pr/pal czy pr/wk

Zaczęty przez Foreigner, Listopad 28, 2008, 11:40:35 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Foreigner

Mam dylemat co wybrac z tych postaci. Glownie chodzi mi o siege ta postacia. Chce zeby byl trudny do ubicia (zeby doszedl flage postawic albo dojsc do krsztalu) no i ma tez cos tam pomoc w biciu. Ktore z tych polaczen polecicie w erze lucznikow?

Pal korci mnie deflect arrow, ud , ai, heavy set, selfres
a wk tp i blessingiem.

Ma ktos z tych postaci i moze cos powiedziec? Postac bylaby ubrana w draco/ic i TT set

Kaps3L

Pr/wld jest tez fajny :)

Pr/pal jest ciezszy mi sie wydaje do ubicia i jak to okresliles w "erze lucznikow" bedziesz mial deflect arrow a to jest potega przeciwko lucznikom, wiem niestety co mowie :|

Foreigner

No wlasnie wczoraj bylem na siege i probowalem bic jednego th/pala w dynasty i walilem w niego po 28 DMG, wiec szybko target zmienilem zostawiajac go fighterom.

Decyzja jest miedzy pr/pal a pr/wl, ludzie mowia ze wl ma wiecej hp i cp ale ja jestem bardziej za palem ze wzgledu na deflect arrow.

orri

pr/pal fajna postać :) dużo defa, deflect arrow itp.- miodzio :)
pr/wl to wymiatająca postać :P z selfem od wl na a speed i krytyki +death eye to mag bez tp lub deflect arrow na hita ( no może 2 :P oczywiście krytyki )
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

duh

A możę pr/ol

W draconic set + włączony soul Guardian p.defens=1,5k:)

Taki jak tanka w ic set:)

Foreigner

Cytat: duh w Grudzień 02, 2008, 10:27:16 AM
A możę pr/ol

W draconic set + włączony soul Guardian p.defens=1,5k:)

Taki jak tanka w ic set:)

Teraz gram pr/ol i fajna bardzo postac na fulbufie, ale postac o ktora sie pytam jest klan liderem i czasami musi postawic flage albo zbodyc zamek/fortece wiec musi byc wytrzymala i stad moje pytanie :)

mlody27

pr/pal ma jeszcze jedna zalete jak cie nawet ubija to masz przeciez self ress :P