BB :)

Zaczęty przez Marc1n, Grudzień 31, 2008, 02:59:04 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marc1n

HATE ME MOAR!

bula

Cytat: Marc1n w Styczeń 12, 2009, 10:34:52 PM
A wez przestan :D
serio, to byly swietne filmiki, tak jak stare frapsy Vengeance/Avenge :D

Marc1n

no
bo to jedyne naprawde stare frapsy :D
HATE ME MOAR!

Frohike

Post, bo mam fajną sygnę.

myha

co do AE to każdy gra jak lubi skoro 3 lata bili moby widocznie im się to podobało i czerpali(a zresztą dalej czerpią) przyjemność z takiej gry skoro dalej to robią, a inni pro pvp pleyers zrobili quit
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

bula

Cytat: Marc1n w Styczeń 12, 2009, 10:39:05 PM
no
bo to jedyne naprawde stare frapsy :D

jeszcze Blaze filmiki fajne byly :<

linkz pl0x

Cytat: myha w Styczeń 12, 2009, 10:43:01 PM
co do AE to każdy gra jak lubi skoro 3 lata bili moby widocznie im się to podobało i czerpali(a zresztą dalej czerpią) przyjemność z takiej gry skoro dalej to robią, a inni pro pvp pleyers zrobili quit
nie no, ok, tylko zaczeli byc factorem(erm 1 hero = factor obecnie?) jak WSZYSTKIE liczace sie klany odeszly, UR/Enimty/Nova/TD itp. itd.

Marc1n

myha lepiej kurde wykoxac w rok, zrobic cos i quitnac, niz koxac 3 lata i nie zrobic nic.

Ja mam PVP z PoV Warlorda z C2-C3 i PVP w Crumie ziom :D
HATE ME MOAR!

bula

Cytat: Marc1n w Styczeń 12, 2009, 10:50:39 PM
Ja mam PVP z PoV Warlorda z C2-C3 i PVP w Crumie ziom :D

Marc1n

HATE ME MOAR!

Frohike

Ja mam filmik z pierwszego siege na retailu!

... i w ogóle jestem fajny, haha :D

myha

Marc1n napisze jeszcze raz bo widzę że nie zrozumiałeś, jeśli założymy ze członkowie klanu AE nie są sadomaso(nie znam nikogo z nich wiec w sumie nie wiem) to jeśli graja już w l2 ponad 3 lata w jednym klanie(pewnie nie wszyscy ale na pewno spora cześć) to widać im się to podoba i sprawia przyjemność i wydaje mi się że członków ae wcale nie interesują się tym co ty byś wolał a czego nie tylko grają dla siebie tak jak lubią i tak jak sprawia im przyjemność
L2 to tylko gra widać nie każdy chce zostać top graczem niektórym wystarczy zabijanie 70 lvl rb żeby się świetnie bawić i skoro nie zrezygnowali jeszcze z tej gry to można założyć że czerpią ze ze swojego sposobu grania większą przyjemność niż ci którzy byli w top klanach itp a potem jednak zrezygnowali
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Marc1n

Tylko quitowanie nie oznacza, ze nie wiem, kogos powodki, ze np. nie mial z kim grac sa nielogiczne. Bo np. jak ktos po 3ech latach grania zamiast robic epic bossow/epic pvp/epic siegow, robi klanowe zabijanie Decabrii to ok...oczywiscie szanujemy ich :D A na lineage2.pl jak sie poczyta wypowiedzi ludzi z AmberEye to mozna pasc na cycki.
HATE ME MOAR!

bylyforumowicz

Cytat: pix3l w Styczeń 12, 2009, 08:59:33 PM
Ale zielone grubasy nie beda musialy czekac na skille:) Nukerzy beda na 1hit a z tankami bedizemy toczyc epickie batalie =D Najgorszy jest sk....;p

widzialem frapsa z oly na phoenixie, czy wszyscy sk tam sa tacy tragiczni czy po prostu mieli taki sobie dzien?

Przyklad- sk pt ud, destro zaczyna kitowac, sk dorzuca vengance, zamiast wyciagac DB usiluje doooogonic z FB, w koncu jak destro chowa sie do boxa, sk wyjmuje arcane, drain i oczywiscie przerwanie bo zielony grubas chowa sie za filar GF.

Inny przyklad- destro zapina gutsa a sk przy oparach hp daaaalej jedzie w melee...

Virandile

Cytat: bylyforumowicz w Styczeń 13, 2009, 01:27:59 AM
widzialem frapsa z oly na phoenixie, czy wszyscy sk tam sa tacy tragiczni czy po prostu mieli taki sobie dzien?

Przyklad- sk pt ud, destro zaczyna kitowac, sk dorzuca vengance, zamiast wyciagac DB usiluje doooogonic z FB, w koncu jak destro chowa sie do boxa, sk wyjmuje arcane, drain i oczywiscie przerwanie bo zielony grubas chowa sie za filar GF.

Inny przyklad- destro zapina gutsa a sk przy oparach hp daaaalej jedzie w melee...
A mozna nicki znac? Z tego co pamietam na Phoenixie z ST na Oly byl Deity ktory dobrze gral, ChristaBG ktora zawsze ktos gral, ogolnie jest main boxem, nie umie powiedziec zdania po angielsku, spotkac ja mozna bylo jedynie na subach, a nie mainie i jeszcze wybotowany Denyas ktory w sumie nie wiem jak gra, ale ostatnio sprzedal postac i w ogóle bo nie bylo widac, no i ma zmieniony nick.
"Many that live deserve death. And some die that deserve life. Can you give it to them?"

Aion | Spatalos | Asmodian | Templar | Virandile

My Anime List

pix3l

Deity jest dobry i to jedna z postaci ktora czesciej mnei kladzie niz ja jego :)
Christa ma 81 skille i jest grozna ale polozyla mnie tylko 1 raz.

reszta sk to nonfactor nubsy, zdejmuje bez skilli.
:O

Ryltar

bylyforumowicz

Cytat: Virandile w Styczeń 13, 2009, 10:39:31 AM
Cytat: bylyforumowicz w Styczeń 13, 2009, 01:27:59 AM

A mozna nicki znac? Z tego co pamietam na Phoenixie z ST na Oly byl Deity ktory dobrze gral, ChristaBG ktora zawsze ktos gral, ogolnie jest main boxem, nie umie powiedziec zdania po angielsku, spotkac ja mozna bylo jedynie na subach, a nie mainie i jeszcze wybotowany Denyas ktory w sumie nie wiem jak gra, ale ostatnio sprzedal postac i w ogóle bo nie bylo widac, no i ma zmieniony nick.

aha :D

no wlasnie o nia mi chodzilo.

Marc1n

Siedze i sprzedaje itemy na rynku a tutaj:
HATE ME MOAR!

Madith

heh..ciekawe ile to warte :P
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Elenestir

Cytat: Marc1n w Styczeń 14, 2009, 12:33:16 PM
Siedze i sprzedaje itemy na rynku a tutaj:

To teon bo kojarzę cresty :P

Frohike

Elenestir

A tak przeglądałem sobie forum :P

bula

mi tamte cresty bardziej na franza niz teona pasowaly xD

Kazuya

rpg x5 [gh85]

MastJedi

Na Phoenixie też jeden lata....

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;