Inne mmo pytanie

Zaczęty przez Mlor, Sierpień 17, 2008, 08:51:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mlor

Mozecie uznac to za spamerski topic, ale musze o to zapytac. Dlaczego grajac w Lineage nie podoba mi sie zadne inne mmorpg? Ciagle jakiegos szukam i wszystkie okazuja sie klapa :P Glupie pytanie, ale mnie gnebi :D :oops:
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Proteus

.

NightBird

Jak chcesz sie wyleczyc z uzaleznienia od MMORPG to idz do pracy i pracuj po 8 - 14h/dziennie.

Mnie pomogło i już nie czuje potrzeby gry w MMO.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Tyr

bo to zła kobieta była... ;)

Ta gra ma to coś.
Lineage 2 Classic EU

Bacar

Tak naprawde L2 to bardzo slaba gra(zaraz zostane zlinczowany xD), a wiem co mowie bo GRALEM w nia 4 lata no ale mi przeszlo o dziwo samo :P A teraz lapie rozne mmo i pykam i jest duzo lepszych od L2 uwierzcie mi na slowo :) np. Atlantica Online jest rownie dobra jak L2 a dla mnie nawet lepsza. Ale kto co lubi.

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

PloomBoom

W moim przypadku wszystko opiera się na grafice. L2 ma swój "epicki klimat", zaś większość gier jest jakaś: kolorowa/bajkowa/mangowa etc.
GL & HF

Hermit

Jak chcesz się pozbyć potrzeby pogrania sobie, to usuń grę z dysku. To jest najlepsze.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Bacar

Ale zawsze mozna ja zainstalowac odnowa :P

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Solar

Cytat: Tyr w Sierpień 17, 2008, 09:16:15 PM
bo to zła kobieta była... ;)

Ta gra ma to coś.
Ta l2 to tajny program koreaniskiego rzadku kontroli ludzkosci zapomoca mmorpgów :P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Proteus

Ja z l2 wyszedlem sam bo dopadlo mnie znuzenie przez ciagle napierdzielanie mobow na privie:D
Wolalbym bocic na privie i se pvpowac end game niz ciagle farmic do high lvla. Momentu gdy sie odechciewa gracxD
.