Sephia - Medium - GRACIA II

Zaczęty przez Sephia, Sierpień 26, 2008, 11:07:19 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marvix

Cytat: Laner w Grudzień 02, 2008, 01:21:13 PM
Już dawno była mowa o tym abyśmy skończyli tutaj spamować o sprawie bana ale widze że to dla Ciebie zbyt trudne..
Nie będę grał na Ephionie nie dlatego że to słaby server ale po prostu nie odpowiada moim gustom. Widzę że Ty po prostu nie potrafisz zrozumieć że nie stworzyłeś jakiegoś pr0 servera.
Dlatego proszę Cię skończ już tą dziecinadę. Prowadzisz server jakich wiele "wstał postał padł". Nie ma Was co porównywać do innych serverów typu Ephion a Ty nie oszukuj się że Twój server jest tylko troche gorszy od wyżej wymienionego Ephiona bo to jest dno.
Tak btw. nie rozumiem jednego : czemu nie ustawisz npc buffera? i tak każdy lata na full buffie z 5 boxami + a dorobienie się Setu A i wepu S to kwestia maks tygodnia, więc skoro Twoim celem było stworzenie raczej servera medium PvP (taka hybryda dziwna) to zrób to do końca;p

Imha sephia mał ludzi każdy srednio ma 3 duale+main :) .... mało on
Poza tym w b.dużo bugów ,geo?

LoL geo to masakra......

P.S
Ephion Epic fail

Sephia

Cytat: Laner w Grudzień 02, 2008, 01:21:13 PM
Już dawno była mowa o tym abyśmy skończyli tutaj spamować o sprawie bana ale widze że to dla Ciebie zbyt trudne..
Nie będę grał na Ephionie nie dlatego że to słaby server ale po prostu nie odpowiada moim gustom. Widzę że Ty po prostu nie potrafisz zrozumieć że nie stworzyłeś jakiegoś pr0 servera.
Dlatego proszę Cię skończ już tą dziecinadę. Prowadzisz server jakich wiele "wstał postał padł". Nie ma Was co porównywać do innych serverów typu Ephion a Ty nie oszukuj się że Twój server jest tylko troche gorszy od wyżej wymienionego Ephiona bo to jest dno.
Tak btw. nie rozumiem jednego : czemu nie ustawisz npc buffera? i tak każdy lata na full buffie z 5 boxami + a dorobienie się Setu A i wepu S to kwestia maks tygodnia, więc skoro Twoim celem było stworzenie raczej servera medium PvP (taka hybryda dziwna) to zrób to do końca;p

Dziwny to jesteś Ty ja nigdy nie twierdziłem, że zrobiłem coś wielkiego, bo nie zrobiłem musiałeś mnie pomylić z kimś innym.

bartekro

Cytat: Laner w Grudzień 02, 2008, 11:12:55 AM
Cytat: bartekro w Grudzień 01, 2008, 06:05:48 PM
aha chyba że tak ale ciekawe czy w pare miechów zdobedzie taki online  :D

Ja nie mogę tej podniety z online
Jak można się podniecać 500x dual box? Tak się zastanawiam czy teraz jest tam ktoś latający bez full buffa jakiś czas temu spotkanie kogoś na 20+ bez CoVa dance/songow i czego się tylko da graniczyło z cudem.  I nie ma co się kłócić z faktami Ephion>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Sephia.
Po prostu są to dwa różne servery Ephion to porządny server solidnie zarządzany któremu można wróżyć przyszłość a Sephia to server którem można wróżyć duży wzrost.... liczby dual boxow

Omg z tego co tu piszesz wynika że każda osoba powinna mieć odpaloną grę 4x
A tak napewno nie jest.... Może pomyliłeś serwer SEPHIA>>>>>>>>>>>>>> ephion

Marvix

Tiaa... -1

Nie mydlcie ludziom oczu to co u was jest to tragedia(nie wiem jakim sposobem ,ale geo macie 3x gorszą od xeebry) Stfu....

Poza tym transakcje (poza listą donate) w dzisiejszych czasach 600 Online to mało a poza tym to wiedzcie ,że jak się coś lepszego pojawi na horyzoncie to stracicie Online.

EDIT :

p.s

Tylko wiecie jak stracicie jednego człowieka to -4 Online :)
1klan quitnie i już wam tragicznie Online spadnie ^^

Likmo

Cytat: Marvix w Grudzień 04, 2008, 04:37:18 PM
Tiaa... -1

Nie mydlcie ludziom oczu to co u was jest to tragedia(nie wiem jakim sposobem ,ale geo macie 3x gorszą od xeebry) Stfu....

Poza tym transakcje (poza listą donate) w dzisiejszych czasach 600 Online to mało a poza tym to wiedzcie ,że jak się coś lepszego pojawi na horyzoncie to stracicie Online.

EDIT :

p.s

Podczas expienia 1-25 spotkałem 12 postaci w tym 2 były na dualboxie. Czyli w praktyce było 10 osób.

