HE/TYR

Zaczęty przez orri, Sierpień 11, 2008, 10:01:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

orri

Mam kilka pytań o tej postaci
1. lepiej grać na statch tyr czy he?
2. musze zacząć od orka np. od destro i zrobić retail na he czy od humana i retail na tyr?
3. czy jak wydropie horna na głównej klasie np. destro to czy po przełączeniu sie na retail to horn będzie mógł być wykożystany na retailu?
4. czy jak wejdzie nowa kronika to czy możliwe jest że będą zmiany w systemie subowania postaci? np. takie co uniemożliwią zrobienie takiego chara, bo już kilka osób na dragonie mówiło że retail będzie można subować w tejsamej klasie co klasa retalu np. sps/ee w ciele dwarfa
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

Triss

1.niestety , ale musisz grac na statach HE ;p
2.ski nw jakim chcesz ^^ zalezy co Ci sie bardziej podoba ...human figjter , human wiz czy orc wiz albo orc fighter ;p
3.tak :)
4.tylko drake wie jak to bedzie ;p

p.s
lepiej jak zrobisz pr/tyr ~~

..::Provider::..

orri

ja osobiście wole he od pr :D może pr/tyr jest lepszy ale he ma snipe :) 30% bizon, zealot, snipe, i kosimy (na dino można poszaleć hehe ostatnio mojego pp tak expilem :) sps/ee sh/bd z se na dualu oni na skałce ja im pp trainy robilem i exp że aż miło ;) )

orri

a ma ktos jakieś screeny z he/tyr lub pr/tyr? tak zeby staty było widać ;) najlepiej na bizonie z 30% hp :P

Kaps3L

na hellboundzie totemy dalej beda dzialac z innymi bronmi???? tzn ze jak wlacze na fistach i zmienie na luk to czy bizon mi nie zniknie??

orri

grałem na pvp serwie x2000 hellbound i totemy zostawały :) ale jak będzie na dragonie nie wiem

mlody27

NA DN (przynajmniej na Arenie) kumpel mi powiedzial ze czesc totemow nie dziala z Lukiem (ponoc IL totemy)

i he/tyr ponoc gorszy niz pr/tyr (kolega mowil ze snipe to dno)

Foreigner

Cytat: mlody27 w Sierpień 21, 2008, 09:37:09 PM
(kolega mowil ze snipe to dno)

na pvp/siege chyba nikt nie uzywa snipe (bo 2min bezruchu=smierc) chyba ze stoisz na murze. Snipe dobry na moby.

orri

snipe sie przydaje jak sie bije mobki ze skały na PI :) troche poszukałem i też stwierdziłem ze snipe jest lipa ;)

Foreigner

Cytat: orri w Wrzesień 02, 2008, 10:54:24 AM
snipe sie przydaje jak sie bije mobki ze skały na PI :)
no tam to jest dobre bo nie spadniesz ze skalek i masz zwiekszone statsy i to wszystko

orri

włąsnie o to chodzi ;) szczegóglnie jak ma sie słabego gościa do robienia trainów pod skałke bo tak to można sobie brać jego targety :) a tak to klikając na skaczące mobki można spaść

Triss

jak wstanie serv to postaram sie porobic skriny pr/tyr ;]

..::Provider::..

Kaps3L