SORC/NECRO

Zaczęty przez Drakir, Sierpień 05, 2008, 06:29:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Drakir

co myslicie o tej subie?malo opisana w dzialach ale ponoc potrafi niezle kopac.prosil  bym wiecej informacji.pozdro

Triss

baardzo duzo skili do opanowania ;p

trzeba dobrze ogarniac , zeby dac rade ta postacia :P

jest sporo wiecej magow , ktorzy sa fajni i latwiejsi w prowadzeniu ^^

no i self taki sobie ;p

..::Provider::..

Drakir

nom moze i sa latwiejsi,ale co powiesz jak gracz dobrze opanuje ta postac:)potrafi znalezc rozwiazanie na kazdego przeciwnika,tak m sie chociaz wydaje,co myslicie o tym

Drakir

wyobrazcie sobie ta sube z arcana power,firevortex,cancel glomy anchory silent,itd. summoning,transferpain,surrender to wind i fire oczywiscie,wampir claw.jak dla mnie osoba ktora to opanuje i wykorzysta w odpowiednich sytuacjach moze  byc naprawde maszyna do zabijania.co do self to niewazne.wazne zeby sie gralo milo i nienudno.a na dragonie mozna sobie zrobic piekny support.

Drakir

i oczywiscie dark vortex jak i wszystkie curse....

Triss

po 1.
uzywaj guzika edit ;pp

po 2.
w tej grze za szybko sie dzieje , zeby opanowac sorc/necro ;] takie moje zdanie ^^ za duzo skili , zeby moc to wszystko wykorzystac

..::Provider::..

Kazuya

rpg x5 [gh85]

Matiasso

Ciekawy temat tylko brakuje osob ktore graja ss/ne i moglyby o nim cos wiecej powiedziec a co do tego opanowania to skillli z ss do ogarniecia nie jest tak duzo a jak ktos gra necrusem to wie co uzywac ;)
Na dragonie lawto o support wiec o selfie nie gadamy :P
mysle ze ta postac to postrach mele fighterow i magow jedynie z archerami jak zwykle problem no chyba ze wyjatkowo cursy ladnie wejda ;)

Mam zamiar zrobic ta postac i oczekuje licznych opwiedzi :)

z gory thx ^^

Drakir

i jak tam zrobiles ta postac???;>

Matiasso

heh powiem ci tyle:
ile ja postaci sobie chcialem zrobic z tego necro to glowa mala, miedzy innymi :
-sorc/necro
-sorc/es
-necro/bp

A wyszlo: "Jedyny i niepokonany Sh/Wk !" xD

Drakir

to ostro widze hehe :P niewidzialem takiej postaci,jak ci sie gra:P