Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Soul

Prepare for unforeseen consequences...

Ryltar

Cytat: Soul w Grudzień 11, 2008, 09:37:48 PM
What do you mean?

Kakazu(czy jak on tam) dostal z tego shurikena mocy +5.

Marvix

Fuuton: Rasen Shuriken :p

IMHO 88 -zajebis** ^^
Nie no zeby tak bylo ciagle ^^
Bez gadania w next odcinku bedzie sasek xD
SUPER^^

Ryltar

Bardziej epicka od tej walki byla walka z Sasorim.

Pheonix

Cytat: Ryltar w Grudzień 12, 2008, 11:46:08 AM
Bardziej epicka od tej walki byla walka z Sasorim.

fajniej wyglądała. a teraz będą fajne odcinki :D czekałem żeby sasa zobaczyć :D 

Soul

Manga ciekawa, ale wkurzyła mnie ta akcja z Peinem. Jeden koleś kontroluje wszystkich pozostałych, a Konohamaru uzywa rasengana i rozwala jednego z nich. Taki szczyl, który nic samemu by nie osiagnął... Odziwo reszta pro-ninja ginie. Zajechało komerchą...

evilmg

Oj tam, ja nadal licze, ze Konohamaru sie odwroci. Za jego plecami "hell realm" sie podniesie i wyssa mu dusze ;) O! A Shizune to juz raczej skonczona jest - "human realm" zabija szybko... a poza tym gdzies w poblizu krazy jeszcze ten Pain (Pein?) summoner! Nie jest zle - jak dotad ciala Paina wykazywaly spora wytrzymalosc (porownywalna do tk, jak nie wieksza :P ) wiec mam nadzieje, ze nie bedzie jakiegos plota pod tytulem - 1 rasengan i koniec...

Co do tego, ze zadne cialo Paina nie jest prawdziwe - to tylko oznacza, ze jest jeszcze jeden do ubicia - zapewne najsilniejszy skoro ciala do ktorych przesyla chakre charakteryzuja sie jej duza sila/iloscia...

Hermit

ale lol, nie podoba mi sie to, nie chce tego czytac i zepsuli technike fajna
komercha jak..
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Ryltar

Ta bo przeciez Kakashi nie dal rady ale on da bo on chce byc Hokage i chu...Mam nadzieje ze ten dzieciak skonczy jak Asuma i Sarutobi... Ale znajac zycie te cialo zyje i gdy juz bedzie chcialo go zabic to przyjdzie Naruto i zrobi mu Anal Rape.

Zovi

Tylko zeby Kakashi nie umarl :D
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Soul

Kakashi is dead, ale znając życie tsunade go wskrzesi. Nie wiem jak Wy, ale ja odniosłem wrażenie, że ten Pein, który dopadł Shizune, to właśnie ten prawdziwy... Tak mi jakoś z kontekstu pasowało :D.

Co do tego Anal Rape, to chyba trzeba się zgodzić xD

Pheonix

a ja myślę ze będzie tak ze pein będzie z kimś tam walczył bezie mu ciężko przestanie kontrolować resztę ciał skupi się najbardziej na sobie i zabije jakiego pro uber super ninja :D

Zovi

Ale gdzie wy ogladacie te odcinki :P
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

Pheonix

Zovi

Wiec nie przypominam sobie zeby kakashi umarl, chyba ze w mandze bo mangi jeszcze nie czytalem .

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Soul

Cytat: Zovi w Grudzień 13, 2008, 05:31:20 PM
Wiec nie przypominam sobie zeby kakashi umarl, chyba ze w mandze bo mangi jeszcze nie czytalem .
Mu tu głównie o mandze rozmawiamy ;)

Zovi

Ryltar

Pewnie koncowka Naruto bedzie taka ze przy walce Sasuke vs Naruto ten 1 wygra gdy beda juz wysysac z niego demona Sasuke sobie przypomni ze to jego jedyny kolega i noc kiedy sie obmacywali.Potem go uratuje i razem pokonaja Madare...

Soul

Haha. Nie sądzę żeby się tak stało. Nie po to naruto staje się teraz "mega pro", a jesli Twoja wersja się sprawdzi, to ja np będę bardzo zawiedziony...

Zovi

Ej a kto zabil kakashiego? :D

Ryltar

Soul

I Kakashi dobił się używając MS ;)

Ryltar

MS zadzialal za dobrze i zobaczyl paina bez ciuchow wiec zginal.

nie spamujcie tak

No ale to jest w offtopie i jakby nie patrzac o mandze :P

Soul

Hahahah. Dobre :D. W sumie jest to jakaś opcja, bo ten Pein nawet na zewnątrz nie wyglądał za fajnie xD