3 ... ok ?
Cala dyskusje o xwiecej niz 3 daruje sobie - dla mnie to juz jest High Rate ...

Dev ... teraz cytaty ;)

Cyt.1
Sam wiesz, ze tak jest na szanujacych sie Privach ... ktore spelniaja zalozenia przynajmniej minimalnej porownywalnosci do Retka.

Cyt. 2
To tez pozostawie bez komentu, tym bardziej, ze jak okreslila to juz Administracja serwera:
- Serwer x10 Beta mial byc zamkniety - powstal tylko dla testow, ale ze spodobal sie graczom pozostanie TYLKO jako serwer JUST FOR FUN ;)

Cyt. 3
Na jednym z for offka rozgorzala kiedys dyskusja na temat zakupu przez pewnego High-lvlowca bizuterii TT na +6 !

Nie chce mi sie szukac tej dyskusji - wydal na ten set faktycznie cos ok 180 USD - ile nie pamietam,
ale to tez nie jest wazne - przeczytaj uwaznie moj post wczesniej - stanie sie jasne dlaczego.

I TERAZ NAJWAZNIEJSZE:
Dev - zaplacenie za konto 1$ jest dla Ciebie totalnym lolem ...
- akceptuje, tak samo jak akceptuje fakt retkowego totalnie lolowego podejscia do boterki :P

NIE KUPISZ SETU TT na The Abyss za CR ... nie da rady ... NIE KUPISZ tez zadnych scrolli - nie da rady :P

I JESZCZE raz - PROSZE - tu NIE CHODZI o dyskusje RETAIL vs. THE ABYSS  :D  :D  :D

Nie chce mi sie powtarzac ;)

Pozdrawiam

Dev

Yezo

jak to mówią, dla chcącego nic trudnego xD  :D
League of Legends

Asta Entreri

Cytat: Koszałek Opałek w Sierpień 19, 2008, 07:09:04 PM
NIE KUPISZ SETU TT na The Abyss za CR ... nie da rady ... NIE KUPISZ tez zadnych scrolli - nie da rady :P

za NC Coins takoż nie kupisz nawet devotion seta...e-bay, allegro - słowem aukcje istnieją na każdym większym serwerze - także na abyssie...co nie zmienia faktu że po tygodniu grania na retku szlag człowieka trafia od natężenia botów...a na abyssie od rusków po 3-4 miesiące trzymających jeden spot^^

Koszałek Opałek

Cytat: Dev w Sierpień 20, 2008, 02:14:13 AM
CytatNIE KUPISZ SETU TT na The Abyss za CR ... nie da rady ... NIE KUPISZ tez zadnych scrolli - nie da rady

http://www.allegro.pl/item414446590_abyss_3x_adena_110kk_lineage_2.html
http://www.allegro.pl/item416253484_lineage_ii_abyss_x5_draconic_leather_set_3_4.html

Hmm ? :P

Dev .... no prosze Cie - poczytaj ze zrozumieniem to, co pisze:

Porownuje DOTACJE na Serwerach The Abyss z LICYTACJAMI na gieldach internetowych i HANDLEM FIRM internetowych na Retailu...

KAZDY WIE, ze znajdziesz oferty z wiekszosci Privow na Allegro, aBay, etc. - to nie jest NIC dziwnego!

We wszystkich swoich wypowiedziach kladlem jednak nacisk na to - ze ILOSC ofert i MOZLIWOSCI zakupu sa zupelnie inne.
OFERTA na rynku itemow i Adeny z Retka przytlacza LATWODOSTEPNOSCIA.

- o niczym innym nie mowilem ... takze powtorze jeszcze raz:

"NIE MA MOZLIWOSCI zakupu TT Setu (poprzez dotacje - bo o tym caly czas mowa) na The Abyss"
"NIE MA MOZLIWOSCI zakupu TT Setu (w firmie zajmujacej sie handlem virtualnymi itemkami - bo o tym caly czas mowa) na The Abyss"

- ok?

I tak, jak juz mowilem ( jeeeeeeeeeeeeeeej, ja ja nie lubie powtarzac sie ... - Arabowie maja fajne przyslowie:
"tylko kobiecie trzeba powtarzac 3 razy" (Panie - prosze nie brac do siebie ! Nie to jest moim zamiarem)):

Wlasnie te fakty czynia cala dyskusje o wplywie jakistam drobiazgow, pochodzacych z dotacji, czy sam fakt istnienia dotacji na The Abyss i podobnych serwerach (Raty x1- x3 i Soooooolidny serwis) zupelnie pozbawiona sensu.
Wplyw dotacji na The Abyss, wlasciwie korzysci wynikajace z posiadania tych drobiazgow, ktore mozna nabyc za CR,
sa sladowe i maja sladowe odzwierciedlenie w statach i tylko dla High-lvl.
Na zwykla, normalna rozgrywke nie maja zadnego wplywu, a w porownaniu z tym, jak LATWO i jak TANIO mozna zdobyc ITEMY i ADENE w DODATKOWY sposob na RETAILU - sa zjawiskiem nie majacym ABSOLUTNIE zadnego znaczenia.

Dla tych, ktorzy ciagle jeszcze nie zaczaili:

Dotacje na The Abyss w porownaniu z tym, co dzieje sie wokol wszystkich oficjalnych serwerow sa NICZYM,
praktynie NIE ISTNIEJA - dlatego smieszne jest dramatyzowanie tematu dotacji na The Abyss w wykonaniu graczy Retaila,
tudziez jakichkolwiek innych graczy :P.
Jezeli dodamy do tego zjawisko podejscia do Halplexow, L2 Walkerow i innych snifferow - to caly temat porownania
The Abyss z Retailem na tych 2 polach wyglada dla mnie jak rozmowa 2 mrowek o lotach szybowcowych.

Przepraszam za porownanie - to musi byc cos po prostu absurdalnego ;).

Z drugiej strony - calkiem fajna pogaducha - temat troche ozywiony - ogolnie cos sie dzieje,
jeszcze ze 2 posty i bedzie "The Abys vs. Retail - DRAMA!!!" - heheheheheh

:D :bangin: :rotfl: :rotfl: :poklony: :rotfl: :mrgreen:

Gang

Cytat: Dev w Sierpień 19, 2008, 05:15:28 PM
Tylko takie cos ja spotykam u co 5 osoby na x300 ...
tylko ze ta co 5 osoba ma +5% do m defa i p defa,a te Super ability jakie napisałeś ma naprawdę niewiele osób,większość jak ma ability to elemental protection albo pain,
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65