pr0 p0lish flame...n0t rly

Zaczęty przez Shen, Listopad 25, 2008, 06:34:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

netheril

Cytat: Marc1n w Listopad 26, 2008, 02:21:43 PM
Cytat: Marc1n w Listopad 25, 2008, 06:51:30 PM
I tak taki bedzie :) Nie musicie mydlic oczu ;p
To jest moj najazd na klan jest o ktorym piszesz... Duuuuuuuuuuzy naaaajazd co? A potem ludzie sie do mnie zaczeli o jakies smutki pruc, to musialem kontynuowac.
nie widze tam zadnego prucia sie... chyba za duzo czasu przebywasz z ruskami i wszystko ci nie pasuje co nie jest po twojej mysli :> a teraz pls wyczysc temat bo robi sie kolejny spamerski topic, do ktorego swoje 3grosze musial wrzucic narajan (jak do reszty innych tematow o polskich klanach. ciekawe skad ten uraz do polakow...)
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Marc1n

BCOZ Polacy sux ?
Cytat: coshoo w Listopad 26, 2008, 02:41:51 PM
Idz solować na Chimerach imo.
Masz lvl drugi ally z HB, czy jestes factor healerem i chodzisz tylko w nocy, gdy nie ma curse, albo biegasz az pod steel citadel? Nie napisalem NIC nieprawdziwego. Jak jestes w stanie to mnie zjedz, jakie to Polskie klany sa ownujace i w ogóle. Chetnie poslucham :)
HATE ME MOAR!

coshoo

Cytat: Marc1n w Listopad 26, 2008, 02:51:30 PM
BCOZ Polacy sux ?
Masz lvl drugi ally z HB, czy jestes factor healerem i chodzisz tylko w nocy, gdy nie ma curse, albo biegasz az pod steel citadel? Nie napisalem NIC nieprawdziwego. Jak jestes w stanie to mnie zjedz, jakie to Polskie klany sa ownujace i w ogóle. Chetnie poslucham :)

Nie mam 2lvl ally i nie chodzę na Chimery tylko w nocy bo bez problemu wyrabiamy sie z maną bez invokacji. Za to chętnie dalej posłucham jaki to Franz i Narayan jest pr0 a Phoenix sux.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Domin

Cytat: coshoo w Listopad 26, 2008, 02:55:46 PM
BCOZ Polacy sux ?

Nie mam 2lvl ally i nie chodzę na Chimery tylko w nocy bo bez problemu wyrabiamy sie z maną bez invokacji. Za to chętnie dalej posłucham jaki to Franz i Narayan jest pr0 a Phoenix sux.

Offe juz nie lubi marcina ? o.O

Marc1n

Nono, niech zgadne, hmm, upper spot i expimy kolo wejscia, BP ma 2nd lvl i potionki, a jak nie ma, to expimy i robimy pauzy, coby zrestowac mane(wypadek Nukerzy+tank+healerzy bez ally), albo z Archerami z tego samego powodu + nie mozemy rushowac w moby bo poleci PR bo pozdychamy. Co dalej...chetnie poslucham celu jaki jest cel expienia na chimerach, jak sie nie ma constant, farmisz dla samolubnych klanowiczy/aliancowiczy jako healer, a oni nabijaja sobie LF/ContLF, a oni w zamian dadza Ci co ktoregos Divine/Fire/Wind Stone'a ? Zaiste pr0, szczegolnie ze efektywnosc musi byc super, jak ludzie nie pomoga zrobic healerom(no bo po co normalny exp z inwokacjami)questa na 2nd ally....imo wracac na Divine Spota i farmic exp+Divine i kupic sobie itemki na ally, albo isc na pustynie i zrobic to na 4ech healerow na krzyz ktorych macie te ally. Szczerze, to bylem przekonany, ze jako pewnie jestes najlepszym EE w Ally to to masz, ale nvm.
Tak, penix sux, jezeli uber clan nie pomaga sam sobie, bo zydzi Adenke na itemy dla waznych klas.
Odpowiedz plixplox
HATE ME MOAR!

