C5 Download

Zaczęty przez Mlor, Kwiecień 09, 2009, 09:00:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mlor

Gdzie sciagne L2 wersje C5? Chce grac na L2 Azure (start jutro), maja tam jakis link
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Cyceron

Od nich możesz ściągnąć. Wiem, że ciężko wejść na stronę serwera i zerknąć w dział download i szybciej się zdobywa L2, zakładając temat, z prośbą o linki.

Sebal

Cytat: Cyceron w Kwiecień 09, 2009, 10:04:35 PM
Od nich możesz ściągnąć. Wiem, że ciężko wejść na stronę serwera i zerknąć w dział download i szybciej się zdobywa L2, zakładając temat, z prośbą o linki.

Zgodzę się, ale także stamtąd jest tak do motylego odbytu transfer, że się nie opłaca...
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

virisken

to ze ty masz do motylego odbytu transfer i zapewne neta to nei oznacza ze kazdy tak bedize mial. ja tego torrent to zasysam ~400kb/s co jak na torrent jest calkiem sporo.

@down: a po1 skad ma wiedziec czy to robione z twojego konta (podpis) 2 comnei to obchodzi, nie kazdy mus miec tak jak ty QQ poza tym zalezyjakiego uzywasz programu, w niektorychmozna ladnie ustawienia zmienic

Sebal

Czy to co mam w profilu świadczy, że mam słabego neta o0 Ściągałem z azure po 30 kb.
Sebal- Life ...

Maślan

Cytat: Sebal w Kwiecień 10, 2009, 12:18:53 AM
Czy to co mam w profilu świadczy, że mam słabego neta o0 Ściągałem z azure po 30 kb.

To że Ci tak pisze nie oznacza że to łącze jest gwarantowanym.... Ja moge miec 1gbps ale nic mi z niego jak torrenty i reszta idą po 3kbps QQ.

Sygnaturką jedynie pokazujesz jaki to szpan miec na obrazku takiego neta bo w praktyca to dupa z maryni a nie net.

Sebal

Ta... Jakoś z rapida czy z innych portali ściągam po 10 mb więc tutaj mi nie gadaj. I szpan? Czy myślisz, że to miałem na myśli wklejając to o0? Dobra już i tak nie ważne ponieważ ściągam z prędkością 5-6 mb teraz.
Sebal- Life ...

Mlor

Cytat: Cyceron w Kwiecień 09, 2009, 10:04:35 PM
ucielo mi czesc postu, mialem napisac ze sciaga mi 8kb, elo
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Xyber

Cytat: Sebal w Kwiecień 10, 2009, 11:47:34 AM
Ta... Jakoś z rapida czy z innych portali ściągam po 10 mb więc tutaj mi nie gadaj. I szpan? Czy myślisz, że to miałem na myśli wklejając to o0? Dobra już i tak nie ważne ponieważ ściągam z prędkością 5-6 mb teraz.

No wybacz ale jak byś się nie starał to przy necie 10Mb nie jesteś w stanie ściągać z prędkością 6MB/s. Maksymalny transfer dla 10Mb to ~1MB/s

A co do azure to sam z ich strony patcha ostatnio ściągałem z prędkością 10KB/s (i uwierzcie, że to nie jest wina mojego neta ;) )

Sebal

Cytat: Xyber w Kwiecień 10, 2009, 11:24:21 PM
Cytat: Sebal w Kwiecień 10, 2009, 11:47:34 AM

No wybacz ale jak byś się nie starał to przy necie 10Mb nie jesteś w stanie ściągać z prędkością 6MB/s. Maksymalny transfer dla 10Mb to ~1MB/s

A co do azure to sam z ich strony patcha ostatnio ściągałem z prędkością 10KB/s (i uwierzcie, że to nie jest wina mojego neta ;) )

Tak, o to mi chodziło dzięki za poprawienie :).
Sebal- Life ...

Mlor

Kurde, nadal nie mam C5, ten link ktory otrzymales dziala, ale plik do kitu :/ Nie znacie jakiegos alternatywnego zrodla?
I'm OFFLINE

ThugLife

poprostu stosunek seedow do peerow jest taki, ze nie pozwala sciagac z predkoscia wieksza niz 30 kb/s, momentami 50kb/s jak ktos odpusci... To nie jest wina download speeda... Bardziej upload speeda tych ktorzy udostepniaja dany plik. Niestety tak dziala torrent.
Ja osobiscie sciagnalem cale c5 poprzez rapida.

McViRR

Cytat: ThugLife w Kwiecień 11, 2009, 07:10:23 PM
poprostu stosunek seedow do peerow jest taki, ze nie pozwala sciagac z predkoscia wieksza niz 30 kb/s, momentami 50kb/s jak ktos odpusci... To nie jest wina download speeda... Bardziej upload speeda tych ktorzy udostepniaja dany plik. Niestety tak dziala torrent.
Ja osobiscie sciagnalem cale c5 poprzez rapida.

podrzuć linki ;c

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

Mlor

I'm OFFLINE

Xyber

Cytathttp://thepiratebay.org/torrent/4830383/Azure_L2_C5_Installer

Ściągałem z prędkością 400-500 KB/s, zwiększcie prędkość udostępnianego uploadu a nie jedziecie na pijawe, potem nie ma co się dziwić, że wam wolno ściąga jak macie zerowe ratio

McViRR

Cytat: Xyber w Kwiecień 11, 2009, 11:02:44 PM

Ściągałem z prędkością 400-500 KB/s, zwiększcie prędkość udostępnianego uploadu a nie jedziecie na pijawe, potem nie ma co się dziwić, że wam wolno ściąga jak macie zerowe ratio

u mnie jedzie ~~110-115 przy neo 1mb, co daje ~~7-8h

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

virisken

Cytat: Xyber w Kwiecień 11, 2009, 11:02:44 PM

u mnei jechalo z identyczna predkosia, sciagnalem w 2h chyba. normalnie az takich speedow na torrentach eni rozwijam ale ten poszedl bardzoszybko

Matim

Co wy gadacie . Ostatnio ( 3 dni temu ) pobierałem to C5 z torrenta Azure i prędkość skakała od 600 kb/s do 2mb/s++ , a więc nie było źle .