HAWKEYE serwer High Rate INTRELUDE

Zaczęty przez Shiffer, Wrzesień 15, 2008, 04:35:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shiffer

Mam pytanie odnośnie HAWKEYE w Intrelude (serwer high rate z NPC Bufferem i GM Shopem)
1. Jak radzi sobie na olimpiadzie w porównaniu do innych light armor userów (za wyjątkiem TH) - przede wszystkim walka z nukerami oraz destroyer, gladiator (oraz oczywiście reszta klas).
2. PvP 1vs1 (w porównaniu z klasami j/w)
3. Gdzieś czytałem że HE powinien zostać przy Majestic Light Armor a nie chodzić w Draconicu oraz że na olimpiadzie (albo normalnym PvP - niepamietam) lepiej radzi sobie z daggerem a nie lukiem (chyba przeciw tankom ale nie jestem pewien) - co o tym sądzicie ?
----> Husaria 4ever <----

TruTherion

1. Nie wiem, ale łucznicy na Olly chyba słabawi są.

2. Masz odnośnie tego cały dział, poszukaj, poczytaj...

3. Niezłe bzdury... Niby po co są skille, passivy na łuk?

Hermit

Daggerem to można dobijać moby albo stinga wrzucać jak się gra Pr-em.
Radzi sobie jak każda pr0 postać  :P
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

SknerusKK

Cytat: Shiffer w Wrzesień 15, 2008, 04:35:45 PM
Mam pytanie odnośnie HAWKEYE w Intrelude (serwer high rate z NPC Bufferem i GM Shopem)
1. Jak radzi sobie na olimpiadzie w porównaniu do innych light armor userów (za wyjątkiem TH) - przede wszystkim walka z nukerami oraz destroyer, gladiator (oraz oczywiście reszta klas).
2. PvP 1vs1 (w porównaniu z klasami j/w)
3. Gdzieś czytałem że HE powinien zostać przy Majestic Light Armor a nie chodzić w Draconicu oraz że na olimpiadzie (albo normalnym PvP - niepamietam) lepiej radzi sobie z daggerem a nie lukiem (chyba przeciw tankom ale nie jestem pewien) - co o tym sądzicie ?
1. he generalnie ssie na oly, ale jak to wyglada w interlude to nie wiem
2. jak juz TruTherion napisal masz do tego caly dzial
3. jak jedziesz na glass cannon to moze i lepszy mj... he moze nosic draco ze wzgledu na duza ilosc cona, skoro to interlude, to mozna myslac o wyborze miedzy a/s grade, od ct1 s grade jest czyms obowiazkowym xD