Upgrade'owanie Krysztalkow

Zaczęty przez Korni, Sierpień 25, 2008, 04:55:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Korni

Mam pytanie na czym mozna upgrade'owac krysztalki do 11, 12 i 13 stage'u. Slyszalem na servie ze do 12 mozna na tyrranosaurach za pomoca trapowania ich i slyszalem ze 13 mozna wbic na halishi-RBka w four sepulchers. Czy to prawda, mozna tak na DN robic?

Daab

Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

Boomer

Ja natomiast mam pytanie dotyczące samego trapowania, jak to wygląda ? Na 3rd dostaje niby jakieś skille do tego (takie jakby berła) tylko jak to zdobyć ?

EE/SWS, BP/PAL, OL/WC i wiele innych...

QQryQ

Cytat: Boomer w Sierpień 26, 2008, 01:33:08 PM
Ja natomiast mam pytanie dotyczące samego trapowania, jak to wygląda ? Na 3rd dostaje niby jakieś skille do tego (takie jakby berła) tylko jak to zdobyć ?

jest na to quest na dino, dodatkowo trzeba jeszcze miec trap stony... a jak to wyglada w praktyce tego nie wie nikt :P
QQryQ - Adventurer/Hierophant (back in action)
Pheonom - Moonlight Sentinel/Sword Muse

Korni

robi sie questa, gdzie trzeba pochodzic po dino do NPCkow , potem zabic 50 dinosow jakichs i dostjae sie itema, za ktorego mozna skille wykupic, trap stony i taka jakby bron sie dostaje ktora sie uzywa do tych skilli. Osoba ze skillami i ta "bronia" trapuje tyrranosaura, nic nie moze robic i reszta go bije. Ale nie wiem czy tak sie da tego krysztalka zrobic;/