Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Virandile

Cytat: Zovi w Styczeń 23, 2009, 10:58:09 AM
To rasen shurikenem można rzucać ? :) Tylko ciekawe co teraz zrobi, skoro już nie będzie na sage mode... :P
Ile on już jego ciał zabił ?
Rzucanie upgradowanego RFS'a trenowal w zabolandzie w ukryciu (tylko trzeba uwaznie czytac mange to jest o tym mowa). Teraz to dostanie po dupie, a pozniej jakos wygra lub remis (ktos albo cos mu pomoze) wiec moze ktos ucieknie z pola walki. Zabil 4 z 6.
"Many that live deserve death. And some die that deserve life. Can you give it to them?"

Aion | Spatalos | Asmodian | Templar | Virandile

My Anime List

Soul

3 uwzględniając tego prawdziwego :)
Prepare for unforeseen consequences...

Virandile

Pain kontrolowal rowniez tego robota wiec uwzglednia sie go. Nie zapominajmy jeszcze o scrollu ktory Naruto ma na plecach, napewno da sobie jakos rade :)
"Many that live deserve death. And some die that deserve life. Can you give it to them?"

My Anime List

Cralin

Kurde, co on teraz z tymi Rasenganami wyprawia :D Rasengan, Oodama Rasengan, Fuuton:Rasen-shuriken 50%,Big Rasengan, Double Rasengan, Fuuton:Rasen-Shuriken 100%

Trochę ma tego rasengana ;P

Pheonix

jak zrobisz zupę to chcesz zęby była jeszcze lepsza i dodając składniki starasz się to osiągnąć

Cralin

No ale właśnie dobrze, że tak jest ;P Aha i jeszcze Kyuubi Rasengan ;D

Ryltar

Ta w skrocie caly chapter:

Naruto:Fotom Rasen Shuriken
*rzut*
Kermit:ZOMG!
Pein:Fuck
*chwile pozniej*
Naruto:OOM, WTB Elixir of Mental STR!
Pein:xaxaxaxa
Naruto:LOL! MY TOGGLE!

CytatNo ale właśnie dobrze, że tak jest ;P Aha i jeszcze Kyuubi Rasengan ;D
CytatRasengan, Oodama Rasengan, Fuuton:Rasen-shuriken 50%,Big Rasengan, Double Rasengan, Fuuton:Rasen-Shuriken 100%

Da double GG.

Marvix

Cytat: Ryltar w Styczeń 23, 2009, 02:36:45 PM
Ta w skrocie caly chapter:

Naruto:Fotom Rasen Shuriken
*rzut*
Kermit:ZOMG!
Pein:Fuck
*chwile pozniej*
Naruto:OOM, WTB Elixir of Mental STR!
Pein:xaxaxaxa
Naruto:LOL! MY TOGGLE!

CytatNo ale właśnie dobrze, że tak jest ;P Aha i jeszcze Kyuubi Rasengan ;D
CytatRasengan, Oodama Rasengan, Fuuton:Rasen-shuriken 50%,Big Rasengan, Double Rasengan, Fuuton:Rasen-Shuriken 100%

Da double GG.

:)) Frajer i tyle wpierdzielil tyle chakry i nic to nie dalo :)

Zobaczymy :) next chapter-> koniec regeneracji "god realm" i wprawdopodobnie naruciak dostanie w papu:D

Soul

Chyba, że nauczył się technik wiatru jakichś, a może być to prawdopodobne, bo w końcu czymś tego rasen shurikena pchnął ^^

Virandile

Naruto ma obecnie: Rasengan, Oddama Rasengan, Ultimate Rasengan i Rasen Shuriken, a ile % FRS to nie wiadomo. Chociaz chyba to juz ukonczona technika bo bardziej przegeta juz byc nie moze. Mowie wam, ze bedzie jakas akcja z tym scrollem. Moze bedzie mogl kontrolowac swiadomie wiecej chakry Kyuubiego albo cos. Watpie zeby mial jakies nowe Fuutony, az taki madry to on nie jest :P Ostatnio same epic chaptery, przypomina mi Goku po treningu xaxa.

My Anime List

Ryltar

CytatOstatnio same epic chaptery, przypomina mi Goku po treningu xaxa.

Ta chociaz do Goku ktory prawie 400 razy byl na skraju smierci to tylko Ichigo z Bleach sie umywa bo jak umiera to go zawsze ktos healnie :P

Mozliwe ze cos wymyslil z tym Kyubim bo w koncu ku*** czas zeby sie nauczyl z tym demonem wspolpracowac.

Soul

Może, może, ale nic na to nie wskazuje szczerze mówiąc. Nie da rady raczej współpracować z Kyubim, bo ten jest zbyt zły i potężny. Musiałby go w sobie zamknąć ponownie. Nie wiem czy kojażycie, ale był motyw z pewnym kluczem od Jirayi (taka żabka na posągu), w której Jiraya zamknął informacje na temat techniki służącej do otwarcia pieczęci i ponownego zamknięcia jak umierał. Nie było już potem o tym mowy więc chyba nic z Kyubim nie będzie.

