nie pamietam hasła . . pomocy ;(

Zaczęty przez kovu88, Marzec 22, 2009, 02:49:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kovu88

help! gralem kiedys na tym servie i chcialbym ponownie sobie pograc ale nie pamietam hasla :( jak je zdobyc? na stronie nie ma takiej opcji zeby odzyskac haslo :/ help!  :( dzieki z gory za pomoc

Sebal

Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

kovu88

tak . . tylko ze pisza ze przysla link a nic mi nie przychodzi :/

Sebal

Sebal- Life ...

kovu88

czekam od wczoraj i nic nie przyszlo . . a jest napisane ze w ciagu 4 godzin trzeba kiknac na link a 4 godz ju dawno minely . .

Sebal

To napisz to na forum Dragon'a, albo jak będzie Thorns (Moderator) to Ci podpowie dokładnie :)
Sebal- Life ...

Thorns

Niestety to jedyna opcja... moze podales innego maila przy zakladaniu konta?

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

kovu88

dobra wszystko dziala ;p dzieki :P moja gafa, zapomnialem o jeszcze jednej cyferce w loginie :P pozdrooo

Daab

Podepne się pod topic. Zakładałem konto jeszcze wtedy kiedy DN po rejestracji nie wysyłał w mailu zwrotnym wszystkich danych konta - teraz wysyłają nick, hasło, i odpowiedzi na pytania. I problem w tym że nie zmienię hasła bo nie pamiętam pytań. Mogę je jakoś odzyskać ?
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

Zovi

No właśnie ja też mam taki problem, bo mam konto, ale za Chiny nie mogę sobie przypomnieć pytań.
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Daab

Cytat: Zovi w Marzec 25, 2009, 01:58:04 PM
No właśnie ja też mam taki problem, bo mam konto, ale za Chiny nie mogę sobie przypomnieć pytań.

A teraz po założeniu konta wysyłają maila ze wszystkimi danymi...
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć