Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Cytat: Antilus w Marzec 11, 2009, 03:13:21 PM
piatkowy chapter to bedzie HIIIIIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto czytal spoilery to wie... wiec nie bede psul... :) powiem tylko tyle :P 
SPOILER ! :)
Kyuubi Naruto pieczec i YONDAIME ! :)

.___.
( o,0 )
(/ ;;;\)
="="=
ORLY?

Soul

http://warnadunia.com/naruto-spoiler-439-manga-chapter-raw-version/

Może niewiele widać, ale wyglada na to, że przed zerwaniem pieczęci powstrzyma go ojciec :D
Prepare for unforeseen consequences...

DIO

Cytat: Soul w Marzec 12, 2009, 05:32:06 PM
http://warnadunia.com/naruto-spoiler-439-manga-chapter-raw-version/

Może niewiele widać, ale wyglada na to, że przed zerwaniem pieczęci powstrzyma go ojciec :D

cos mi sie wydaje ze ojciec mu wytlumaczy ze lisa w nim zapieczetowal w tkaim celu aby naruto przejal nad nim kontrole a nie odwrotnie i naruto zacisnie mocno zwieracze i przejmie kontrola nad chakra lisa .........chyba

Soul

Byłoby świetne. Trzeba poczekać do jutra...

DIO

no ten z 7 ogonami na ktorego sasuke polowal jakos sie ze swoim demonem dogadal, nie zdziwie sie jak naruto tez to zrobi. Nalezy pamietac ze lis zabronil sasuke zabijac naruto wiec z jakichs powodow naruto jest mu niezbedny

Soul

Jak hosta zabiją, to demon też ginie jeśli jest zapieczętowany ;). Nic dziwnego, że jest mu niezbędny. Poza tym Sasuke polował na 8-o ;). Tylko zastanawiam się, czy Bee nie jest troszku zły i czy dlatego się nie dogadał przypadkiem...

Ryltar

Cytat
Thank god that naruto is finally takin fukin control over that damned kyuubi. kyuubi has been a pain in the ass for too long.

/win

Soul

Tylko ciekawe, czy Nagato zwieje rzeczywiście ;)

Ryltar

Jak zjedzie z gorki na wozku inwalidzkim to tak ^^

Tomasheq

Hehehe :) a chapter juz jest :) Fajna technike Pain zrobil :) A potem ten 4th ;P Nawet nawet chapter ale jak zwykle... Za krotki...
"– Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła
– Jak zdołałaś wrócić?
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam..."

Ryltar

Wkurwia mnie ta manga i tyle...Albo cos co jest debilne trwa 5 chapterow a jak cos ciekawego sie dzieje to na koncu jest przerywane...

Soul

No i Naruto już może być pewien, że 4ty to jego ojciec :D. Myślę, że to przełomowy moment

Ryltar

Cytat: Soul w Marzec 13, 2009, 12:09:15 PM
No i Naruto już może być pewien, że 4ty to jego ojciec :D. Myślę, że to przełomowy moment

Szkoda ze w mandze taki krotki -_-

Te walki z peinem takie ciekawe nie byly dopiero fajny byl chapter jak sie przemienil.

Pheonix

no teraz będzie motywująca rozmowa :D

Soul

Tylko pytanie czy 4ty powie mu, że musi dokończyć technikę pieczętowania i zamknąć Kyubiego jeszcze raz w sobie (w jakiś tam sposób), czy Naruto od razu będzie mógł go kontrolować.

No i co zrobi z Painem i oczywiście jak długo zamierzają gadać z 4tym xD

Ryltar

Czytam i Naruto mange i Bleach mange i w obu akcja stanela w fajnym momencie -_- no pro...

Soul

No nie oszukujmy się. Nasz kochany pan twórca Naruto sie obija :)

Cyceron

No tak, dzieje się coś w miarę ciekawego to nagle sharpend. A fajnie wygląda taki 8tailed kyuubi.

Cytat: Soul w Marzec 13, 2009, 02:22:14 PM
Technika przyciągania głodnego kawałkami kiełbasy.

Cytat<Yondaime slaps Naruto>
Yondaime: Kakashi never told you what happened to your fahter!
Naruto: He told me enough! He told me this motherfucker killed him! (wskazuje Lisa)
Yondaime: NO... I... am your father!
Naruto: No... That's not true! That's Impossible!!!
Yondaime: Search your family photos! You will know the truth!
Naruto: NOOOOOO!!! No!
Yondaime: Join me, together we can own this Pain biach and rule this mess as father and son!
I wszystko jasne :) . Bądź Naruto - STFU NUB! N GTFO! - po czym zerwie pieczęć = GL HF n HappyEnd

Tomasheq

Cytat: Cyceron w Marzec 13, 2009, 04:24:22 PM
No tak, dzieje się coś w miarę ciekawego to nagle sharpend. A fajnie wygląda taki 8tailed kyuubi.

Cytat: Soul w Marzec 13, 2009, 02:22:14 PM
Technika przyciągania głodnego kawałkami kiełbasy.

Cytat<Yondaime slaps Naruto>
Yondaime: Kakashi never told you what happened to your fahter!
Naruto: He told me enough! He told me this motherfucker killed him! (wskazuje Lisa)
Yondaime: NO... I... am your father!
Naruto: No... That's not true! That's Impossible!!!
Yondaime: Search your family photos! You will know the truth!
Naruto: NOOOOOO!!! No!
Yondaime: Join me, together we can own this Pain biach and rule this mess as father and son!
I wszystko jasne :) . Bądź Naruto - STFU NUB! N GTFO! - po czym zerwie pieczęć = GL HF n HappyEnd

Ta to chyba bedzie tak
CytatLuck... Shit... One more time... Ok action... Naruto I am your father.
Zawsze staja w najlepszym... I sie obijaja w momencie kiedy nie trzeba... 
"– Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła
– Jak zdołałaś wrócić?
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam..."

DIO

Cytat: Ryltar w Marzec 13, 2009, 02:19:28 PM
Czytam i Naruto mange i Bleach mange i w obu akcja stanela w fajnym momencie -_- no pro...

ostatnio zauwazylem ze Naruto i bleach troche ciagna sie podobnie, w tej chwili z naruto wyszedl juz kyubi a z ichigo wlasnie zaczal wylazic ................ co z niego wylazi zoabczymy w nastepnym odcinku :D

Ryltar

Cytatco z niego wylazi zoabczymy w nastepnym odcinku Very Happy

Ten jego jaszczurzy Hollow :P

Jordus do Naruto:

-Naruto... *ciezko dyszy* i'm your father...
*muzyka ze star wars w tle*

rosomak34

New chap jest naprawdę mocny. Ciekawe czy Minato nauczy Naruto panować nad Kyuubim.
Poza tym Naruto wreszcie wie kto jest jego ojcem xD

Mój kanał na Youtube:
http://www.youtube.com/user/rosomak34

Pheonix

ta i teraz będą rozmowy typu tato idę na piwo. tata: o piwie zapomnij ale cola ok

a tak szczerze to chciałbym wiedzieć czy naruto opanuje lisa i zabije paina nie niszcząc okolicy

rosomak34

Manga robi się coraz ciekawsza, a w anime ciągle filery. Ehh kiedy wreszcie się to skończy ;/

Mój kanał na Youtube:
http://www.youtube.com/user/rosomak34

Marvix

Nom chapter genialny kisiel podnosi adrenaline nie dam rady doczekac na next chapter;/