Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Woodyq

Cytat: Mlor w Czerwiec 07, 2009, 08:30:11 PM
Killer Bee to jest kox :DDD, ale bedzie tak samo jak z Sanbim i tym innym bijuu (taka laska  zalatwiona przez hidana i kakazu). Nikt nie mogl ich rozwalic, a za chwile widac jak akatsuki ciagnie za soba bijuu/jinchuurikki.

To był Nibi :D dwuogoniasty kot, jeśli chodzi o ścisłość ;)

Mówicie również, że fillery się w końcu skończyły? Nareszcie, że tak powiem ... ale i tak nie wierzę, żeby ta moja radość trwała jakoś długo :(

Ryltar

Cytat: Mlor w Czerwiec 07, 2009, 08:30:11 PM
Killer Bee to jest kox :DDD, ale bedzie tak samo jak z Sanbim i tym innym bijuu (taka laska  zalatwiona przez hidana i kakazu). Nikt nie mogl ich rozwalic, a za chwile widac jak akatsuki ciagnie za soba bijuu/jinchuurikki.

Akurat z nim to bym taki pewien nie byl :P Mimo ze wyglada glupkowato i gada to jednak moze byc silny.Duzo razy byly takie motywy z anime.

evilmg

on raczej jest silny... o ile liczyc mu na plus walke w ktorej rozsmarowal po ziemi emo-team...

Ryltar

Cytat: evilmg w Czerwiec 08, 2009, 01:45:40 PM
on raczej jest silny... o ile liczyc mu na plus walke w ktorej rozsmarowal po ziemi emo-team...

No o to chodzi ze jest raczej silny :P Dziwny styl+dziwne gadanie ale zamiatac potrafi.Dodatkowo dogaduje sie z demonem ktory poswiecil kawalek siebie zeby uratowac ich wiec to jest duzy + dla niego w walce.

BTW.LAWL z 11 i 12 strony magi xD

Tomasheq

Moze ktos wie czy dzisiaj wychodzi manga czy jednak nie ?
"– Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła
– Jak zdołałaś wrócić?
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam..."

Soul

Wg tego co podaje onemanga wyjdzie.
Prepare for unforeseen consequences...

Pheonix

mam nadzieje bo jakoś mnie wciągnęły ostatnie rozdziały ^^

Soul

Danzo hokage... Sasuke rusza cztery litery... Ominęli wątek z Hinatą... Do kitu póki co ^^

Mlor

GDZIE PRZECZYTALES???!!!
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

evilmg

nie przeczytal - to bylo w ostatnim chapterze :oops:

Mlor

Cytat: evilmg w Czerwiec 11, 2009, 06:34:39 PM
nie przeczytal - to bylo w ostatnim chapterze :oops:
Ok, moj fail :D
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Ryltar

Cytat: Soul w Czerwiec 11, 2009, 05:57:51 PM
Danzo hokage... Sasuke rusza cztery litery... Ominęli wątek z Hinatą... Do kitu póki co ^^

No nie omina teraz w chapterze.

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Soul

Chapter 450. No i proszę. 451 - Danzou wydaje rozkaz zabicia Sasuke.

DIO

podejzewam ze znajdize sie jakis pr0pvp ninja ktory jeszcze nie walczyl i prawie zabija Sasuke wtedy do akcji wkroczy Naruto i go uratuje i beda zyli dlugo i szczesliwie

Mlor

Eeee raczej nie, manga sie tak nie zakonczy, nie po to Sasuke nie bylo przez taki okres czasu zeby na koncu bil sie z jakims randomem. A poza tym nie widze zadnego potencjalnego oponenta :P.
I'm OFFLINE

Soul

Pytanie co Naruto zrobi z Danzuo :P. Od tego przypuszczam będzie większość zależała.

Ryltar

Ale widac ze ten cep ma nasrane w gaciach skoro robi z Sasuke Missing nin.Chociaz podejrzewam ze ten emeryta i Madara cos razem wykombinowali.

Pheonix

no bo sasuke jest missing nin

evilmg

Cytat: Mlor w Czerwiec 12, 2009, 05:09:06 PM
A poza tym nie widze zadnego potencjalnego oponenta :P.
Oj tam jakiś by się tam znalazł Kakashi mógł by się nadać - mimo, że hokage ma zryty łeb to obowiązkiem ludków jest go bronić... a i tak znając życie sasuke padnie na pysk przy combo wykonane przez Naruto i kogoś z klanu Nara :P

Antilus

imho prawda jest taka ze Naruto możne zginąć na końcu Mangi :P sam Kishimoto powiedział ze Sasuke jest jego ulubiona postacia wiec końcówka może wyglądać inaczej... jak? bardzo prosto :) Sas się nawrócił i podczas walki z Madara (on i naruciak vs madara) zostaje ranny czy coś... naruciak w gniewie usiłuje uratować wszystkich i Sasa, uwalnia lisa który zabija wreszcie Madare (w końcu sam lis mówił ze ma Vendette z nim :P) a Sas mając EMS zdusza go z powrotem... Madara dead naruciak ledwo żywy mówi ze cieszy się ze sas wrócił i ze spełnił swoje jedno marzenie umiera... następuje jego pogrzeb i pośmiertne nadanie tytułu Hokage :P

wiem ze raczej niemożliwe... ale trzeba brać wszystko pod uwagę :D
W oczekiwaniu na przyszłość :)

http://antilus.mybrute.com

evilmg

szanse na taki obrot sprawy wynasza jkaies 0,00000001% dlaczego? bo potezni uchiha moga kontrolowac liska...

Ryltar

Cytat: evilmg w Czerwiec 13, 2009, 10:36:25 AM
szanse na taki obrot sprawy wynasza jkaies 0,00000001% dlaczego? bo potezni uchiha moga kontrolowac liska...

This.Ale z drugiej strony 4th mowil ze sealowal moc Lisa w naruto bo moze sie przydac.Moze jak ma demon nosiciela nie mozna ich kontrolowac nie wiem ale sam fakt ze Sharingan zostal polaczony z tych Bialych oczu(nie pamietam nazwy po japonsku) i zostal zmieszany z krwia krola demonow to pewnie dlatego mozna kontrolowac demony.

Soul

Nie sądzę, żeby byli w stanie kontrolować uzywanie mocy przez Jinjuriki, czy jak się to pisało. Demon ma słabą moc sam w sobie. Nie moze jej w pełni wykorzystywać. Dopiero Jinjuriki wyzwala jego pełną moc. Zresztą. Scharingan wcale nie jest taki pro, tym bardziej Sasuke. W obecnym stanie rzeczy ma niewielkie szanse na jakąkolwiek konfrontację z Naruto.

Wątek Hinaty dalej pominięty...

Ja obstawiam, że teraz bedzie mały "bunt" lub wielkie niezadowolenie z powodu Dazou i nawet rozważałem opcję, że Naruto się sprzeciwi i z tego powodu go wygnają ^^. Ban na serwerze Konoha :D

Ryltar

CytatNie sądzę, żeby byli w stanie kontrolować uzywanie mocy przez Jinjuriki, czy jak się to pisało. Demon ma słabą moc sam w sobie. Nie moze jej w pełni wykorzystywać.

To nie tak ze demon ma slaba moc.Deidara to tlumaczyl.Demon sam w sobie nie potrafi kontrolowac energii ktora posiada dopiero Jinchuuriki mu na to pozwala.Dlatego Sanbi byl one shot a juz z Nekromata dluzej sie pewnie bawili i byl silniejszy.