gracia part 2

Zaczęty przez SexiElf, Listopad 17, 2008, 11:45:27 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

SexiElf

elo.
zaktualizowalem gracie z part 1 do part 2 i mam problem.
kiedy naciskam 2 razy na ikonke l2 ktora jest w system folderze wyskakuje mi tam postac z napisem gracia part 2 itd lecz pozniej znika ta postac z napisem gracia part 2 i nic sie nie dzieje.
ludzie pomocy!

Soulern

Cytat: SexiElf w Listopad 17, 2008, 11:45:27 AM
elo.
kiedy naciskam 2 razy na ikonke l2 ktora jest w system folderze wyskakuje mi tam postac z napisem gracia part 2 itd lecz pozniej znika ta postac z napisem gracia part 2 i nic sie nie dzieje.
ludzie pomocy!

Eee... Niezbyt zrozumiałem. Chodzi o to, że po włączeniu gry przez L2.exe pojawia się takie coś z kolesiem i napisem (ten jakby wstęp do ładowania się gry), po czym on znika i nic dalej się nie dzieje?
Zanim włączysz grę, włącz menedżer zadań, kliknij ikonkę L2.exe i sprawdź, czy w menedżerze pojawił się takiż proces.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

SexiElf

Cytat: Soulern w Listopad 17, 2008, 02:47:23 PM
elo.
ludzie pomocy!

Eee... Niezbyt zrozumiałem. Chodzi o to, że po włączeniu gry przez L2.exe pojawia się takie coś z kolesiem i napisem (ten jakby wstęp do ładowania się gry), po czym on znika i nic dalej się nie dzieje?
Zanim włączysz grę, włącz menedżer zadań, kliknij ikonkę L2.exe i sprawdź, czy w menedżerze pojawił się takiż proces.

egzakli tylko ze jak kilknolem ikonke l2.exe oczywisice pojawil sie proces tylko dalej sie nic nie dzialo

Soulern

Cytat: SexiElf w Listopad 17, 2008, 09:41:29 PM
Cytat: Soulern w Listopad 17, 2008, 02:47:23 PM
elo.
ludzie pomocy!

egzakli tylko ze jak kilknolem ikonke l2.exe oczywisice pojawil sie proces tylko dalej sie nic nie dzialo
Coś źle się zaktualizowało?
Reinstall próbowałeś?

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Asta Entreri

wywal folder system --> update or pytaj na forum serwera
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.