gm spam on rampage ;P

Zaczęty przez Falconek, Listopad 07, 2008, 11:39:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Elenestir

Prawda Aion zapowiada się super, sam spróbuję ale jedyne co mnie tam odstrasza to wygląd PVP :D

Edit. Czy w Aionie będzie coś takiego jak widziałem w WOW-ie? Chodzi mi o to czy muszę stać zawsze oczami do przeciwnika by go atakować? Czy będzie to jak w L2 że postać obróci się automatycznie? Monte może byś sprostował dostałeś Bana czy nie? :D

slon

Cytat: montezuma w Sierpień 25, 2009, 05:03:45 PM
tak panowie, zostałem zbanowany. Niewątpliwe to cieszy niektórych ale to już taki typ człowieka.
?? Serfer kor

Elenestir

Sorki >< nie przeczytałem, przepraszam. No też poznałem kilka typów takich ludzi których bardzo cieszył mój Ban ;) nie jestem sam jak widzę

slon

Gdyby mnie zbaowali to ja sam bym sie z tego cieszyl ;)
?? Serfer kor

Elenestir

Bo co? Bo byś przestał grać? To już lepiej sprzedaj konto... przynajmniej będzie troszkę kasy

YaYaYami!

Cytat: Elenestir w Sierpień 26, 2009, 06:19:58 PM
Bo co? Bo byś przestał grać? To już lepiej sprzedaj konto... przynajmniej będzie troszkę kasy

Alarion by mu nie dał żyć. xd
Eva's Saint 79 @ RU Lancer [Alarion kupił]
Sword Muse 79 - Destroyer 75 @ NA Fraz [Dead]
G4y Elf lovah.

slon

Cytat: Elenestir w Sierpień 26, 2009, 06:19:58 PM
Troche w tym bylo sarkazmu ale i
CytatAlarion by mu nie dał żyć. xd
:D
?? Serfer kor

Quentim

Ja czekalem na bana bo juz nie chcialo mi sie grac bishem i chcialem pograc na peniksie nukerem albo w nuker party, a tu taka niespodzianka dwa konta z pt zbanowane i prawie calym skladem przeszlismy na peniksa  :).

PS: Elenestir zaczynasz gre od nowa?

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

netheril

Ponoc w aionie postac ci sie sama odwraca w strone twojego celu takze lipton :x
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

YoungPadawan

Cytat: netheril w Sierpień 26, 2009, 07:25:26 PM
Ponoc w aionie postac ci sie sama odwraca w strone twojego celu takze lipton :x
no wai, nie niszcz moich marzeń : <
I'm offline.

Elenestir

Cytat: YaYaYami! w Sierpień 26, 2009, 09:05:24 AM
Varka o trzciejciej w nocy? xP

Varka przed maitenance :D BTW. Nie wiem czy wrócę bo dostałem bana w bardzo niewygodnym momencie :/ jak wyhaczę jakiegoś PP 78 (bo pp też dostał w płuco :P) to zacznę ale tym razem 24/7 od samego początku więc pójdzie o wiele szybciej ;) Ale z drugiej strony Aion dopiero za miesiąc, bo nie kupuję preorder a nóż mi się spodoba i co będzie? :D Kapa wtedy

Sebal

Cytat: Elenestir w Sierpień 26, 2009, 09:45:37 PM

Varka przed maitenance :D BTW. Nie wiem czy wrócę bo dostałem bana w bardzo niewygodnym momencie :/ Niby mam na oku PP 78(bo pp też dostał w płuco :P) może go wyhaczę i zacznę ale tym razem 24/7 od samego początku więc pójdzie o wiele szybciej ;) Ale z drugiej strony Aion dopiero za miesiąc, bo nie kupuję preorder a nóż mi się spodoba i co będzie? :D Kapa wtedy

Ja czekam na Aion'a jak się podoba zostaję jak nie idę pograć w l2 na offie :P
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

netheril

Cytat: Sebal w Sierpień 26, 2009, 10:22:14 PM
Cytat: Elenestir w Sierpień 26, 2009, 09:45:37 PM

Varka przed maitenance :D BTW. Nie wiem czy wrócę bo dostałem bana w bardzo niewygodnym momencie :/ Niby mam na oku PP 78(bo pp też dostał w płuco :P) może go wyhaczę i zacznę ale tym razem 24/7 od samego początku więc pójdzie o wiele szybciej ;) Ale z drugiej strony Aion dopiero za miesiąc, bo nie kupuję preorder a nóż mi się spodoba i co będzie? :D Kapa wtedy

Ja czekam na Aion'a jak się podoba zostaję jak nie idę popatrzec na kwadraciki na offie :P
fixed!!
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Sebal

Nie, nie. Tym razem nie będę patrzył na kwadraciki :)
Sebal- Life ...

