Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marvix

Cytat: Ryltar w Luty 23, 2009, 12:24:25 AM
LOL Naruto zaprosi go na Ramen to Pein przytyje xD

ROTFL :)

No to Teraz Ludzie maja nowego IDOLA EMO ROTFL:D
Wlasnie wlasnie posmakuje kluseczek to szybko przytyje

A teraz na powaznie :)

@Phoenix
Czlowieku nie mow mi o 3ce jak ona w japoni wyjdzie za rok a w europie za 2 lata:D
Ja tam czekam na 2ke

P.S
Twierdzisz evilmg ze sie filmy nie podobaja :D

To tak:

1/2film ok
Reszta srednia w Naruto shippuuden movie I
Jest juz niezle ale powiedzmy ze fabula nijaka

A w NSM 2 Kreska +fabula =miodzio;p

Cralin

No, a jak będzie walka z nim, to pewnie użyje jakiejś techniki niczym ten ryboczłek z fillerów i zamieni się w mięśniaka. Znając Naruto tak będzie ;)

Soul

Bo filmy oni nakręcają po to, żeby soundtracki były, bo trzeba przyznać - są świetne xD.

Wiecie co? Jak Naruto zabije god-realma wreszcie, to mam gdzieś, czy Nagato znajdą w tym tygodniu czy w grudniu xD
Prepare for unforeseen consequences...

Pheonix

naruto ubije tego ci jest przy nim a tego prawdziwego sasuke na polecenie tobiego ?? :D

Soul

Prawdziwego zabije Hinata xD. Shikamaru z resztą ich dopadną raczej i tutaj:

albo Naruciak zabije Paina
albo Pain umrze w wyniku utracenia połączenia z Nagato (jak drużyna Shikamaru go zabije)

Pheonix

ciało nagato jest teraz jak wielki przekaźnik chakry :D jak zabija prawdziwego cala dusza pójdzie do tego co teraz z naruto jest

DIO

ktory chapter mangi dotyczy ostatnich wydazen z anime? nie chce mi sie czytac mangi od poczatku a chcialbym wiedziec co bedzie dalej nie czekajac na anime, wiem ze okolo 245 zaczyna sie shippuuden a gdzie zaczyna sie to co w shippuudenie aktualnie sie dzieje (nie liczac filerow) ?

Cralin

Teraz stoi na chapie 343. Pytałem się o to dawno a są zapychacze. Mam nadzieje, że pomogłem ;)

A co do walki Naruto vs Pain, Team Shikamaru vs Nagato będzie to wyglądało tak:
Gdy Drużyna Shika będzie osłabiała Nagato, również będzie się osłabiało ciało Peina po czym Naruto go pokona i dołączy do już walczących ludków, przez 10 chapków walka, i happy end :D

Ryltar

Nie wiedziec czemu mi sie wydaje ze ta osoba ktora miala pierwszy Rinnegan i Pein to ta sama osoba ktora sie ciagle reinkarnuje(w koncu Samsara to w hinduizmie sztuka reinkarnacji).

TheOwn3r

Cytat: Ryltar w Luty 24, 2009, 06:08:58 PM
Nie wiedziec czemu mi sie wydaje ze ta osoba ktora miala pierwszy Rinnegan i Pein to ta sama osoba ktora sie ciagle reinkarnuje(w koncu Samsara to w hinduizmie sztuka reinkarnacji).

Jakby Pain był pełną reinkarnacją Rikudou Sannina, to imo byłby znacznie silniejszy, przecież to on stworzył cały świat ninja.
;o

Ryltar

Tylko kazde cialo ma inne wlasciwosci(sila,wytrzymalosc,szybkosc itp.) wiec kij wie ale mowie ze to tylko moja teoria :P Bo jakos tylko znamy dwoch uzytkownikow Rinnegana.

evilmg

wlasnie dlatego ludzie mysleli, ze to legenda zwykla... co to by byla za frajda jakby takich lepkow bylo tyle co hyuga i kazdy znal ich slabe punkty? :P

Marvix

Ludzie ,ludzie .....

Oni musza tam dojsc ,kto tam pojdzie hinata,neji,paru z anbu ???

Nie maja najmniejszych szans z Konan ...... a ona jest z nagato atm.

