Trial Ogarniczenia! Pytanie!

Zaczęty przez peel, Luty 23, 2009, 03:23:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

peel

Witam, wczoraj udało mi się zauważyć iż wersja posiadając wersję trial nie mogę np. kupywać itemków od ludzi nie mogę dawać trade czy wyrzucać itemów ;/ Jest to dla mnie uciążliwe i moje pytanie jest następujące. Czy jeżeli zakupię pre-paida i "wklepię" ten kod tam gdzie trzeba to trial zamieni mi się w normalną wersję czy dalej będę posiadał te pare dni triala a dopiero potem "te normalne" ?!!?!?

montezuma

Cytat: peel w Luty 23, 2009, 03:23:16 PM
Witam, wczoraj udało mi się zauważyć iż wersja posiadając wersję trial nie mogę np. kupywać itemków od ludzi nie mogę dawać trade czy wyrzucać itemów ;/ Jest to dla mnie uciążliwe i moje pytanie jest następujące. Czy jeżeli zakupię pre-paida i "wklepię" ten kod tam gdzie trzeba to trial zamieni mi się w normalną wersję czy dalej będę posiadał te pare dni triala a dopiero potem "te normalne" ?!!?!?

zeby trial zamienil sie na FULL konto to musisz kupic KOD GRY, a nie karte prepaid. Karta pre-paid SLUZY JEDYNIE DO przedluzenia gry na FULL koncie
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Frohike

Nom, czyli zaczekaj aż Ci się skończy trial, a potem zastosuj combo cd-key + prepaid :P

peel

Czyli najlepiej zakupić w empiku grę wraz z 31 dniami gry w cenie ? :P

Frohike

Obojętne gdzie, może być z allegro ;p Ważne, żeby był cd-key oraz prepaid :)