netheril

BCOZ Polacy sux ?
dobrze wiedziec ze juz jestes ruskiem... narajan skoncz napedzac drame i usun te cholerne posty bo tylko pier... glupoty nic wiecej
/chyba jestes niepowazny, jezeli myslisz, ze pousuwam posty z jednego z nielicznych aktywnych tamatow i go podziele....moze to zrobie, ale za jakis czas jak wygasnie, zrobi sie bardzo dlugi, czy cos, na razie no wai - Marc1n Aha i polacy sux, Lineage2 ma kope lat, a ilu jest polakow znanych i robiacych cos, 5 bedzie czy niebardzo? To jest poziom, to jest liczba ludzi ? Ruscy sa wrogami dla kazdego procz ruskich w wielu wypadkach, dla Polaka najgorszym wrogiem jest inny Polak, o czm przekonuje sie predzej czy pozniej.
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

coshoo

Cytat: Marc1n w Listopad 26, 2008, 03:06:12 PM
Nono, niech zgadne, hmm, upper spot i expimy kolo wejscia, BP ma 2nd lvl i potionki, a jak nie ma, to expimy i robimy pauzy, coby zrestowac mane(wypadek Nukerzy+tank+healerzy bez ally), albo z Archerami z tego samego powodu + nie mozemy rushowac w moby bo poleci PR bo pozdychamy. Co dalej...chetnie poslucham celu jaki jest cel expienia na chimerach, jak sie nie ma constant, farmisz dla samolubnych klanowiczy/aliancowiczy jako healer, a oni nabijaja sobie LF/ContLF, a oni w zamian dadza Ci co ktoregos Divine/Fire/Wind Stone'a ? Zaiste pr0, szczegolnie ze efektywnosc musi byc super, jak ludzie nie pomoga zrobic healerom(no bo po co normalny exp z inwokacjami)questa na 2nd ally....imo wracac na Divine Spota i farmic exp+Divine i kupic sobie itemki na ally, albo isc na pustynie i zrobic to na 4ech healerow na krzyz ktorych macie te ally. Szczerze, to bylem przekonany, ze jako pewnie jestes najlepszym EE w Ally to to masz, ale nvm.
Tak, penix sux, jezeli uber clan nie pomaga sam sobie, bo zydzi Adenke na itemy dla waznych klas.
Odpowiedz plixplox

Nie chce mi sie z tobą gadać serio. Gówno wiesz, gówno widziałeś.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

jawron

Nie wiem, może nie jestem modem na tym forum, ale chyba podzielić temat i wywalić spam do osobnego topiku żeby żył sobie swoim życiem nie jest trudne...

Mi u mnie na forum zajmuje do z pół minuty, może tutaj to za trudne dla moda?
wannabe
]|[

Marc1n

m3 iz lejzi i napisalem co na ten temat sadze. Dajcie kilka godzin/dni i to poukladam, chyba potencjalni chetni jak zobacza tyle stron tematu, to ich to zacheci :D
CytatNie chce mi sie z tobą gadać serio. -_-'o wiesz, -_-'o widziałeś.
Kultura + mooorze argumentow widze LOL
HATE ME MOAR!

netheril

Cytat: Marc1n w Listopad 26, 2008, 03:20:14 PM
m3 iz lejzi i napisalem co na ten temat sadze. Dajcie kilka godzin/dni i to poukladam, chyba potencjalni chetni jak zobacza tyle stron tematu, to ich to zacheci :D
CytatNie chce mi sie z tobą gadać serio. -_-'o wiesz, -_-'o widziałeś.
Kultura + mooorze argumentow widze LOL
zalosne... sami krzyczycie na prawo i lewo ze to najpopularniejsze forum o l2 a musicie trzymac taki temat w dramie i pokazywaniu jaki narajan jest zayebisty bo niema gdzie pisac na "najpopularniejszym forum o l2" - lolforum nie najpopularniejsze

btw. szkoda ze mod nie potrafi usunac/przerzucic zbednych postow ale coz... jakie forum tacy modzi

Frohike

Cytat: netheril w Listopad 26, 2008, 03:27:20 PMzalosne... sami krzyczycie na prawo i lewo ze to najpopularniejsze forum o l2 a musicie trzymac taki temat w dramie i pokazywaniu jaki narajan jest zayebisty bo niema gdzie pisac na "najpopularniejszym forum o l2" - lolforum nie najpopularniejsze

btw. szkoda ze mod nie potrafi usunac/przerzucic zbednych postow ale coz... jakie forum tacy modzi
Nie krzyczymy na lewo i prawo, to raptem ja napisałem jeden czy dwa takie posty :)

Tak czy owak trochę naciągasz, to forum nie jest popularne? Widziałeś w jak zawrotnym tempie rozwija się ten topic? :D

netheril

Cytat: Frohike w Listopad 26, 2008, 03:48:26 PM
Cytat: netheril w Listopad 26, 2008, 03:27:20 PMzalosne... sami krzyczycie na prawo i lewo ze to najpopularniejsze forum o l2 a musicie trzymac taki temat w dramie i pokazywaniu jaki narajan jest zayebisty bo niema gdzie pisac na "najpopularniejszym forum o l2" - lolforum nie najpopularniejsze

Nie krzyczymy na lewo i prawo, to raptem ja napisałem jeden czy dwa takie posty :)

Tak czy owak trochę naciągasz, to forum nie jest popularne? Widziałeś w jak zawrotnym tempie rozwija się ten topic? :D
mhm od kiedy ludzie z privow przestali spamowac topic o sk to niemacie gdzie pisac i szukacie dram jak to ktora teraz marcinek nakreca

edit do ponizszego: zauwaz ze od poczatku chcialem byscie usuneli spam :>

Frohike

Przecież sam ze sobą dramy nie robi, jest tu jeszcze kilka odpowiedzialnych za to osób.