To właśnie tacy jak Ty mydlicie ludziom oczy czytając poprzednie posty i na tej bazie pisząc swoja ocenę

PS.Geo rzeczywiście jest słabe

TruTherion

To na Sephi by musiało nie dać przejść z jednego miejsca na drugi, aby był gorszy... Z racji swojej nie przeginaj, co jakiś czas wpadasz gdzieś piszesz jaki to serv jest dobry i po jakimś problemie znikasz.

bartekro

Fakt może i geo nie jest najlepszą stroną sephii ale już niedługo...........
Gdy wejdzie nowy dedyk...........
Dużo się zmieni.............Na lepsze!!!!!!!!!

Laner

bedzie ncp buffer? gm shop? beda s80 w gmshopie;]?

mariucha

Tiaa... -1

EDIT :

p.s

Enter dokładnie jak się pojawi cos lepszego spadniemy, a póki co cieszymy sie, że jesteśmy najlepsi, własnie dodano na serwer kolejne poprawki skilli zapraszam. ONLY SEPHIA.

Marvix

Cytat: mariucha w Grudzień 05, 2008, 12:01:02 PM
Tiaa... -1

EDIT :

p.s

Enter dokładnie jak się pojawi cos lepszego spadniemy, a póki co cieszymy sie, że jesteśmy najlepsi, własnie dodano na serwer kolejne poprawki skilli zapraszam. ONLY SEPHIA.

Niechwytaj mnie za słówka.....

Coś lepszego -chcecie ludzi bawić? ......
Wystarczy ,że ktoś trochę geo zrobi ściagnie pliki ,i dedyka kupi ^^

Asta Entreri

Sephia jest trochę jak Tibia...niby dziadostwo a ludzi nazbierała...
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

bartekro

Cytat: Asta Entreri w Grudzień 05, 2008, 05:59:22 PM
Sephia jest trochę jak Tibia...niby dziadostwo a ludzi nazbierała...

@Asta Pizderi: N00b nie grałeś a oceniasz... daj nazwę jakiegoś polskiego serwera bez doty leprzego od SEPHII

Asta Entreri

l2reloaded? :D

i tak baj de łej...lepszego się pisze

bartekro

Cytat: Asta Entreri w Grudzień 07, 2008, 07:40:42 PM
l2reloaded? :D

i tak baj de łej...lepszego się pisze

Z tego co widzę to nie jest polski serwer a po 2 w rankingach jest znacznie niżej od SEPHII
Jeszcze jakiś serwer? ale polski!!

Asta Entreri

oooczywiście...stanki to aborygen, kikuchi to chińczyk a animal to papuas...gratz man!
na relo gra obecnie ok. 1k ludzi, a to, że w rankingu jakiegoś hopzone jest nisko, to nic nie znaczy - marka mówi sama za siebie...
reasumując - GOGOGO PR0 POLISH L2JOKE!

Marvix

Cytat: Asta Entreri w Grudzień 07, 2008, 09:09:19 PM
oooczywiście...stanki to aborygen, kikuchi to chińczyk a animal to papuas...gratz man!
na relo gra obecnie ok. 1k ludzi, a to, że w rankingu jakiegoś hopzone jest nisko, to nic nie znaczy - marka mówi sama za siebie...

Popieram :)
Nie prowokuj userów :)

Bo w 2h u was można tyle bugow znależć ,że bym na vencie do jutra mówił :)
Nie porównujcie się do Relo Do najlepszy Polski serwer na chwilę obecną ;p
Coś jeszcze?

Ah no przepraszam :)
Przecież l2j z 300ludzmi maja wieksze miejsce niz dex,supreme etc.:)

bartekro

Cytat: Marvix w Grudzień 07, 2008, 09:37:05 PM
Cytat: Asta Entreri w Grudzień 07, 2008, 09:09:19 PM

Popieram :)
Nie prowokuj userów :)

Bo w 2h u was można tyle bugow znależć ,że bym na vencie do jutra mówił :)
Nie porównujcie się do Relo Do najlepszy Polski serwer na chwilę obecną ;p
Coś jeszcze?

Ah no przepraszam :)
Przecież l2j z 300ludzmi maja wieksze miejsce niz dex,supreme etc.:)

Tu też liczy się czas jaki serwer jest postawiony...

Asta Entreri

Marvix

Cytat: Asta Entreri w Grudzień 08, 2008, 02:54:21 PM
2 lata? :D

:p

Wiesz co ?
Za kogo ty masz ludzi?
Uważasz ,że ktoś jest na tyle głupi?
Przecież wystarczy dobić 30 i już jest tyle błędów ,ze wiadomo co będzie dalej ...
Przestań bo mi się tutaj powoli postów pisać nie chcę...

