Co zrobić???

Zaczęty przez Legoland, Listopad 25, 2008, 04:38:12 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Legoland

Wpadł mi ostatnio horn, i teraz sie zastanawiam na która postac go dać, mam glada na 79 i SpS na podobnym lvl i teraz pytanie która postać zsubować?? Czy zrobic glad/wk czy SpS/EE, chodzi mi o pvp/no troche mass pvp, bardziej sie skłaniam do SpS/EE bo ladnie kosi, a glad/wk to nie mam porównania bo nikt u mnie ze znajomych nie grał tym jeszcze ale lubie grac gladem, dawać swoje opinie, bo wkrótce robie subke i chce dobrze wybrać... :D

Marvix

Wybierz co lubisz:) Wiesz najlepiej jak sam zdecydujesz bo my możemy ci poradzić imo na siege wiadome w sumie klasy dystansowe :) ,ale wybrał bym to czym mi się lepiej gra . Bo i tak wiele zależy do skilla/EQ

Imo :

SpS/EE or ES

To kosiarka
c.speed 1.6k++?
M.Atack wysoki

Na full bufie co 2-3 atack to m.crit za 2,5k?:D więc z takim cs to jest f1,f1,f1,f1,f1 =7sec:D

Glad/WK:

Duale dobry exp :)
Masz kotka imo podobno świetna postać ,ale pamiętaj ,że to dragon i tak musisz mieć sprzęt++ lub epixy :D ,żeby dobrze walczyć na siege

Na siege wziąłbym na twoim miejscu sps/ee

Zovi

Cytat: Marvix w Listopad 25, 2008, 07:34:57 PM
SpS/EE or ES
To kosiarka
c.speed 1.6k++?
M.Atack wysoki

SPS/ee ma o wiele wiele wiecej casta na full buffach.

Co do tych dwoch subclass...

Glad/wk jest dobra postacia do expa i tania wbrew pozorom :)
U niego musisz kupic IC seta, duale na chociaz +4, o tatoesianie nie wspominam nawet bo to podstawa i powiem szczerze, ze miotasz na pvp :) .
SPS/ee ja bym na twoim miejscu wzial sps/es, bo masz o wiele wiecej HP, grajac na statach es, masz baardzo duzo casta, stun z konika no i duzo wiecej :) .
Co do EQ dla sps/xx to :
Arcana mace +acu (chociaz to tez podstawa dobrego pvp :) ), dobrze by bylo miec baiuma, ale jak go nie bedziesz mial, to tez sie swiat nie zawali, (chociaz pomaga  dosyc duzo :) ), dc seta i w zasadzie tyle

Jezeli o czyms zapomnialem to mnie nie kamieniujcie, tylko wytlumaczcie o czym zapomnialem :P .

Anyway ja bym wzial SPS/es (nie ee) bo fajnie sie nim gra, ale glad/wk tez jest bardzo dobry.
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Legoland

No właśnie glad nie jest zły, ale jak miałem lvl78 i top a grade to mnie sps/xx pojechał na 2 strzały za 6 i 8k wiec nie wiem jak mi tu ma wiele pomóc nieco lepszy eq, a transfer pain hmmm ciekawe jak bym dostal jeszcze z 3 strzał za 6k..., o 4 nie wspomne ,jedynie na sonic barier moge go położyć no ale nie zawsze w 10s sie wyrobisz bo blisko trzeba być a nie każdy stoi jak piz...a, nawet sie nie pokapowałem a juz na glebie, no ic seta bym musiał kupić bo tal*dle+4 juz jest i tateo

Co do sps/ee sie bardziej skłaniam, nie lubie tych koników es i podobno sa dość słabe to łucznik może zabić, mam dc robe i SoM+4 acumen to cast juz z robe dc w  +30%, jak na razie to chyba tego sps/ee coś mi sie tak wydaje... można pisać jak cos chetnie poczytam uwagi na temat tych postaci

Foreigner

Pytanie tez czy masz klan gdzie sa suporty, bo jak bedziesz biegal glad/wk czy sps/es bez bufow to kazdy cie pojedzie :)
A tym gladem jak trafiles na spsa ktory mial am+a+++ valakasa i wm lvl 9 to sie nie dziw ze mial cie na 2 hity.

Ogolnie widzialem w akcji glada/wk i powiem ze nabufowany jest trudny do ubicia. A sps/ee jak dostanie stuna od lucznika to juz po nim.

TeJP

Glad jest maszyna do miesa.. W il bardzo przepakowana postac.

Kiedys ktos powiedział : ''Dzis hero zostaje ten co trafi na mniej gladow na oly""

Jesli chcesz grac 1v1 bierz glada ( szegolnie glad/pp) jesli lubisz magow to sps/ee ( bron Boze es- brak heala jakich kolwiek bafow. Szybko sie z many wyproznia)

Co to w ogole za topic.
Mag czy Meele   :o
zzOMGzz AW/sk

kacyfik

zgodze się :] glad w odróżnieniu od c4 nie jest już chłopcem do bicia, ale nie zapominajmy ze na DN bossówka to już prawie chleb powszedni (fakt siedze tu 4 lata i nadal nie mam, ale ja to zupełnie inna historia ;P).
Decyzja należy do Ciebie ale jak chodzisz wiecznie na full buffie to brałbym ES, a jak często bywasz sam to EE. Co do glada to miałem okazję pograć wk ^^ ale tutaj podobnie jak przy wyborze maga ;] jak biegasz w pt na full buffie to polecam wk, jak solo to pp :]

Kaps3L

Ja bym bral glad/wk a czemu bo wole fighterow ponad kazdego maga, co to za topic bierz tego kim wolisz grac i nie mow ze nie wiesz bo dales do zestawienia ze soba 2 tak rozne klasy ze o jakis trudnych do odroznienie podobienstwach nie ma mowy, tzn wybor powinien byc w miare prosty.

sps/ee tudziez es to jak dla mnie lekkie przreklamowanie, taki super itd kladzie kogo chce na 2 hity ble ble ble, wczoraj 1 raz od pol roku zalogowalem sie do gry ( na pr/wc) i na varce 1 postac patrze sps/ee i musialem bsoe uzywac bo chcialem drania sprowokowac a padl na 1 hita :P

Tyle z mojej strony

Peace