Szukam kogos zorientowanego na rynku

Zaczęty przez pix3l, Marzec 08, 2009, 12:55:47 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pix3l

jak w temacie, szukam osoby zorientowanej w cenach na rynku, prosze o pm :]
:O

pix3l

:O

MastJedi

pix3l i LUNA?! NoWay... yyy Offensive, przenosicie się na Lunę? :D

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Frohike

Cytat: MastJedi w Marzec 08, 2009, 04:15:19 PMpix3l i LUNA?! NoWay... yyy Offensive, przenosicie się na Lunę? :D
Może tylko stawia party, lf confirmation haha :D

fedur

a moze taki myk jak zrobił Narayan  :>

Frohike

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

fedur

netheril

Cytat: fedur w Marzec 09, 2009, 09:53:40 PM
niach niach niach top secret :P
:O dawaj dawaj bo zawolam Cralina... ;p
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Neural

Niechcac zakladac nowego tematu wyzale sie tutaj na temat cen na rynku :/ Chodzi o stony do enchantowania a dokladniej o dark stony , slyszalem że mozna je wymieniac na divine stony u jakiegos npc tylku tu jest problem na L2WH cena dark stona = 50kk a divine stona 5 kk a ceny na rynku tez sa rozne widzalem ceny za 50kk a ostatnio nawet za 7kk sam mam jednego z ewentu i niemam pojecia za ile go sprzedac co z nim zrobic mam za maly lvl aby myslec o enchantowaniu broni S dopiero skladam A graty wiec raczej go nie bede zostawial. Przy okazji poszukuje recki na tallum buty i rekawice jak ktos ma i chce sprzedac to prosze o PM.
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

SknerusKK

Cytat: Neural w Marzec 25, 2009, 12:07:56 PM
slyszalem że mozna je wymieniac na divine stony u jakiegos npc
poszukaj atribute mastera np w aden, rune, goddard

Neural

No dobra ale co to mi da że wymienie darka na divine jak ten drugi chodzi po 5kk a dark podobniesz 50kk. Wiec nie widze sensu wymiany :)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

SknerusKK

jak ktoś jest głupi to kupi dark za 50kk xD