Bug uniemozliwiajacy normalne gre >_>

Zaczęty przez TurksPower, Grudzień 22, 2008, 11:35:16 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TurksPower

Za kazdym razem kiedy podbijam do npc u ktorych kupuje sie wszystko (pomine fakt ze sa dla mnie nie widzialni i musze na slepo klikac myszka ;>) nie moge kupic potionow gdyz kiedy wejde w minerals zostaje wywalony z gry ;) mam screena jak ten bug wyglada jbc
chetnie kupilbym poty w grocererze ale ich tam nie ma przez update tego erica server ;<
bylbym wdzieczny za pomoc :>

Look up at the light of the stars in the night sky ;o

coshoo

Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Elenestir

Jeśli to retail to trochę dziwna sprawa spróbuj zrobić upload jeszcze raz bądź przeinstaluj grę być może wystąpił jakiś błąd przy instalacji i brakuje ci czegoś...

TurksPower

Cytat: TurksPower w Grudzień 22, 2008, 11:35:16 AM
/Koszałek Opałek:

Tym razem upomnienie slowne - rozumiem Twoje zdenerwowanie, jednak nie zwalnia cie to od przestrzegania regulaminu.
Nie dostajesz ostrzezenia TYLKO dlatego, ze to twoj pierwszy post.

[/color]

nie na rozumiem ;>
sry ale uwierz mi ze gra bez potionow nekromanta jest niewykonalna :P a przynajmniej dla mnie

Koszałek Opałek

Rozumiem ...

To twoj pierwszy post, potki nie mykaja ... i ten Twoj Nick forumowy - rozwalil mnie - smialem sie chyba z 10 min.

TurksPower

Cytat: Koszałek Opałek w Grudzień 22, 2008, 05:32:08 PM
Rozumiem ...

To twoj pierwszy post, potki nie mykaja ... i ten Twoj Nick forumowy - rozwalil mnie - smialem sie chyba z 10 min.
^^ wpisz na youtube : idziemy expic :D
stad to jest :P
sa trzy czesci ale trzeciej nie ogladaj bo zrobil ja inny typ i mu nie wyszlo >_>
btw naprawilem lineage ^^
pozdrawiam

Koszałek Opałek

Cytat: TurksPower w Grudzień 22, 2008, 07:02:18 PM
Cytat: Koszałek Opałek w Grudzień 22, 2008, 05:32:08 PM
Rozumiem ...

^^ wpisz na youtube : idziemy expic :D
stad to jest :P
sa trzy czesci ale trzeciej nie ogladaj bo zrobil ja inny typ i mu nie wyszlo >_>
btw naprawilem lineage ^^
pozdrawiam

Znam to - wszystkie 3 czesci u nas na forum "Gronostaje" - wlasnie dlatego plakalem ze smiechu ^^.

Elenestir

Z ciekawości obejrzałem :p i też już wiem o co chodzi z nickiem :D z reguły nie przepadam za ivona ale oglądając ten filmik lałem przez 10min chyba na każdej częśći :p czyli tyle ile trwa każdy filmik :p