Gladiator - prezentacja

Zaczęty przez NightBird, Wrzesień 10, 2008, 08:59:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Scorpion

Cytata zerka mozna o kant dupy rozbic
Jeden z przydatniejszych buffow do expa, ale ok...
...

EnEf

vampir>zerk
jesli mwimy o logowaniu tylko 1 boxa
EnEf
l2dex wrath
swm80/pw79
ph34r clan

Scorpion

Cytatvampir>zerk
To nie jest równoznaczne z:
Cytata zerka mozna o kant dupy rozbic
...

Vascius

Logujemy tylko 1 boxa PP, bo improved baby buffalo to pet, tak mówie jakbyś nie wiedział xP. W tymi resistami to ześ nieźle dowalił, a co z tego że useless na pve? Spróbuj walczyć z magiem bez resistów to cie wgniecie wglebe zanim dobiegniesz.

mussaszi

nie pitolcie jak ktoś potrafi grać to da rade

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

yahiko444

Mam pytanie,jak mam dual miecze to bonus do p.atk dostaje i z dual mastery i z blunt/sword mastery czy tylko z dual mastery??

Z góry dziękuje za odpowiedź

Alchard

The Abyss x3|Duelist|76+

Medion93

Mam pytanie,
Jak bardzo zmienil sie glad w Freyi od czasu Gracji 2 ?

Jakos bardziej go podkoxali ? Moze oslabili ? Mam zamiar pograc sobie Gladiatorkiem lecz wlasnie zastanawiam sie czy czasem nie bedzie w tyle za innymi profkami. Mialbym boxa SE (robi sie PP jeszcze wrazie czego xD) +krowka wiec jakis tam buffik bym mial zapewniony.

Jak sprawuje sie w expieniu ? Dawniej wiem ze expienie gladkiem to byla no... na niskich lvlach to katorga xD (przynajmniej dla mnie).

Offtop, info do moderatorow/administratorow.

Moglibyscie kuzwa zaktualizowac te poradniki, i zrobic maly porzadek w tematach... bo nie wiem czy jak ktos tu wbija to chce czytac (grajac na epilogu/freyi) informacje z C4/5 tak jak jest to teraz...

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.

widelec

z tego co orientuje sie po forach, glad został osłabiony w freyi, to znaczy dostaje mniej względem innych klas... chcesz ownować rób zerka/sb ewentaulnie nukera

Nervoson

driki

akurat dobrze zrobiony zerk tyra nadal :X

widelec

Zbirzasty

Witam specow i mam takie pytanie (nie powiem ze glupie bo takich nie ma ;) ) - gram sobie na serwerku gracji final i nie mam zamiaru na freye isc i naszlo mnie na glada. I teraz wlasciwe pytanie - za niedlugo wbije 80 lvl ma dostep do duali dyna&dle ale mam tez stare tb&dle . I ktorych uzywac na oly? Niby te s80 wiecej P. atk, critical rate i 10% HP ale jakos jak widze ilosc CP/HP z tymi starymi to milo wyglada ;)
Obie bronie sa +4 i 300 element.
Ból jest cena jaką płacimy za siłę

wodzu3000

Lepiej duale s80 bo po ściągnięciu duali i tak tracisz bonus a u glada i tak najważniejszy p attack :D

Gatz

Depends :)
glad vs glad Tall*DLE
Kwesia jeszcze w tym jakie masz sub skile. Ale imho dopiero ica duals>s grade :)

Polopiryn

Jakiego buffera robić dla glada? Mam wilka więc kura lub byczuś odpada. Więc SE czy lepiej WC?
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

wodzu3000

Wc będzie lepszy :) i od razu będziesz buffować siebie i wilka :D

Polopiryn

Mam pytanie, mianowicie mam 52 lvl rpg i zastanawiam się nad faktem . Składać Full SLS*SLS i robić Over Enchant (6-7) czy złożyć commony, a potem skleić kashenbark*kashenbark? Różnica p.atk między tymi dwoma dualami to około 23 pkt. p.atk? A cena złożenia oby dwóch par jest przybliżona.

Kesh
CytatWhen enchanted, the P.Atk of a dualsword will increase more significantly than that of one-handed or fist weapon. When enchanted by 4 or more, Atk. Spd. will increase by 8%. Inflicts additional damage to target during PvP.

SLS
CytatWhen enchanted, the P.Atk of a dualsword will increase more significantly than that of one-handed or fist weapon. When enchanted by 4 or more, Atk. Spd. will increase by 4%.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Vicious

Zależy jakie raty, na którym rpg grasz. Ja na x5 do s latałem z commonami.

Mariusz09

moze odkopuje ale co uwazacie za lepsze dla duelista elegie hvy czy vesper noble masterwork set?

PuFF

Cytat: Mariusz09 w Kwiecień 05, 2011, 03:26:18 PM
moze odkopuje ale co uwazacie za lepsze dla duelista elegie hvy czy vesper noble masterwork set?
elegia hv +3 str plus jakies % do p atacku robia miazge :)

Mariusz09

no tak tylko ze elegia jedzie po con a vesper po dex vesper da nam +2str a kazda czesc masterwork doda p atc p def i resist mental jakies pytanie tylko ile tego doda.
Wlasnie tu lezy moj dylemat. Czy taki vesper materwork nie wyciagnie lepszych stat

Paskudny

Cytat: Mariusz09 w Kwiecień 05, 2011, 05:20:24 PM
no tak tylko ze elegia jedzie po con a vesper po dex vesper da nam +2str a kazda czesc masterwork doda p atc p def i resist mental jakies pytanie tylko ile tego doda.
Wlasnie tu lezy moj dylemat. Czy taki vesper materwork nie wyciagnie lepszych stat
Taki masterwork daje po kilka punktów ;P
Elegia ftw ;)

Arimas

IMO vesper noble bo dodaje 5 do speeda i można robić masterworki

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

żeby to takie tanie było... ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker