2 pytania

Zaczęty przez patryk1357, Listopad 09, 2008, 09:28:37 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

patryk1357

1. Jaka jest maksymalna ilość adeny w plecaku na DN(x200) bo np. Horn kosztuje 5kkk.
2. Co to jest AIO buffs?

Maślan

AD1.
2,1kkk

AD2.

AIO Buffs = All In One = wszystko w jednym

Triss

rales kiedykolwiek na arenie , ze odpowiadasz na tkaie pytania ??

z tego co wiem limit jest chyba mocno zwiekszony , ale nie pamietam do ilu

..::Provider::..

Thorns

Co wy oboje wiecie o Arenie  :D

Limit adeny jest taki sam, ale jest cos takiego jak "Gold" u specjalnego NPC zamieniasz adene (np. 1kkk  na 1000 gold)
a tego mozna mieć juz duzo. dlatego takie ceny horn 6kkk  a np specjalny Tattoo EMP  25kkk+

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

orri

nie chce pisać nowego tematu więc ptam sie tu
coś słyszałem że chcąc grać na arenie trzeba mnieć dodatkowy update itp. co to update (itp. :P )?
czy po tym update będę mógł bezproblemowo grać na dragon x15 czy musze mieć zainstalowane 2 wersje gry?
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

Kazuya

Cytat: orri w Listopad 15, 2008, 09:19:48 AM
nie chce pisać nowego tematu więc ptam sie tu
coś słyszałem że chcąc grać na arenie trzeba mnieć dodatkowy update itp. co to update (itp. :P )?
czy po tym update będę mógł bezproblemowo grać na dragon x15 czy musze mieć zainstalowane 2 wersje gry?
update - aktualizacja :]
rpg x5 [gh85]

orri

oj chyba mnie nie zrozumiałeś ;) mi chodzi właśnie o to jak ten update przeprowadzić bo słyszałem że gracze areny muszą mieć jakieś dodatkiwe patche itp. wieć pytam sie jakie i czy jak zapodam taki patch pod arene to czy będę mogł normalnie gać np. na dragonie
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

Kaps3L

Na forum dzialu areny jest manor path czy jakos tak i to w sumie tylko to jest do zmiany chyba ze cos wprowadzili bo od wakacji nie gralem tam.

Po prostu manor na Arenie dziala nieco inaczej i tyle ale do grania to nie jest niezbedne.