Brak mapy w l2 :/

Zaczęty przez fabregas04, Luty 26, 2009, 07:11:19 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

fabregas04

Witam!
Zaczaolem grac w l2 na serwie priv. Sciagnalem all i wszystko ladnie charczy tyle ze nie mam mapy :/ Moge tylko zblizyc mape wiekszych miast. Podejrzewam ze brakuje mi plikow w folderze maps. Mam L2 Gracia interclude czy jakos tak :p

Jesli ktos by mogl niech wrzuci pliki z folderu maps (forma .unr )

Z gory thx ;)

Xyber

Cytat: fabregas04 w Luty 26, 2009, 07:11:19 PM
Witam!
Zaczaolem grac w l2 na serwie priv. Sciagnalem all i wszystko ladnie charczy tyle ze nie mam mapy :/ Moge tylko zblizyc mape wiekszych miast. Podejrzewam ze brakuje mi plikow w folderze maps. Mam L2 Gracia interclude czy jakos tak :p

Jesli ktos by mogl niech wrzuci pliki z folderu maps (forma .unr )

Z gory thx ;)

Tylko najpierw powiedz co to za kronika Interlude czy Gracia. Próbowałeś zrobić reinstall ?

fabregas04

Lineage 2 Interlude Client taa ale nic nie dalo :/

Prosze o pomoc bo chce zrobic questa na pierwsza profesje ale bez mapy sie nie da :/

//Soulern: Łączymy się z tobą w bólu... nie zmienia to jednak faktu, że tu się nie doublepostuje.

Taraya

sprobuj moze sciagnac clienta z innej strony... moze ten co masz jakis uszkodzony ;f

fabregas04

A moze brakuje plikow w folderze maps ?

W tym folderze mam 150 plikow

McViRR

Cytat: fabregas04 w Luty 27, 2009, 04:05:47 PM

mam 157 plików L2interlude

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

Xyber

Cytat: McViRR w Luty 27, 2009, 04:35:42 PM
Cytat: fabregas04 w Luty 27, 2009, 04:05:47 PM

mam 157 plików L2interlude

akurat tekstury głównej mapy to są w systextures czy tam textures już nie pamiętam dokładnie ;)

fabregas04

w systemtextures ma 72 a textures 372 . Ja nie updatowlem l2 z gry tylko od razu z patcha z priva. www.l2-earth.com jak najpierw updatowlem z gry to mi ne charczylo w ogole l2

Chodz mi o mini mape oczywiscie ;]

MastJedi

retail Interlude - last version
- maps 157 plików
- systextures 68
- textures 382

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

fabregas04

Zarean

Spróbuj ściągnąć z innego źródła gierce, ew. na nowo patcha. Jak nie pomoże to raczej wina patcha więc na forum serwa polecam zajrzeć.