Nowy serwer

Zaczęty przez Gold dragoN, Grudzień 17, 2008, 07:31:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gold dragoN

17.12.2008, 21:13 - Новый сервер x13
Уважаемые игроки, с радостью сообщаем что 21 декабря в 21:00 (GMT +03:00) состоится запуск нового сервера! Планируемые рейты сервера - х13. Дополнительная информация будет сообщена перед запуском.

Еще одна отличная новость: после Нового Года начнется работа над новым масштабным обновлением, и конечно же, для игры в дальнейшем потребуется новый игровой клиент.

:/ Nie wiem czego administratorzy sie spodziewaja.
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Skik

Znajdzie sie pewnie sporo rosjan, ktorzy beda tam grac.

Maja pewnie jakies konszachty z firma od ru retail, jesli sami ich reklamuja w newsach, wcale bym sie nie zdziwil jesli abyss zacznie miec rzeczy niespotykane na innych privach ;p

Gold dragoN

No tak, osobiscie niepokoi mnie informacja o nowym serwerze, ale zadowala mnie info, ze prace nad nowa kronika rozpoczna sie po nowym roku ;)

Edit:

Mialem na mysli kronike z dziejow abyssa :P
The Abyss x3:

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Asta Entreri

cóż...jeżeli abyss od początku uczestniczył w projekcie l2.ru...to może na abyssku będzie prekrasnaja Gracia? :D
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Gold dragoN

The Abyss x3:

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Asta Entreri

a ja nie...na retku w Gracii dziwnym trafem poprawili (znany...3 osobom?) bug, umożliwiający szybkie zdobywanie dynasty weapons&armors, tak więc Hellbound nie będzie najlepszym rozwiązaniem

Mati_888

Cytat: Gold dragoN w Grudzień 17, 2008, 07:38:22 PM
No tak, osobiscie niepokoi mnie informacja o nowym serwerze, ale zadowala mnie info, ze prace nad nowa kronika rozpoczna sie po nowym roku ;)

Mówiąc "prace nad nowa kronika" miałeś na myśli prace nad przeprowadzeniem abyssa na kolejną, wyższą kronikę ?
Abyss x3 :

Matiks - BH

Asta Entreri

nie, miał na myśli przeprowadzenie abyssa na kolejny, wyższy TRON, a nie kronikę (kroniki skończyły się na C5, a trony zaczęły się od CT1 czyli Kamaela, IL to oddzielna bajka ;) )

najprawdopodobniej nowym tronem na abyssie będzie albo HellBound, albo Gracia part II albo III.

m4r14n

Przepraszam, a mogłby ktos to przetłumaczyc ? Chociaz na "nie-cyrlice".

Sometimes you go to hell, but sometimes hell comes to you.

Asta Entreri

ech...
NCSoft wydał Lineage II Prelude. Potem zaczął wydawać kroniki, aż do C5. Potem przyszło Interlude, które tak samo jak Prelude nie ma kategorii. Potem przyszedł Kamael jako pierwszy z Chaotic Thrones(Tronów Chaosu). I dlatego napisałem o przeprowadzce abyssa na wyższy Tron, bo kroniki były na abyssku jakiś czas temu.

m4r14n

Cytat: Asta Entreri w Grudzień 19, 2008, 07:43:25 AM
ech...

Wiem co napisaleś w poprzednim poscie wiec nie wiem po co to wzdychanie.  A prosilem nie o wyjasnienie tego tylko o przetlumaczenie tekstu ktory zamieścił Gold Dragon.

Sometimes you go to hell, but sometimes hell comes to you.

Ainulindale

Cytat17.12.2008, 21:13 - Nowy serwer x13
Drodzy gracze, informujemy, że w dniu 21 grudnia o 21:00 (GMT +03:00), rozpocznie pracę nowy serwer! Oczekiwaney rate serwera - x13. Dalsze informacje będą przekazywane przed rozpoczęciem.

Inną dobrą nowinę: po Nowym Roku zaczną się prace nad nową dużą skalę modernizacji, oraz oczywiście do odegrania w przyszłości będzie potrzebować nowego klienta gry.

Tak trochę przetłumaczyłem bardziej na Polski...