Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

evilmg

czekam na jeden konkretny motyw:

spoiler:powrót itacha

Sebal

Mnie to w jakiś sposób nudziło (prócz info o którym się dowiedzieliśmy na temat techniki :D), ale dużo osób się tym jarało :P
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Arimas

36 layers of self regenerating barrier?
/useskill Brute force  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

lukasz09091

w końcu Naruto  :) mam nadzieję, że zaskoczy zajebistością

Sebal

I dzisiaj była fajna mangaaa :D no to nie mogę się doczekać następnego odcinka
Sebal- Life ...

Hermit

masz ci babo placek, ale tak myslałem po ostatnich 2 chapterach
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Shen

ale suchar z Tobim, podbija swiat bo mu Kakashi dupke odbil.

Sebal

No ciekawe co będzie dalej... :D
Sebal- Life ...

Shen

Więc poszło jednak o Rin, co za oklepany motyw.

Kamal

A co się z nią stało? Nie czytałem/przeoczyłem ten moment (jak ktoś pamięta gdzie mniej więcej byłbym dźwięczny).

Shen

chapter 599 i 600.

lukasz09091

źle mi się teraz mangę czyta, takie spoile na necie poszły, że sam padłem ofiarą  :(

Cytat: Kamal w Wrzesień 06, 2012, 08:23:46 PM
A co się z nią stało? Nie czytałem/przeoczyłem ten moment (jak ktoś pamięta gdzie mniej więcej byłbym dźwięczny).

przeszczepiła oko Kakashiemu i z tego co kojarzę zginęła, ale nie wiadomo jak i gdzie

Zovi

Pamięta ktoś jak się nazywała ta turowa gra o Naruto ? Taka karcianka jakby online. Z każdym poziomem odblokowujemy nowe postacie którymi się walczy.

EDIT.
Już mam, chodziło o Naruto arena.
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

evilmg

Cytat: Zovi w Wrzesień 27, 2012, 05:22:11 PM
Pamięta ktoś jak się nazywała ta turowa gra o Naruto ? Taka karcianka jakby online. Z każdym poziomem odblokowujemy nowe postacie którymi się walczy.

EDIT.

a w którym miejscu to karciankę przypomina?  :shock:

lukasz09091

Cytat: evilmg w Wrzesień 27, 2012, 07:44:04 PM
Cytat: Zovi w Wrzesień 27, 2012, 05:22:11 PM

EDIT.

a w którym miejscu to karciankę przypomina?  :shock:

świetna gra!!! przynajmniej kiedyś, hehe grałem w nią jakoś chyba w 2008 czy nawet wcześniej gdy nie było tyle postaci i nie było shipudena :D swego czasu pamiętam, że mój najlepszy wynik to 3 w rankingou :P a mogłem pociupać dłużej i na hokage polować. Jak po 3 latach włączyłem (nie usunęli konta, ani nic :shock:) to już trochę za wiele jak dla mnie chodź pograłem chwilkę z rok temu jeszcze. Generalnie polecam i to raczej nie karcianka, a turowa strategia na b. wysokim poziomie

Shen

Spoko chapter. Ciekawe dlaczego Kakashi zabil Rin. Obstawiam ze za wszystkim stoi Madara zeby Obito przeszedl na ciemna strone.

lukasz09091

Cytat: Shen w Październik 04, 2012, 10:11:38 PM
Spoko chapter. Ciekawe dlaczego Kakashi zabil Rin. Obstawiam ze za wszystkim stoi Madara zeby Obito przeszedl na ciemna strone.

A może to nie Kakashi tylko Zetsu?

Shen

Zetsu by nie płakał. Obstawiam że to Kakashi.

roli

Raczej Kaszi, ponieważ Obito widział rękę Kasziego z pierwszej osoby przez swoje transplantowane oko : )
Jeśli się okaże, że przez słabą widoczność parę/mgłę/chmury z aktywnym sharinganem Kaszi -_-'ął samobója to będzie kolejny fail tej serii i kolejny argument do jej porzucenia...

Shen

Ja bym raczej obstawiał jakieś genjutsu. Winił tyle lat Kakashiego a potem sie okaze ze bez powodu, oklepany motyw. Oby sie wyjasnilo w kolejnym chapterze, chyba ze wyskocza z watkiem Sasuke.

impos89

Dobrze się zaczęło. Zaskoczyło mnie to. Zamiast gdybać, pozostaje poczekać parę dni. Kishi rzucił smacznym kawałkiem mięska, ale dopiero za kilka dni zobaczymy czy dobrze doprawił.
Polaczkowo:
Impos - Aeore Healer lvl 93 / Wynn Summoner 85 / TH 58
klan - Kowale
CP Sairea

Sebal

Cytat: impos89 w Październik 06, 2012, 08:40:58 AM
Dobrze się zaczęło. Zaskoczyło mnie to. Zamiast gdybać, pozostaje poczekać parę dni. Kishi rzucił smacznym kawałkiem mięska, ale dopiero za kilka dni zobaczymy czy dobrze doprawił.

Pięknie to ująłeś ; )
Sebal- Life ...

Shen

Wiele się nie wyjaśniło, ale chyba "coś" zrobili Rin i dlatego Kakaschi ją zabił.

Sebal

Albo zabił ją żeby właśnie Jej niczego nie zrobili...
Sebal- Life ...

Tyumio

Kakashi zabił Rin, bo ta miała w sobie jakąś super uber mastah power moc i jako, że nie mieli szans z przeważającą liczebnością wroga, Rin chciała, aby ten ją zabił, bo jakby ją złapali to Konoha była w spocona i w kłopotach.

Tak, jestem detektywem z W11