LHC(Large Hadron Collider) - 10 Wrzesnia 2008 :)

Zaczęty przez Marc1n, Wrzesień 09, 2008, 06:18:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lincral

Zovi

Lincral ty to nie masz wyobrazni... Ja bede bogiem wojny na nowym swiecie, a ty kim chcesz byc Hermit? :D .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Szewa

DIO

Cytat: Lincral w Wrzesień 10, 2008, 08:21:12 PM
:shock: macie dzieci wyobraznie  :P

oni maja slaba, dzisiaj an gg dostalem rano od jednego studenta medycyny info w stylu "ty widziales ten akcelerator? tyle tam roznych rurek ..... wiesz jaka wydajna bimbrownie z tego mozna zrobic!!!!". Dla jednego koniec swiata, a inny mysli o komercyjnych zastosowaniach sprzetu :D

Hermit

Ja chce być bogiem bogiem. A i załatwcie plany budowy kompa, neta i telewizora, bo coś musimy robić. Ja się muzyką zajmę.

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Zovi

Dobra, ja biore na siebie kompa ( do jakiejs reklamowki go wezme Ok?). Jak nie, to wezme jakies kombinerki, mlotek, srubokret, pare śrubek, jakiś plastik, i bedzie komp jak sie patrzy. Hermit, wez nauczyc sie piosenek Gracjana. Takie male pytanie, ile tam bedzie dziewczyn, bo w trojke czy tam czworke nudno bedzie .
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

jaro146

Cytat: Zovi w Wrzesień 10, 2008, 09:17:17 PM
Dobra, ja biore na siebie kompa ( do jakiejs reklamowki go wezme Ok?). Jak nie, to wezme jakies kombinerki, mlotek, srubokret, pare śrubek, jakiś plastik, i bedzie komp jak sie patrzy. Hermit, wez nauczyc sie piosenek Gracjana. Takie male pytanie, ile tam bedzie dziewczyn, bo w trojke czy tam czworke nudno bedzie .

Wez sobie narysuj i wytnij. Mniej roboty a efekt ten sam... >.>

Kentaro

Cytat: Szewa w Wrzesień 10, 2008, 08:42:12 PM
Ja chce być Bogiem Miłości xD

Pffff...... to musimy się jakoś poznać bo wiesz;p rola Alfonsa nie była by zła tyle panienek;p

Chyba tylko na tym forum da się zrobić takiego offtopa :D
A co to takiego -_-' <----  <lol>?

Podpisu nie ma i nie bedze :P

Tylko nie mówić ze podpis za długi....-_-'
/Cubu$
Podpis był za długi i mnie denerwował. Więc skróciłem.

btw. Nie koffam ciebie.....

/Cubu$
Oj no nie przesadzaj :*

Stwierdzam fakty:) I tak ci tego nie wybaczę

Zovi

Powiem wam prawde uwielbiam to!

Moge zabrac pare dziewczyn ze soba? Czy bierzemy same miss? xD Bo wiecie, my rarytas bedziemy mieli, telewizor, ale musimy zalatwic sobie kablowke, komputer, internet sie jakos zalatwi :wink: .Tylko kto bierze jedzienie i picie? ale w sumie bogami bedziemy wiec mi to obojetne :D ,ale dziewczyny moga umrzec tak ze przydalo by sie cos no nie?

DIO

Zovi

Hermit

Ja biorę panienkę, bo trzeba sie rozmnażać, a ty dostaniesz Tomboya.
=

PeBe

Marc1n

Cytat: bula w Wrzesień 10, 2008, 09:56:57 PM
Cytat: Zovi w Wrzesień 10, 2008, 09:55:46 PM
a co to?
ZOMG! PROFANACJA!
LOL, ANO :)
PeBe a co ma sie dziac, jak to poprostu eksperyment naukowy, tylko ze nakrecony przez media?:) Mnie iteresuje co z tego wyjdzie, a nie to, ze w TV mowia, ze majac 0,0000000000000000000001% szans na czarna dziure WE ARE DOOMED :)
BTW, o tym co pisaliscie, w sensie ktos wspomnial, ze wszystkie dorobki dzisiejszej techniki zgina bla bla i bedziemy swoim dzieciom opowiadac jakto bylo fajnie... Jak ktos wiec co to Neuroshima, to tam dokladnie taka historia zostala opowiedziana :)
HATE ME MOAR!

PeBe

Wlasnie chodzi o to ze i tak sie nic nie stanie a wszyscy OMEGIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...  :bag::bag:

Tak samo jak z elektrowniami atomowymi w Polsce :bag:

Hermit

Ja nie chce elektrowni, bo wybuchnie po tym jak rozkradną części.
=

PeBe

Własnie chodzi o to że el. atomowa jest bezpieczniejsza od innych pod wzgledem ekologicznym, no i wiecej pradu produkuje od wiatrowych. A i zdaje mi sie (nie jestem pewien) że w czarnobylu np. to nie wybuchly te rdzenie tylko woda zaczela parowac i wodor wybuchl czy cos takiego, a rdzenie tylko napromieniowaly ale nie wim.

Lincral

Cytat: Kentaro w Wrzesień 10, 2008, 09:37:33 PM

Pffff...... to musimy się jakoś poznać bo wiesz;p rola Alfonsa nie była by zła tyle panienek;p

wczesniej pisales ze chcesz przezyc swoj ,,pierwszy raz"
a teraz juz na tak glebokie wody skaczesz  :shock:
imo swoj chlop :P

a pomysleliscie o tym ze laski moga wyparowac razem z tym czyms ? :D
bedziesz musial sie zadowolic chłopaczkiem ^_^

Cralin

Cytat: Lincral w Wrzesień 10, 2008, 11:25:02 PM
Cytat: Kentaro w Wrzesień 10, 2008, 09:37:33 PM

wczesniej pisales ze chcesz przezyc swoj ,,pierwszy raz"
a teraz juz na tak glebokie wody skaczesz  :shock:
imo swoj chlop :P

a pomysleliscie o tym ze laski moga wyparowac razem z tym czyms ? :D
bedziesz musial sie zadowolic chłopaczkiem ^_^

ZONG...

A tak w ogóle wydali za przeproszeniem w pizdu kasy na nic :/ A jak by co będę Bogiem informatyki...Hehe już wiem jak się żegnać :

W imię myszki,klawiatury i dysku ciekłokrystalicznego,enter... Buhahha ale fajnie :D

Zovi

Cytat
Ja biorę panienkę, bo trzeba sie rozmnażać, a ty dostaniesz Tomboya.
Beda co najmniej dwie panienki xD

primabolan

<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Bled

wiadomo ze konca swiata nie bedzie
ten co chce sie sexic niech wyjdzie na dwor (na poczatek moze to pomoze) jakis tonik na pryszcze itp.
po co to sie nogi nocą
taaa 10% na rozpierduche gtfo imo.
jedyne czego mozna sie obwiac to to ze rydzyk wpadnie z ekipa i pusci wszystko z dymem aby uwolnic zle dusze.

Cralin

Przecież wiadomo ;D My sobie teraz żartujemy :D Nie możliwe by było ,że w jednej chwili pisze na forum a w drugiej już nie istnieje ...

System

Cytat: Cralin w Wrzesień 11, 2008, 06:47:19 PM
Przecież wiadomo ;D My sobie teraz żartujemy :D Nie możliwe by było ,że w jednej chwili pisze na forum a w drugiej już nie istnieje ...
a fajnie by było :> ciekawe jak ten 2 świat wygląda , o ile istnieje
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"