Co wybrać

Zaczęty przez xTEDEx, Styczeń 16, 2009, 06:29:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xTEDEx

Witam wszystkich mam taki mały problem a mianowicie chciałbym poprosić was jako pro playerów abyście doradzili mi kim zacząć grać. Ale tak aby postać była dobra i co najważniejsze żeby po zmianie na hellbonda też była dobra. 

Mamy dwie możliwości HE/WK bądź SPS/EE

A wiec tak mam mniej więcej 250 dc do wydania. Co kupić i za ile oraz jaką biżuterie rb  raczej z dynasty setem bym sie wstrzymał do przejścia na hellbonda w zamian za to wole jakaś biżuteria rb bądz latarke ++++

Proszę o zestawienie cen na poszczególne postacie i na co mogę sobie pozwolić.

Z góry dziękuję za pomoc  gram na x15

Marvix

Cytat: xTEDEx w Styczeń 16, 2009, 06:29:45 PM
Witam wszystkich mam taki mały problem a mianowicie chciałbym poprosić was jako pro playerów abyście doradzili mi kim zacząć grać. Ale tak aby postać była dobra i co najważniejsze żeby po zmianie na hellbonda też była dobra. 

A wiec tak mam mniej więcej 250 dc do wydania. Co kupić i za ile oraz jaką biżuterie rb  raczej z dynasty setem bym sie wstrzymał do przejścia na hellbonda w zamian za to wole jakaś biżuteria rb bądz latarke ++++

HE/WK
Ant Quenta kup /baiuma to jakos 70dc mysle nie znam cen na chwile obecna 
Dynasty l setka ile to warte 30dc;p?
DB+F+10++ nie znam ceny dokladnie ale powinno styknac na dobra postac

Matiasso

Ja też proponuję he/wk

/edit moze nie marvix na jasnowidza a bardziej ja do okulisty :P

xTEDEx

Właśnie widać jak czytacie posty a pisze jak byk  " gram na x15 "  taka informacja wystarczy wszystkim grającym na serwerach DN tym bardziej post jest w dziale DN. 

A co do cen to AQ = 35 dc
baium 60 dc
dynasty set 120dc
red 12 x 2 do tatosów na 4 lvl   12 dc
czyli zostalo by mi jakieś 23 dc na db a za to max co bym mógł kupić to db+f+4

tyle sie wczoraj dowiedziałem  jezeli chodzi o ceny HE/WK  ale dalej nie wiem NAJWAŻNIEJSZEJ RZECZY  A MIANOWICIE KTÓRA Z TYCH 2 POSTACI BĘDZIE DOBRA NA HELLBONDZIE

bula

SpS/EE

OE AM z acu
zalezy ile tych RB jeweli chcesz kupic(valakas+antek+zaken+baium+aq, w takiej kolejnosci)

Morok111

allegro, się rozkręca?? xD
(sorry nie mogłem się powstrzymać :D)

sps/ee + am+a++++
+ jakis baiumek i pozdro,
chociaz he/wk jest tez dobry,
moja rada rzuć monetą (najlepiej z allegro xD) i wybierz.

ja bym robił na twoim miejscu sk/aw w hellbound to postać numer 1 (jak już gdzieś o tym na forum wspomniałem)

pozdro ;)
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

xTEDEx

alegro poco jak dotować to tylko i wyłącznie w oficjalny sposób za euro. a na dodatek poco dorabiać innych pośredników.

A ja nie mam już za bardzo czasu na dorabianie się w nieskończoność na monstonach. Ja wole za ten czas pograć na poziomie. A 100 Euro to jest 2 dni pracy wiec.....

ry4n23

napisze ci w ten sposob
serwery DN to prywatne mody drake. ustawia wszystko tak jak jemu sie wydaje, ze jest dobrze. wiec tak na prawde ciezko powiedziec kto bedzie mocny patrzac na to kto ownuje na serwerach offowych lub off-like.
z magow widze ze wybrales sps/ee - na infinity x5 to jest najsilniejsza postac w grze ktora morduje wszystko co sie rusza z szybkoscia karabinu maszynowego, na dragon x15 z tego co ludzie pisali to dla nich sps/ee nie stanowi wiekszego problemu (szczegolnie dla lucznikow). z magow na pewno bym ci polecil sh/ps - bo taka kombinacja teoretycznie powinna ownowac w hellbound. ale z drugiej strony ciezko powiedziec. drake moze zmienic wszystko.

jesli masz tyle coinow do wykorzystania a pewnie beta testy potrwaja jeszcze jakis czas, to na twoim miejscu jesli masz chec zrobilbym kilka charow BAZ dla przyszlych postaci. nie ma z tym duzo roboty, nawet nie musisz robic profesji. a jak wejdzie hellbound to bedziesz wtedy widzial co ownuje :-)

w hellbound magowie beda miec obciete kryty i dmg z krytow a vampiric rage nie bedzie dzialal tak super jak teraz (o ile drake nie zrobi po swojemu) wiec na pewno szybciej zrobisz postacie teraz niz pozniej.