WC/PS i WC/BD w ciele DE

Zaczęty przez Foreigner, Październik 30, 2008, 10:23:50 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Foreigner

Co myslicie o takich kombinacjach? Bo mam retiala na WC i chcialbym cos z nim pokombinowac.
WC/PS - bufy, TP, cubicy, cast
WC/BD - bufy, dances

Jeszcze jedno bylalby to postac w ciele ciemnego elfa. Ktos moze sie wypowiedziec czy ta postac nie jest znerfowana jak lucznik/WC w ciele nie orka?

Bardziej podoba mi sie polaczneie WC/PS - jesli takie cos to, to na statsach wc czy psa?

Kaps3L

w sumie wc/ps to to co pp/ps z malymi wyjatkami.
Ja bym robil w ciele tego na kim bedziesz mial wiekszy c.speed :]

wc/bd w ciele ciemnego elfa to porazka przez wielkie "P" - jak to sobie wyobrazasz?? bylby to taki bd na wiekszej ilosci buffkow z dupnym c.speed i m.atk. tylko wc w tym wypadku.

co do nerfowania wc/bd lub wc/ps to nic akurat o tym nie slyszalem.

Pozdro

Thorns

ale mowisz o suportach do bufowania?  bo do grania to to sie nie nadaje

dla sps/ee  mam 2 suporty  bd/se  i  pp/sws  i jest pieknie  :wink:

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Kazuya

wc/warlock lepiej nawet dlatego ze masz 2 bane ;] ale troche z mana nie wyrobisz;p
rpg x5 [gh85]

TeJP

wc/wk jesy bardzo dobrym supportem do party fighterow. W pvp 1v1 tez nie najgorszy,

Ale summonera robi sie albo dla casta albo dla tp albo dla bufa od konika ew. kotka. Taki sumoner/mutant to tylko w wypadku supportu. Bo do zabijania normlanych fragow na vace czy mos to srednio :]
zzOMGzz AW/sk