A ten scroll na jego plecach przecież nic nie robi. Tam są tylko wpisani wszyscy, którzy mają żaby na summonie ;). To coś nie daje żadnej mocy raczej. Po prostu Naruto jest teraz mistrzem i jak zdobedzie ucznia, to go tam wpisze i po to ma tego scrolla myślę.

Pheonix

a ja myślę ze naruto w tajemnicy u żab odkrył technikę pieczętowania i zdjął pieczęć z lisa a potem zmusił klona do ponownego zapieczętowania i motyw ten sam co z 3 hokage. umarł klon a nie oryginalny. tylko ze tym razem technika była jakoś ulepszona i dala naruto jakiegoś bonusa

Marvix

A mi sie zdaje ze wam sie cholernie nudzi :D  no ale podsumujmy all :

Z waznych osob zyje atm

Madara
Zetsu
Hisame(ten rybi mistrz miecza;p)
Hebi
Pein
I ta dziewczyna nagato

Z wioski liscia to pewnie te mlode druzyny"next generation" korzen anbu+ pare rodzicow (np. ojciec shikamaru) + 40% randomow

Kakashi Dead 100% nikt go nie resnie :/
Kishi zepsul ten watek na calej lini

Dalej Naruto vs Pain

Uwazam ze on przegra(naruciak) ale zdejma przekazniki chakry na czas ...
Zostanie uzyty God Realm Naruto Dozna duzych obrazen Pain - kolejne lata zycia I bedzie sie musial wycofac .

Tyle na razie mozna wywnioskowac jest kilka nieskonczonych watkow fabularnych

To sie pociagnie jeszcze przez pare chaptereow 2-7 +watki 4-9 (chapterow)
I zostaje jakies 30 chapterow do Starcia Sasuke vs Naruto

Mysle ze jeszcze 40-70 chapterow i to tyle jezeli chodzi o naruto a jezeli mowa o anime to zostalo jakies 120-150odc. + filery czyli jakies 180+/- odc.

Cralin

Albo będzie jak z DB GT. Po prostu Kishi nie będzie już rysował tylko ktoś inny zrobi coś w stylu Naruto:After Future i tyle ;D

Soul

Nie Hisame, tylko Kisame ;).

A mnie się wydaje, że naruto nie przegra, bo po prostu nie może. Nie po to chłopak wrócił. A tak w ogole ta technika, która się ładuje painowi, to nie jest przypadkiem wskrzeszenie, bo tak to zrozumiałem.

Zabicie Kakashiego nie było takie głupie wbrew pozorom. To tylko wzmocni naruto, a o to chodzi głównie. Stare pokolenie wymiera i nadchodzi nowe.

Virandile

Cytat: Cralin w Styczeń 23, 2009, 07:05:21 PM
Albo będzie jak z DB GT. Po prostu Kishi nie będzie już rysował tylko ktoś inny zrobi coś w stylu Naruto:After Future i tyle ;D
Daj spokoj, Naruto jezeli chodzi o Anime to zal juz od dawna nie ogladam. Studio Pierrot to jakis fail, a fillery mnie tylko utwierdzily w decyzji. Manga za to jest genialna, caly czas zaskakuje. Mysle, ze jeszcze dluuugo pociagnie.

Co do smierci Hakate to taki pewny wcale nie jestem, troche zbyt pro ninja zeby go usmiercac brakiem chakry.

My Anime List

Ryltar

Cytat: Cralin w Styczeń 23, 2009, 07:05:21 PM

Jakby nawet mieli zakonczyc Naruto to zawsze moga zrobic kontynuacje gdzie naruto sie hajtnal z Hinata(czy jak tam ona) i juz wtedy zrobic ciag dalszy po xx latach.

Pheonix

a ja myślę ze kiedy naruto sie do niej zbliży ona zginie

Ryltar

Cytat: Pheonix w Styczeń 23, 2009, 10:24:37 PM

Ona pewnie w ukryciu trenuje :P

Soul

Hinata może by teraz lepsza niż Neji ;)

Cralin

Ale w endingu rozwala ;D Baczkoj, Baczkoj, Bejbe !! :D Dzisiaj odcinek mnie rozwalił jak się okazało, że żabki nie umieją suitona ;P

TheOwn3r

Cytat: Cralin w Styczeń 24, 2009, 10:10:06 PM
Ale w endingu rozwala ;D Baczkoj, Baczkoj, Bejbe !! :D Dzisiaj odcinek mnie rozwalił jak się okazało, że żabki nie umieją suitona ;P

Jakie zabki? Sorry, nie ogladam anime od ~5 epkow. Na czym teraz jest?
;o

Cralin

Jiraya chcę nauczyć Naruto współpracy z żabkami ;P Jiraya wyrusza do kryjówki Oro, a Naruto trenuje aż w końcu zsynchronizował się z żabką. Na końcu okazało się, że ona nie umie żadnych technik suiton ;D

Marvix

Cytat: Ryltar w Styczeń 24, 2009, 02:40:49 AM
Cytat: Pheonix w Styczeń 23, 2009, 10:24:37 PM

Ona pewnie w ukryciu trenuje :P

Ciekawe jakas sztuke xD

Swoja droga to teraz powinno byc dosyc ciekawie(tzn za 20mang-srednia walka) xD