Pytań kilka odnośnie edycji kolekcjonerskiej :P

Zaczęty przez Styks94, Sierpień 18, 2008, 08:44:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Styks94

Dzień dobry wszystkim forumowiczom !

Jako , że dzisiaj do mojego domu zawitał pracownik poczty polskiej wraz z moim oczekiwanym prezentem urodzinowym , chcę zacząć przygodę na retailu. Ale za bardzo nie wiem jak mam się do tego zabrać. Więc liczę na waszą pomoc i proszę o odpowiedź na moje głupie pytanie:
Czy jeśli zarejestruję się na PlayNC jako prawdziwy polak z Częstochowy będę musiał kupywać pre-paidy w euro?? Czy jednak będę musiał zarejestrować się jako mieszkaniec Virginii ?? Jeśli tak , to czy edycja kolekcjonerska nie ma jakiś specjalnych kodów , działających tylko na Europejczykach??

Z góry dziękuję za udzieloną pomoc i przepraszam za niewiedzę , spam i błędy ortograficzne , stylistyczne i interpunkcyjne. :)
Styksa z Elfsów diabli wzięli!!!!!!!!!!!

Asta Entreri

zależy jakiego kupisz cd-key'a - jeśli US to płacisz mniej bo dolar tani, a jeśli EU to ździebko drożej
nieważne, czy będziesz jako amerykanin czy polak - liczy się cd-key
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Styks94

Właśnie nie wiem , bo niby mam wszystko co potrzebuje do grania. trial 14-dniowy + Game Actiovation Card + Game Time Card 15 dni . Nie pisze czy amerikańskie czy europejskie

Asta Entreri

Styks94

Czyli narodowość wpisana podczas rejestracji  nie ma nic do rzeczy??

Asta Entreri

aaabsolutnie

możesz zarejestrować się nawet jako aborygen, a mimo to z tym kluczem co masz będziesz miał wersję EU

Styks94

Teraz mam znowuż inny problem. Pobrałem gracie i zrobilem konto , aktywowalem triala , wchodze wpisuje login i haslo. Wyswietla sie komunikat you currently logging in. Please wait czy jakos tak. Probowalem zmieniac haslo , ni dziala . Sprawdzilem wpisuja zupelnie inny ciag liter zamiast loginu i jest to samo. Co jest grane??

Z gory dziekuje za pomoc.

EDIT: Problem naprawiony , dzieki Entreri za pomoc:P

Gerardl

To samo mam co koelga wyzej jakies propozycje ? :>

edit
Ok dziala plik host bylo trzbea zrobic