Arena

Zaczęty przez Morok111, Wrzesień 30, 2008, 10:45:14 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Morok111

Pozdro elo.
Ostatnio przyszło mi do głowy taka myśl, jakby znów zacząć grać na DN.
Ofc na x15 nie mam zamiaru już grać bo nie chce mi się rozwijać postaci i startować to ludzi uber pro gejmerów, może konto z DN sprzedam zobacze.

Ale wiadomo jak to serwer 1+1 zawsze przyciąga i mam pytanie co do areny, gra tam ktoś z was w ogóle? Thorns owego czasu wiem że pykałes tam. I myślałem jakby znów zaczać grać ale tam i moje pytanie czy się opłaca pograć tam for fun, ofc wiem że i tam są donatory, ale czy znajdą się ludzie z którymi będzie można pograć dla zabawy.
Na arenie mam jak pamiętam sps/ee necro/pp i th/pp, więc która postacią lepiej teraz zacząć grać? ;)
Czekam na odpowiedź.

btw.
Orri sorry ale nie potrafie pisać postów po PL ;)
pzdr
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

Thorns

Na arenie tez lipa, porobilo sie pelno broni +16 i setów dynasty....  donaci rzadza na oly.. o dobre pvp ciezko

zrobilem 6 postaci z sub i dalem sobie spokój.. czasami tylko wpadam na oly pograc tyr/ol  :D bo poza gladem/pp to jedyna postac która moze tam cos zrobic bez donate.

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.