System chorobowy

Zaczęty przez Hermit, Grudzień 27, 2008, 11:23:43 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hermit

Wiecie może jak się nazywała choroba w której chory oskarża o zdradę swoją partnerkę, jest wobec niej podejrzliwy, a szczególnie pod wpływem alkoholu?
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Tomasheq

Nie wiem dokladnie ale to chyba jeden z objawow uzaleznienia alkoholowego. Tak zwane: OTĘPIENIE ALKOHOLOWE
"– Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła
– Jak zdołałaś wrócić?
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam..."

Hermit

Nie, nie, wiem, że to był "zespół" i z tego co pamiętam miał LL w nazwie.
=

Tomasheq

Zespół Otella? Moze? Tylko wiesz to zwykle wystepuje po 40 :P Wiec raczej Ci jeszcze nie grozi :) Za jakies 20 lat :P

Autor postu dostał +
//Hermit

– Jak zdołałaś wrócić?

McViRR

Cytat: Hermit w Grudzień 27, 2008, 11:23:43 AM
Wiecie może jak się nazywała choroba w której chory oskarża o zdradę swoją partnerkę, jest wobec niej podejrzliwy, a szczególnie pod wpływem alkoholu?

głupota twa, spowodowana podobną sytuacją w twoim poprzednim związku, aha i nie pije się tak, aby dzwonić/spodkać się z byłą i...

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

Hermit

Cytat: McViRR w Grudzień 27, 2008, 12:22:37 PM
Cytat: Hermit w Grudzień 27, 2008, 11:23:43 AM

głupota twa, spowodowana podobną sytuacją w twoim poprzednim związku, aha i nie pije się tak, aby dzwonić/spodkać się z byłą i...

Cytat: Tomasheq w Grudzień 27, 2008, 12:01:10 PM
Zespół Otella? Moze? Tylko wiesz to zwykle wystepuje po 40 :P Wiec raczej Ci jeszcze nie grozi :) Za jakies 20 lat :P

Nie mówiłem o mnie, po prostu interesuje się takimi rzeczami, a do czegoś mi to jest potrzebne.

Cytat: Tomasheq w Grudzień 27, 2008, 12:01:10 PM

Dzięki wielkie.
Masz plusa
=

Tomasheq

Dziekuje :* I wiesz z tym ze jeszcze masz 20 lat to zart byl :P
– Jak zdołałaś wrócić?