'Nasz' serwer

Zaczęty przez Zaharias, Październik 27, 2008, 05:54:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mlor

A zna ktos the gates of war? http://tgow.org/

Type: PvP
Population: High
Przymierze: 6972
Horda: -6972
Postacie: charactzhc
Gildie: 77
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Ryltar

CytatCo do allserona - jak wszedłem na Taurus nikogo nie było wina oczekiwania na full pvp?

Ta historia jest troche dluzsza niz zeby tak odpowiedziec po prostu :P

Zaczelo sie tak:

BG byly rozne raz ally raz horda wygrywala(wtedy areny nie dzialaly) no ale stara ekipa hordy i ally odeszla bo weszlo IL na allseronie.Wiec zostali ci co grali pozniej lub ci ktorym sie WoW spodobalo.Gdzies od tej jazdy tak po miesiacu wbilem 70 lvl i wtedy sie zaczal dramat na tym serwie :P Ja jako ze czytalem sporo o ret palach troche "przerobilem" naszych palkow ze uzywali seal of command(w tym czasie horda uzywala seal of crusadier...) i nasz dps w pvp skoczyl.Na BG dostawalismy w dupe na poczatku bo tylko 3 osoby na 10-15 znaly bg ale wiadomo ekipa sie wyrobila,pokupywali pvp trinkety zrobili buildy na pvp kiedy horda miala do pve.Oczywiscie na raidach tez sie wszystko pozmienialo bo zacząłem ustawiac ludzi tak zeby do siebie pasowali(czyli np. party z arms warriorem,ench shamanem,ret palem,feral druidem i 2 warriorem +windfury totem) i dps z hps skoczylo.Logiczne jest ze im czesciej i szybciej sie raiduje to lepszy ma sie sprzet(na S1 nie bylo szans uzbierac bo horda nie chciala bg ale o tym zaraz a areny nie dzialaly to S3 tez nie bylo).Horda juz nie chciala pvp bo my mamy za duza roznice w eq i my bedziemy ciagle wygrywac.W tym momencie BG sie skonczyly...Po polaczeniu z RH Areny zostaly naprawione i byla mozliwosc zdobycia S3/S4.Oczywiscie na arenach dobrze ukladalem sobie partnerow(jak np. ret pal i sub rogue lub resto szaman/arms/ret) no i rzadko kiedy sie przegrywalo.Potem otworzyli nasi GMi Sunwell to GM powiedzial ze mozna testowac(ba nawet szedl z nami) bylo pare dramatow ale udalo sie przejsc sunwell a potem farmilismy moby dla gemow/felspine.Potem horda sie zbuntowala ze my mamy GMow i bez problemu robimy takie raidy dzieki temu ze mamy GMow.GM sie wkur**l i poszedl z nimi gdzie okazalo sie ze potrafili zrobic tych prostych bossow(ero twins nie potrafili zabic bo 2 na 1 tanku to za duzo a nawet 2 tankow na 2 baby to nawet 4 healerow bylo oom chyba ze to holy palki byli ale ze ich nie mieli...) i swp zostalo zablokowane(postawione 50 amani berserkerow zeby pilnowali dostepu do tych latwych bossow) i na tym sie skonczylo.Potem otworzyli BT ktore bylo za mocne bo ilosc ludzi spadla strasznie do max 40 online(n/c) wiec nawet 20 osob na raid to za duzo a ze wyszlo "nowe" ally ktore bylo po wylewie(zabicie prostego bossa w kara ktory mial skrypty konczylo sie failem) wiec nam sie odechcialo raidowac.Aren nikt nie chcial robic bo sa tylko darmowymi ratingiem i maja za slaby eq,bg nie bylo bo za dobry sprzet a po lepszy sprzet nie chcielismy z nimi chodzic bo poprostu oni nie potrafili robic prostych raidow tylko takie gdzie boss leje po 5k na ktorych my bilismy we 3-4.

Tak to w skrocie wygladalo xD

Mlor

Znajdzcie mi jakis dobry serwer, bo zaraz mni ch** strzeli, tylko bez tekstow idz na offa itp :P
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Ryltar

Chyba RH jest dobry bo duzo rzeczy dziala takie jak vmapy ^^

Mlor

Probuje wbic na wowscape, wszystko do dziala do czasu gdy probuje wybrac realm. Gdy probuje wejsc na legion x3, pisze connected i wywala z powrotem do listy. Tymczasem bezproblemowo wchodze na pozostale 3 serwery. Co jest?
I'm OFFLINE

Pequet

Może jest pełno? Rh to na allseronie, ten rpg ? To ja dziękuję ja chcę na luzie pograc a nie się męczyc ;p.

DIO

a ja zalozylem konto an andeeri i jestem mile zaskoczony bo mobki od 1 lvl wala skilami

jakby co to nick Yorghul forsaken priest

Mlor

A ja gram na wowscape legion x3, nie dostaje maila od admina.
I'm OFFLINE

Scroller

To jak, na DoF nikt juz nie gra?
Co z nim nie tak ze nagle wszyscy pouciekali? :D

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Mlor

Co chwile dc i crashe = rollbacki chodz na wowscape :P wowscape.net
I'm OFFLINE

DIO

ychy DoF  = w godzinach 17-22 crash co 10 minut

w sumie na andeeri nie jest zle, jest pare malych bugow ze skilami mobkow (co niektore jak sie zleca we 3 to potrafia na constant stunie trzymac czlowieka :D , albo znalazlem jednego co na 10 lvl z shield basha wali po 600-800 dmg ) ale jakos nie rzucaja sie bardzo w oczy i co najlepsze pingi w granicach 50-150 i serwer prawie nie pada (wczoraj padl raz i po minucie juz dzialal i rollback byl z 10 sekund a nie 10 minut jak na DoF :D )

Zarean

Cytat: Mlor w Listopad 12, 2008, 06:27:57 PM

Na wowscape?

To zdecydujcie się gdzie gramy i po jakiej stronie.

DIO

Cytat: Zarean w Listopad 13, 2008, 12:37:41 PM

Na wowscape?

ja chyba zostane na anderii, cos wskazuje na to ze bedzie wielka reaktywacja ZF ale tym razem nie w l2 a w WoW

Soulern

Cytat: Zarean w Listopad 13, 2008, 12:37:41 PM

Na wowscape?

Ja zostaję na Andeerii. Horde, Nathel, Shadow Priest 46 level at this moment.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Mlor

Ma ktos dodatkowe konto na anderi? ja 4 dzien nie dostaje maila
I'm OFFLINE

Zarean

Mmm... ja nie.
Kurcze, a ciągle czuję się lepiej u NE niż gdziekolwiek w hordzie. No cóż trzeba coś wymyślić.

Ryltar

Na anderii mialem NE huntera o ile sie nie myle :P

DIO

Mlor mzoe zle odpowiedziales na pytania?

ja dostalem po ~12 godzinach aktywacje, reszta znajomych co poszli ze man tam tez

Mlor

Nie wiem moze przejde na andeerie, zrobilbym trolla warriora albo wlcka
I'm OFFLINE

doman18

Zgadzam się z DIO. Bardzo miło się gra, trzeba bardziej kombinować bo co rusz mobki powalają na zeimie na 3-4s albo redukują armor itp. Np musiałem 2 q odstawić [Familys Crypt] i [Batlle of Hilsbard] (wyczyszczenie posterunku przy morzu na klifie) bo nie dawałem rady z voidem tam. Jak dotąd tylko jeden q nie działa [Eskort Yorrick],ale nie widziałem jeszcze serwera gdzie by to działało. Mam 14 lvl i jak na razie zaliczyłem 2 dc (wczoraj i dzisiaj). Nie chce krakać więc nie będę przesadnie chwalił ale jest lepiej niż na DoFie . No i cały czas pracują nad jakimiś instancjami.

Nick :Drakul
klasa, wygląd, profki te same (no w sumie jeszcze cooking wziąłem :P )
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Ryltar

CytatJak dotąd tylko jeden q nie działa [Eskort Yorrick]

Na zadnym prv nie dziala eskorta :P

Pequet

No prawda q eskort mogą być jedynie tak zbugowane że są od razu done. Ja mogę grac w hordzie (no trudno się mówi ;p) Nick Ishilien forsaken warrior. Tak apropos mam pytanie do Ryltara jako że się zna - Fury warrior może nosić 2h czy zaleca się raczej dual wield?

Scroller

To ja 'wracam' na andeerie z Wami, tyle że po przeciwnej stronie ;P
Dwarf Hunter - 18lvl ;D

//Soulern: DIE!

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Pequet

Whoa skoro Scroller gra w ally to może i ja pójdę ^^ Draenai Warrior/Paladyn

Mlor

to sie zdecydujcie :-) ja moge grac tutaj i tutaj
I'm OFFLINE