Marc1n

ME
IS
BAD
LAZY
MOD
AND
ME
IS
SPAM
AS
MUCH
AS
I
CAN
AND
ME
IS
COOL
AND
y0
HATE ME MOAR!

karlossg

Cytat: Marc1n w Listopad 26, 2008, 01:54:10 PM
Cytat: karlossg w Listopad 26, 2008, 08:06:33 AM
Cytat: Marc1n w Listopad 26, 2008, 06:57:13 AM
bo gdyby sforsowac wszystkich do grania poziom wyzej bylaby drama.
byłem, widziałem, nie warto imho.
Zalosny to jest PvP poziom z Phoenixa i poziom kazdego "narodowego klanu" moze oprocz klanow Ruskich i Amerykanskich,
I co w zwiazku z tym ?

Asta Entreri

Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Marc1n

Cytat: karlossg w Listopad 26, 2008, 04:02:01 PM
Zalosny to jest PvP poziom z Phoenixa i poziom kazdego "narodowego klanu" moze oprocz klanow Ruskich i Amerykanskich,
I co w zwiazku z tym ?
No i na co wydales 30$ z transfera ? Waste of $ IMO
HATE ME MOAR!

karlossg

Cytat: Marc1n w Listopad 26, 2008, 04:05:40 PM
Cytat: karlossg w Listopad 26, 2008, 04:02:01 PM
I co w zwiazku z tym ?
No i na co wydales 30$ z transfera ? Waste of $ IMO
lol 30$, wydałem na to żeby moc grac w Polskim klanie, i co teraz?

Marc1n

In SemperFidelis/WrathII/BreganDe'arthe/MostHated/Odrodzenie itd WE TRUST!
Piszesz to Ty, ktory zwiewal z SF do PN, zeby przez chwile moc pograc z Fusion w jednym ally...steskniles sie czy jak za polakami?
HATE ME MOAR!

karlossg

bula

SknerusKK

fajny temat, poczytam sobie jak to phoenix, Offe i Polacy ssa, a jak franz i ruskie clany sa pr0...

pseudo edit: o nie, niemam po co grac na loldeadfiniksie, potne sie rozowa plastikowa zyletka i pojde na pr0 franz do ruskiego clanu!

Marc1n

Do RM ?
Faaaaaajnie, szkoda tylko, ze analCancel na HB dopiero za kilka miechow zaznasz, a moze wcale ale ok :)
Cytat: karlossg w Listopad 26, 2008, 04:11:13 PM
Cytat: Marc1n w Listopad 26, 2008, 04:09:20 PM
steskniles sie czy jak za polakami?

tak
ok
HATE ME MOAR!

Dev

CytatOdrodzenie

Akurat ten klan to najwieksza porazka na serwerze, dzieciaczki wrzucajace na pmie teksty w stylu "masz w-_-'" po tym jak ich 9 man party w loltoi 5 zostalo zgankowane w raptem... 3 osoby, tj WC + healer + SK, a potem prosza o pomoc RVG, bo sami nie poloza nikogo...

Juz od dawna wiadomo ze polskie klany to jakis zal (sam w takim klanie zreszta jestem, ale dont care, poki mam swoje party z ally :) ) i nic tego nie zmieni, bo tacy sa wlasnie polacy...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Frohike

Cytat: Dev w Listopad 26, 2008, 04:33:32 PM
CytatOdrodzenie

Akurat ten klan to najwieksza porazka na serwerze, dzieciaczki wrzucajace na pmie teksty w stylu "masz w-_-'" po tym jak ich 9 man party w loltoi 5 zostalo zgankowane w raptem... 3 osoby, tj WC + healer + SK, a potem prosza o pomoc RVG, bo sami nie poloza nikogo...

Juz od dawna wiadomo ze polskie klany to jakis zal (sam w takim klanie zreszta jestem, ale dont care, poki mam swoje party z ally :) ) i nic tego nie zmieni, bo tacy sa wlasnie polacy...
Słyszałem, że nie zdobyliście fortecy przez nich, jaka szkoda... :(