Ryltar

CytatNie maja najmniejszych szans z Konan ...... a ona jest z nagato atm.

Ta oni przyjda i powiedza ze nikt ich nie lubi a ze oni sa emo to sie beda ciac.

No ale maja Shikamaru czy jak on tam to on pewnie wymysli ze mokra Konan(miss mokrego podkoszulka ?) nie moze uzywac swojego origami.

Marvix

Cytat: Ryltar w Luty 25, 2009, 05:07:01 PM
CytatNie maja najmniejszych szans z Konan ...... a ona jest z nagato atm.

Ta oni przyjda i powiedza ze nikt ich nie lubi a ze oni sa emo to sie beda ciac.

No ale maja Shikamaru czy jak on tam to on pewnie wymysli ze mokra Konan(miss mokrego podkoszulka ?) nie moze uzywac swojego origami.

Shikimaru ma zlamana noge cos jeszcze;p?

Soul

Nie zapominaj, że Konan zostala pokonana przez Jirayie w zaledwie kilka sekund, a w tej chwili musiałaby walczyć ze wszystkimi na raz. Wystarczy tylko zabić Nagato... Jak tego dokonąć? Albo złapać konan w shadowa albo polać ją wodą albo po prostu zabić. Nagato jest teraz w przegranej pozycji. Wystarczy go tylko znaleźć.

Poza tym będzie mu ciężko kontrolować Paina i Konan, kóra bedzie go broniła, jednocześnie więc zawsze Naruto może zabić Paina. Skupi całą uwagę na obronieniu się przed potencjalnymi zabójcami - czytaj Shikamaru i resztą albo spróbuje zabić Naruto w co wątpię.

Edit:
Shikamaru MIAŁ złamaną nogę. Pewnie go ślimaki uleczyły albo jakiś prophet/healer ;)

Pheonix

konan nie jest ciałem nagato. chyba ze czegoś nie wiem

Ryltar

Cytat: Pheonix w Luty 25, 2009, 06:11:53 PM
konan nie jest ciałem nagato. chyba ze czegoś nie wiem

Ciałem nie ale materacem? Mozliwe.

Mlor

Wszystko nie jest takie pewne, nikt jeszcze nie zna prawdziwych umi Aejetnosci Peina, chociazby nie wiadomo co potrafi ranningan czy jak to sie pisze. A dlaczego mialby nie dac rady sie obrinic? W koncu koles bezproblemowo kontroluje 9 cial, wiec w czym problem? nie zapominajmy tez, ze zalatwil najlepszego ninja na swiecie.
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Soul

Nagato miałby się obronić? A widziałeś jak on wygląda? Jest jak Neo w świecie maszyn - stos kabli powbijanych w ciało ;). Mi się wydaje, że Konan jest ciałem Nagato. W końcu ma receptory na sobie...

Pheonix

po co nagato miałby tworzyć kogoś w stylu konan?? ona nie jest jego ciałem a opiekunkom jego prawdziwego ciała broni go. tak mi się wydaje :D

evilmg

Konan nie jest cialem Paina jakby byla to nie mialaby wlasnej woli a ostrzegala paina przed uzyciem shinra tensei i ogolnie nie rozmawialaby z nim...

Pheonix

437 WOW!!!!! czytajcie akcja niezła! pain przesadził!!!

Marvix

OMG :D

Troche przgiol
Wyznala mu milosc a potem dead ,ale moze byc takie poswiecenie jako koszt ogladniecia walki Kyubii 6Mode :D
Zreszta jak bedzie jej cialo(bo sie zdenerwowal i juz 6 ogonow nie kontorluje) to ja wsrzesi ,ale co mnie tam :D
Nest Chapter to bedzie jatka

THE BEST CHAPTER 438:D

DIO

nie przesadzil, zostal zaatakowany to sie bronil

ciekawe teraz kto powstrzyma naruto

co do smierci, widzial ktos cialo? :D nie, nie wiemy gdzie dostala i jak glebokie sa rany

imo naruto nakopie painowi, okaze sie ze ona zyje i naruto zacznie kontrolowac lisa z 6 ogonami i wszyscy beda zyli dlugo i szczesliwie po tym jak pojda razem nakopac nagato :D