Laner

Nie no ahahah ja nie mogę koleś z tym najlepszym polskim serverem to myslałem że z krzesła spadnę.
Nie chciało mi się szukać ale jak Ci tak zależy to masz : o wieeele lepszy server polski : http://www.l2-moa.pl/
I nie wyskakuj mi zaraz że tam gra mniej ludzi bo to że gra u Was 400 dual boxow to chyba nie powód do dumy...
Ale co tu mówić Ty jak widzisz party z paroma przyczepkami to jak w takim jest 9 osób to co? na pytanie ile osób jest na HS odpowiesz 9 gdy będzie tylko to pt?
Zrozum! : liczba on to nie liczba dualboxow takimi danymi każdy może zaszpanować ale ile osób naprawdę gra - to się liczy a nie to że jakiś kolo jedzie na 9 boxach to sie cieszysz.
Jakby jakiś klan serv opuścił to by pewnie online o 30-40% spadła ...

Marvix

Cytat: Laner w Grudzień 08, 2008, 08:04:03 PM
Nie no ahahah ja nie mogę koleś z tym najlepszym polskim serverem to myslałem że z krzesła spadnę.
Nie chciało mi się szukać ale jak Ci tak zależy to masz : o wieeele lepszy server polski : http://www.l2-moa.pl/
I nie wyskakuj mi zaraz że tam gra mniej ludzi bo to że gra u Was 400 dual boxow to chyba nie powód do dumy...
Ale co tu mówić Ty jak widzisz party z paroma przyczepkami to jak w takim jest 9 osób to co? na pytanie ile osób jest na HS odpowiesz 9 gdy będzie tylko to pt?
Zrozum! : liczba on to nie liczba dualboxow takimi danymi każdy może zaszpanować ale ile osób naprawdę gra - to się liczy a nie to że jakiś kolo jedzie na 9 boxach to sie cieszysz.
Jakby jakiś klan serv opuścił to by pewnie online o 30-40% spadła ...

Rozbawiłeś mnie :) +

l2-moa co to?
Tam gdzie gram gra 2k+/- i góra 400duali:)

^^ Pozdrawiam serdecznie :)

Wiesz co to 30%serwera =1klan(;p)?
LoL Jestes dobry nie promuj l2joke :)
Sie moge zalozyc ,ze wiekszosc graczy to:
Ludzie ktorzy przechodza co jakis czas z l2jokeow typu valinor,gl,xeebra,zeus itd.

Nie no a jaki inny polski serwer jest lepszy od Hellbound OFF 1100+Online PL??
GL-1serwer 350ON-duale 300~~ ludzi LoL
Passion gorzej
Azzarath zyje?
O l2j mi nie mowie juz;p

Tak w tej chwili Relo to the best pl serwer .
Chcesz sie kłócić?
Porownaj liczbe Ludzi(z roznych ip) na serwerze
Relo vs Sephia
Porownaj lagi,ping,geodate
Relo vs Sephia
Porownaj co dziala
Relo vs Sephia

Chcesz kontynuować?
2h i znalazł bym z xx bugów u was.

Sephia

Piszcie sobie co chcecie, fakty mówią za siebie. Na chwilę obecną ludzi na serwerze przybywa w bardzo szybkim tempie.
BTW Laner, jezeli twierdzisz, że dualboxy votują serwer na listach do głosowania, to jesteś głupszy niż myślałem.

Asta Entreri

fakty, bugi i geodata mówią same za siebie - masz absolutną rację

Marvix

Cytat: Sephia w Grudzień 09, 2008, 09:53:49 AM
Piszcie sobie co chcecie, fakty mówią za siebie. Na chwilę obecną ludzi na serwerze przybywa w bardzo szybkim tempie.
BTW Laner, jezeli twierdzisz, że dualboxy votują serwer na listach do głosowania, to jesteś głupszy niż myślałem.

Przestan bzdury ....
Wasz serwer zalicza się do jednego z najgorszych l2j.
A wasza liczba online też nic nie mówi ,wiesz?

Laner

O ja nie moge... zrozum liczba votow nie jest miarodajna moim zdaniem gdyż wielu osobom nie chce się głosować a niektórym straasznie zależy na tych votach jednakże ja uważam że miarodajna jest ilość graczy(jak już wiele razy Ci tłumaczono dual box to nie gracz i nie chwal sie tym ile to masz dual boxow na servie bo to naprawdę nikogo już chyba nie kręci - przynajmniej ja nie znam kogoś kto na ratach x10 będzie grał z innymi latającymi na full buff/dance/song) nie ma gmshopu ani npc buffera i trudno w sumie powiedzieć czy jest to pseudo high rate czy pseudo low rate.
Chciałeś stworzyć tego typu server? OK Twoja decyzja nikt Ci tego nie zabroni ale przestań okłamywać ludzi że server się rozwija i stale przybywa graczy... o faktach lepiej nie dyskutuj to wyraźnie Twoja słaba strona więc ja bym stronił od tego tematu.
tak btw. to ja Cię nie rozumiem poruszasz tematy które są Twoją słabą stroną...