Azure - x5 | x15 | x7 (*NEW*) - C5

Zaczęty przez Onegar, Marzec 16, 2009, 08:56:37 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

BuyOrDie

Cytat: semla w Kwiecień 06, 2009, 02:14:40 PM
NIe róbcie z azure drugiego dexa plz

GL tym ,ktorzy mysla ze pograja na DB na Azure, nielicznym moze sie uda uniknac bana;d

rothen

Cytat: BuyOrDie w Kwiecień 06, 2009, 02:53:09 PM
Cytat: semla w Kwiecień 06, 2009, 02:14:40 PM
NIe róbcie z azure drugiego dexa plz

GL tym ,ktorzy mysla ze pograja na DB na Azure, nielicznym moze sie uda uniknac bana;d

i bardzo dobrze robią, że banuja od razu duale. po to jest zakaz boxowania. jak ktos bardzo chce korzystac z db to moze pograc na innym serwerku. simple

McViRR

po co kupować g4nJ3 skoro jest ona zakazna?

(do moda: to aluzja do wypowiedzi hmm właściwie kogo? że db jest beee i ban jest od razu!)

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

BuyOrDie

wszystko co dobre jest zakazane ... ale za g4nJ3 nie dostaje sie bana ;P <johke

siemasz12345

Na cale szczescie tu beda szly banu od razu i dualboxow nie zobaczymy ;d oby ;p

McViRR

Cytat: siemasz12345 w Kwiecień 08, 2009, 08:25:06 PM

nie wiedziałem że mam do czynienia z GM z azure, witaj

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

RazielIII

Cytat: McViRR w Kwiecień 09, 2009, 06:11:32 PM
Cytat: siemasz12345 w Kwiecień 08, 2009, 08:25:06 PM

nie wiedziałem że mam do czynienia z GM z azure, witaj

=GM=siemasz12345 :D :D
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Leogict

Siema, gram od ok. tygodnia na Azure Celes x7 i szczerze mogę polecić ten serwer, dużo ludzi online, większych bugów na razie nie znalazłem.
Sporo polaków, polecam!
Cytat: macekplacek w Luty 19, 2006, 11:50:19 AM
ja gram w lineage 3 mies. chodze na boared keltir i mam 21 lvl =D
Epic fail :)

mofeix

Pusty serwer...;( tylko sie zalogowałem i zrezygnowałem.

Pieszczoszek

Zastanawiam  sie nad Celes x7  czy  moglby  ktos z grajacych  powiedziec jak  wyglada obecnie sytułacja z srednia liczba graczy  online?
W obliczu śmierci nie ma sprytnych nie ma odważnych, straszy brak uzyskania drugiej szansy...<br /><br /><br /><br /><br />

HellSign

Cytat: Pieszczoszek w Styczeń 16, 2010, 08:44:25 PM
Zastanawiam  sie nad Celes x7  czy  moglby  ktos z grajacych  powiedziec jak  wyglada obecnie sytułacja z srednia liczba graczy  online?

1500-2500 online
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

cOmboss

Dość duża rozbieżność, ale jak ktoś strzela i nie opiera się na żadnym źródle to tak jest;)
w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

HellSign

Cytat: cOmboss w Styczeń 16, 2010, 09:11:37 PM
Dość duża rozbieżność, ale jak ktoś strzela i nie opiera się na żadnym źródle to tak jest;)

Opieram się, ale teraz różnie bywa mieli hacka i tak średnio jest. Nie polecam top clany quitneły, a online spada azure iz dead
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Pieszczoszek

Dziekuje za szybka odpowiedz:) skorzystam  tez z okazji i  zapytam  czy  jakis ogarniety  polski  klan  kran  na tym  servku  i  przyjmie 3 głodnych  dobrej  zabawy  graczy  najprawdopodobniej  (destro, ee, i glad:) a mile widziany  komunikator glosowy no  ch  takze:)   .
W obliczu śmierci nie ma sprytnych nie ma odważnych, straszy brak uzyskania drugiej szansy...<br /><br /><br /><br /><br />

ShamaU

Celes umarlo , online tam wynosi mniej niz 1k, no moze na jakies epiki/siege wiekszy

Pieszczoszek

kurde pol  dnia szukam  servera i  co  cos znajde to  umiera bo  cos tam  myslem  c5 to  bedzie bez dziwnych  zdarzen i dluzszy  czas zabawie a tu  ledwo  powstalo  i  umiera:(  i  gdzie tu  glodni  l2 maja zakotwiczyc?:(

Mc6

h47d1r

Cytat: HellSign w Styczeń 16, 2010, 08:50:04 PM
Cytat: Pieszczoszek w Styczeń 16, 2010, 08:44:25 PM

1500-2500 online

Z kapelusza te liczby? Proponuje się zalogować i ocenić, a nie rzucać bezpodstawne liczby. Jak na Celesie w czasie siege jest 800 osób to dobrze w tej chwili...
Cytat: KokyTeHko w Styczeń 14, 2010, 10:12:13 PM
Cytat: RazielIII w Styczeń 14, 2010, 10:07:59 PM
edit: sps to ja na sd zabijam, a ty mi to mowisz o 2 pt
To skoncz grac na l2j servach i wyjdz gdzies, gdzie ludzie wiedza jak grac.

Pieszczoszek

niestety  odwiedzilem  wczoraj  i  dzis te servy  i  mysle ze mozna je wygumowac z swiata l2 bo  na x7 w dni  wolne od pracy  i  szkoly  w giran  byly  3 sklepiki  hmmm  szkoda:(

Tumulec

Mogli by wystartować ponownie z kronika wyżej było by bardzo miło :-) Miło się wspomina start Celesa i starszych serwerków Azure :)
Tylko (L)

Piszę poprawnie po Polsku. Znaczy staram się :D

roli

noo :D <3 azure, nawet z tym clan systemem z c4 było zaje~biście  :) najlepsze było to, że oni ciągle na C5 jechali, imo na jednej z najlepszych kornik l2 (^.^)
niestety na forum azure gracze proponowali nowy serwer, ale jak na razie nie ma żadnych oficjalnych informacji potwierdzających takową plotkę, słyszałem także o HR 100x chyba ale nie wiem czy taki serwer przyciągnął by dużo graczy.
Nie pogardziłbym także jakby postawili Interlude ;P ale to już tylko moja fantazja.

Siepet

Z tego co wiem, Aderyn nie ma już czasu na prowadzenie servera. :<
waiting for new dex 7x

Pumas

omfg przed interlude uchowaj - nooby biegające z salvationem i rofl fail augumentacje. Co do azure l2 nic nie ruszy administracja ma to gdzieś, bo gdyby planowali coś robić, to by powiadomili graczy dla świętego spokoju.

PingwinekPikPok

Jak na razie to kazdy nowy ciekawy serwer l2 jaki wstanie , kladzie sie po gora 6 miechach :) ile juz tego bylo . L2 juz umarlo to nie serwery tylko znudzenie tym schematycznym graniem .

seken

Cytat: PingwinekPikPok w Kwiecień 13, 2010, 03:45:33 PM
Jak na razie to kazdy nowy ciekawy serwer l2 jaki wstanie , kladzie sie po gora 6 miechach :) ile juz tego bylo . L2 juz umarlo to nie serwery tylko znudzenie tym schematycznym graniem .
Tak szczegolnie dex... Pomysl zanim cos napiszesz, nie kazdy admin ma czas zeby przez 100 lat prowadzic server.Z reszta kazdemu jakis server sie nudzi po tych 6 miechach..