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Frohike

A ja myślałem, że montezuma nie grał na kwadratach :p Głowę bym dał, że pisał zawsze, że jest 100% legit ;<

Cytat: Falconek w Sierpień 25, 2009, 09:34:33 PMElenestir ty lepiej opowiedz w jakich okolicznościach ty dostałeś bana muahahaha
I second that! :P

YoungPadawan

Cytat: Frohike w Sierpień 26, 2009, 11:31:51 PM
A ja myślałem, że montezuma nie grał na kwadratach :p Głowę bym dał, że pisał zawsze, że jest 100% legit ;<
84 legit to raczej...hardstyle?
I'm offline.

Frohike

Cytat: YoungPadawan w Sierpień 26, 2009, 11:58:11 PM84 legit to raczej...hardstyle?
Wiesz, topowy klan + monte grał support charem. Do tego chyba biegał w dagger party (lethal party w Cytadeli = win). Albo mógł expić w jakimś AoE na HB, etc. Byłem optymistą :)

Elenestir

Cytat: Frohike w Sierpień 26, 2009, 11:31:51 PM

Cytat: Falconek w Sierpień 25, 2009, 09:34:33 PMElenestir ty lepiej opowiedz w jakich okolicznościach ty dostałeś bana muahahaha
I second that! :P

Tego nawet najstarsi górale nie wiedzą :D, a tak po prawdzie wracając teraz do L2 i jeśli miałbym grać normalnie to chyba jak by mi pistolet do skroni przystawili :D i byli 2 na 2 :D inaczej nie ma mowy żebym nie oglądał kwadracików :P i to o każdej porze dnia i nocy :D

YoungPadawan

Cytat: Frohike w Sierpień 27, 2009, 12:04:32 AM
Byłem optymistą :)
sry, ale nie mogę się powstrzymać - brzmi jak gadka na spotkaniach:
"witam, jestem Frohike i jestem uzależniony.
*brawo*witamy cię, Frohike!"
xD
I'm offline.

Frohike

Cytat: Elenestir w Sierpień 27, 2009, 12:07:12 AMTego nawet najstarsi górale nie wiedzą :D
Fro > najstarsi górale :D

Cytat: YoungPadawan w Sierpień 27, 2009, 12:07:40 AMsry, ale nie mogę się powstrzymać - brzmi jak gadka na spotkaniach:
"witam, jestem Frohike i jestem uzależniony.
*brawo*witamy cię, Frohike!"
xD
Lol :P

Elenestir

z forum to chyba falconem i fro wiedzą tylko :D fro a ty mi mówiłeś że ja jestem uzależniony! xD

insane69

fro masz racje, zojka zawsze mowil ze legit i gra na nostromo nawet jak hardcore bot w pagan lecial to on swoje :> nie ma jak OWNED V GAVNO! ;p
a co do legit 84+ da sie spokojnie grajac w top klanie, np ja legit, czytaj recznie, wbilem  np 80 -> 83, niedlugo 84 ;P tak botowalem sobie troche jak niemal kazdy ale tak jak mowie da rade recznie wbijac lvle 80+

coshoo

Oczywiście że sie da i to dużo szybciej niż botując tylko trzeba mieć możliwości (czyt. AOE destro towers party).
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

insane69

a ja ci powiem ze imo lepsze jest pulowanie chimer i "one by one" wybijanie, pole w cita overrated imo ;p

montezuma

Cytat: insane69 w Sierpień 27, 2009, 06:46:15 PM
fro masz racje, zojka zawsze mowil ze legit i gra na nostromo nawet jak hardcore bot w pagan lecial to on swoje :> nie ma jak OWNED V GAVNO! ;p
a co do legit 84+ da sie spokojnie grajac w top klanie, np ja legit, czytaj recznie, wbilem  np 80 -> 83, niedlugo 84 ;P tak botowalem sobie troche jak niemal kazdy ale tak jak mowie da rade recznie wbijac lvle 80+

blabla, te moje 'legit" to bylo ironiczne, i tak wszyscy wiedzieli co robie. Nie żałuje, zaoszczędziłem masę czas, miale fun i jestem zadowolony.

O swoim legit to lepiej nie pisz, nie jeden raz kiedy  ganowalismy chimeras ty byleś afk na auto asist nie wspominając twojego botowania w IT. Niestety jesteś już takim typem człowieka co się cieszy jak ludzi z wrogiego klanu banuja a później placze ze nie ma pvp.

nie znam legit  z redsaky/itt 83+, wszyscy botowali albo byli na box/auto asist w czasie exp, bez wyjątków, wiec proszę bez hipokryzji.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami.