Bleach

Zaczęty przez Pheonix, Październik 30, 2008, 07:57:38 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kamal

przestałem oglądać anime na 316, więc nie wiem

Szczerze w to wątpię, gdyż akcja w mandze jest ledwo w zalążku. Najbliższego epka spodziewaj się w lipcu/sierpniu

Shen

Manga zaczyna sie rozkrecac. Do anime raczej juz nie wroce nigdy bo co chwile wrzucaja fillery.

evilmg

Ja sobie bleacha kompletnie odpuściłem, zwyczajnie ciągnięcie dalej tej serii wydawało mi się wyciskaniem czego się da z kury która swego czasu znosiła złote jajka...

Shen

Ten nowy arc slabo sie zaczal, ale teraz jest nadzieja na akcje. Na 20 minutowe odcinki anime szkoda mi czasu, ale przeczytanie chaptera mangi zajmuje mi chwile wiec jeszcze nie olałem bleach do konca.

Kamal

Arc ogólnie jak na razie jest za lekki ;)

Shen

Szykuja sie dobre walki, a to najlepsze w bleach.

Kokiruka

Nareszcie koniec fillerów... Ciekawe na jak długo  :D

Kamal

Jeśli chodzi o mangę - te walki... co to miało być?

mpxx24

Cytat: Kamal w Październik 11, 2011, 09:12:49 PM
a w anime i tak pewnie każda walka to będzie co najmniej 1 ep. -.-
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Shen

Cytat: Kamal w Październik 11, 2011, 09:12:49 PM
Też sie zastanawiam, wszystkie pionki ubite na paru stronach. Pewnie niedługo ktoś jeszcze silniejszy się pojawi, albo ten z tym swoim mieczem kapitanów przeciągnie na swoją stronę zmieniając ich wspomnienia.

evilmg

Wygląda na to, że chociaż Byakuya będzie miał problemy...

Shen

No walczy z tym "głównym" złym, a przynajmniej tak on jest obecnie przedstawiany. Ciekaw jestem jak to się rozwinie. Oby nie tak banalnie że podporządkuje shinigami.

mpxx24

bleach się rozkręca

Alarion

skończyłi się filery w bleachu? bo jużchyba rok nie oglądałem od zamknięcia głównej sagi. Jeżeli się skończyły, to powie mi ktoś, ile odcinków jestem w plecy tych nie filerowych?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Kamal

Dzisiaj zostałem przyjemnie zaskoczony mangą :) Aczkolwiek sam Arc jest denny...

Aeon

Tia i znów trzeba czekać do następnego tygodnia , Kubo wiedział jak zakończyć chapka , poza tym arc z poczatku nuuuudny poniej się rozkręca na lepsze ;D

Alarion

Cytat: Alarion w Listopad 23, 2011, 12:59:24 PM
skończyłi się filery w bleachu? bo jużchyba rok nie oglądałem od zamknięcia głównej sagi. Jeżeli się skończyły, to powie mi ktoś, ile odcinków jestem w plecy tych nie filerowych?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Kamal

Nie oglądam... M>A

mpxx24

tak skończyły, jakieś 5-6 epów temu

Ulquiora

Żal to co wyprawiają z Bleach'em jeszcze z tym espado było ok, no ale teraz to masło maślane ;p Polecam One Piece. Spory tasiemiec a z odcinka na odcinek coraz ciekawsze ;] Tyle postaci przelatujących przez te anime że nie da się tego wszystkiego zapamiętać  :)

Kamal

Ja się przekonałem i nie żałuję - Nurarihyon no Mago, Katekyo Hitman Reborn :D Do One Piece - nie umiem, może któregoś pięknego dnia.

Aeon

No , i jestem po lekturce nowego chaptera i smiało mogę stwierdzić że impreza się zaczęła ;D
i znowu trzeba czekać ten tydzień ;/

mpxx24

ciekawe jak to się rozwinie dalej :#

Shen

Jeden i drugi odpalił bankai, faktycznie super.

Ulquiora

Stare bankai Ichiho było lepsze wg mnie. Proste a zarazem ładne, tutaj już lekka przesada ;p