Kleint gry powoduje restart kompa?

Zaczęty przez Robert29, Sierpień 29, 2008, 08:27:13 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Robert29

Nie moge sie cos cieszyc gra na offie .To jakies przeklenstwo czy jak ?
Po ostatnich przygodach pogralem sobie wieczorkiem .Gdy rano wlaczylem L2 po znikniecu poczatkowego logo nastapil restart komputera i to chyba twardy bo spr. mi FAT 32 .Przy drugim uruchomieniu to samo.
Spotkal sie ktos z takim problemem?Inne gry w tym WOW chodza .Ręce mi opadly , jeden dzien wolny od roboty a tu taki zonk :(
Zycie zbyt krótkie jest żeby pić marne wino.....

Asta Entreri

momencik - sprawdzał ci FAT32? zmień system na xp...i odkurz twardy dysk (tak normalnie, odkurzaczem)
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Robert29

mam xp , to w sumie nie wiem co sprawdzal , sprawdzal mi po kolei twarde dyski szukajac bledow.
L2 dala sie uruchomic za 3 razem ale jak tak dalej pojdzie to nie bede mial systemu bo sie rozleci od restartow

Asta Entreri

może spróbuj zrobić reinstalkę systemu na jakiś dobry (np. WindowsMX 7F), ściągnąć nową instalkę L2 i wtedy próbować? L2 z natury nie powinno crashować klasterów na dysku, więc coś innego to powoduje
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

DIO

Przeinstaluj l2, pewnie jakis plik jest uszkodzony

jak bedziesz kiedys robil reinstal systemu to zrob pelne formatowanie dysku na systemie plikow NTFS, Fat jest juz mocno przestazaly

Robert29

Marc1n

FAT32 jest obecnie praktycznie systemem plikow tylko na FDD, ale dlatego tez czesto dyskietki swiruja, hehe )
Cytat: Asta Entreri w Sierpień 29, 2008, 08:42:49 AM
momencik - sprawdzał ci FAT32? zmień system na xp...i odkurz twardy dysk (tak normalnie, odkurzaczem)
Ciekawe co masz zamiar odkurzac, jak dysk jest praktycznie hermetycznie zamkniety lol )
HATE ME MOAR!