Disconnected...

Zaczęty przez shann, Listopad 02, 2008, 10:45:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

shann

Ehhh.... Problem głupi i chyba znam rozwiązanie jego, ale może wy znacie jakiś inny sposób... A więc server l2retail, Normalnie wbijam na grę wszystko jak normalnie: loguje, akceptuje umowę, wybieram server, wybieram postać klikam ok, i tu zaczyna się problem... dość dziwny zresztą... W południe gdy wbijam na grę wszystko jest ok, żadnych zakłóceń nic(czasami się zdarza że po 15 minutach dostaje dc), natomiast wieczorami i weekedny jest zupełnie inaczej... Jeśli w ogóle pokaże mi się postać robię nią 3 kroki i dostaje disconnect przez server... Zupełnie nie wiem czemu.... Zainstalowanie ponowne l2, nic nie zmieniło,mimo iż instalka była inna, pliki g-g od kolegów(którzy graja na tym samym serwerze co ja) także nie pomógł... Problem jest dość dziwny bo chcą sprawdzić jeden skill przeszedłem na high rate server, a tam wszystko działało... Obawiam się że jedynym sposobem jest format dysku, chociaż cały ten problem jest dość dziwny.... Może ktoś się już z tym spotkał, albo wie jak można to naprawić...?

Soulern

Sieć jest przeciążona, gdy korzysta z niej wiele osób - czyli wieczorami i w weekendy. Format nic tu nie pomoże, możesz co najwyżej zmienić sobie dostawcę neta lub ofertę.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

shann

Hmmm, dość dziwne, bo problem dotyczy wyłącznie l2..... Moja siostra ma identyczne łączę u siebie i nie ma żadnych problemów....

Soulern

Bo L2 jest bardziej "wymagające" względem łącza, niż, powiedzmy, gg. Chyba, że siostra też ma lajnejdża?

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

shann

Heh no nie ma,ale to dziwne, gram w l2 od kilku lat i 1 raz mam taki problem...Ostatnio zmienili mi adres ip(zupełnie bez powodu)może to jest przyczyną?

Polgara

Skontaktuj się ze swoim dostawcą i poproś go o sprawdzenie twojego łącza możliwe że przy dużych natężeniach ruchu w sieci zrywa połączenie z netem. Możliwe też że jak zmieniali parametry twoje łącze jest źle skonfigurowane

shann

Zadzwoniłem i naprawili :D

temat do zamknięcia

no to zamykam
/Sknerus