General protection fault! - problem z własnym serverem

Zaczęty przez tygrysek, Kwiecień 12, 2009, 12:34:59 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

tygrysek

Więc zacznę od końca czyli od  LOG-a

2009.4.11 21:34:59
CPU : GenuineIntel Core2 Processor @ 3003 MHz with 2046MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 9600 GT (8120)
PosCode : LS1:0:0:0 4/0

General protection fault!

History: NCShortcutManager::GetSpecialKey <- NCShortcutManager::IsSpecialKeyPressed <- NConsoleWnd::IsStandingAttack <- UGameEngine::FindMouseTargetObject <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Szukałem rozwiązania u wuja google, lecz nie mógł mi pomóc.
Założyłem własny server graci. Ściągnąłem pliki bla bla zrobiłem Server.
Uruchomiłem i działa... Ale problem pojawił się w zalogowaniu na konto w grze.
Na początku w ogóle nie chciał "znaleźć" servera ( tu mam na myśli zmiany w pliku imhost [vista] c:\windows\system32\drivers\etc\imhost). Po paru godzinach udręki i różnych kombinacji, przypomniałem sobie że na stronce l2wh.com z której już postawiłem dwa inne servery, znajdują się pliki które są w stanie mi pomóc (l2encdec_292) i takową wersję ściągnąłem.
Zrobiłem backup systemu w katalogu z grą, odpaliłem patcha.
Uaktualnił/zrobił swoje, lecz to nie pomogło!! nie łączył się z moim serverem.
BA nawet go nie widzi...
Ściągnąłem od was plik CT1-Kamael patch by Soul.rar I w nim znalazłem plik L2 file edit
Tymże plikiem zmieniłem w L2.ini źródło/adres servera z którym ma się łączyć moja gra/client
Weszło widzi server, loguje się.
Dochodzi do wyboru servera I BUM. CRASH
(log na górze)

Wujek google pozwolił mi znaleźć na jakiejś stronece plik ct2pt2_nogg ( NO GAME GUARD)
Który jak nazwa wskazuje omija Game guarda
Nie działa...

I jeszcze jedno GRE odpalam plikiem "LOADERCT++" i tylko nim "wchodzi"...

Zwracam się do was z pomocą gdyż nie wiem co źle zrobiłem...
Nigdy nie miałem problemów z połączeniem się z własnym serverem Wystarczyło hosta zmienić i gites
a teraz PO PROSTU nie wiem, Robiłem Re-instalke 2-3 razy, założyłem od nowa server. Uruchamiałem od nowa kompa z dziesiątki razy i nic. Czytałem posty innych i nie znalazłem odpowiedzi.
Proszę o nie dawanie rad typu "wyrzuć kompa przez okno" gdyż jest NOWY i server interlude na nim działał, a obecnie gram na dragon-network i nie mam problemów. Domyślam się że mój problem jest prosty albo tak głupi że masakra, ale... mnie już głowa od tego boli i nie mogę sobie z tym poradzić.
Dziękuję.