T.E.R.A Online - dyskusje, opinie, gameplay etc.

Zaczęty przez Melhir, Kwiecień 26, 2009, 06:20:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bubacz

Cytat: Shen w Czerwiec 06, 2012, 10:19:54 PM
Mi już nawet się nie chce daily robić.

Ja bym pograł, ale piczki delios i arimas po przeczytaniu newsa ze bg bede dopiero latem, nie chca przedluzac suba ;(
priest i144(wiem ze lol) lf item farm, ew cokolwiek lf szybki lvl i farm Xd
---
ShiningWill - Me haz shield!

Shen

Szkoda ze potrzebuja bg do pvp, pod kanstria ciagle cos sie dzieje.

Arimas

Cytat: Shen w Czerwiec 06, 2012, 11:41:35 PM
Szkoda ze potrzebuja bg do pvp, pod kanstria ciagle cos sie dzieje.
Wychodzi close quarters w battlefieldzie :p

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Delios

Cytat: Bubacz w Czerwiec 06, 2012, 11:24:33 PM
Cytat: Shen w Czerwiec 06, 2012, 10:19:54 PM
Mi już nawet się nie chce daily robić.

Ja bym pograł, ale piczki delios i arimas po przeczytaniu newsa ze bg bede dopiero latem, nie chca przedluzac suba ;(
priest i144(wiem ze lol) lf item farm, ew cokolwiek lf szybki lvl i farm Xd

Akurat Ty jesteś tutaj największym stękaczem o WSZYSTKO.

News mnie zawiódł ale nic nie zmienia w kwestii grania po za tym że jest dużo czasu na wszystko
I w związku ze startem Close Quarters będę grał w BFa jakiś czas, a potem przedłużę subę bo nie mam czasu grać w dwie gry sensownie.
przestań bubać nubie

btw. komuś jeszcze przedwcześnie zakończył się sub?
w grze pisało mi że mam gametime do 08.06.12
a 05 już siadło
Archeage <3

haran

Ja nie mam problemów z logowaniem. W sumie sam się zastanawiam czy nie poczekać z grą aż wprowadzą bg.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Shen

Mi wyświetla w grze że niby do 17 czerwca mam subskrypcje a na stronce że do 14. Olać, znalazłem lepsze mmo pare dni temu.

haran

A gdzie to wyświetla? Aż wbiję do gry i sprawdzę.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

seken

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shen

Arimas

Bubacz

---

Mc6

Arimas

Cytat: Mc6 w Czerwiec 07, 2012, 06:51:06 PM
to w końcu wiadomo, kiedy bg? :P
Generalnie wygląda na to, że BG(Już z re-vampowane) ma wejść razem z dodatkiem Queen of Argons.

Z ostatniego newsa wynika, że mogą to dać dopiero pod koniec lata...

Shen

Bubacz

Cytat: Obsess w Czerwiec 13, 2012, 06:17:51 PM
Topic coś upadł :P

Pewnie się zreaktywuje jak dostaniemy te 3 patche co są teraz na NA.
---

seken

A mozesz mi podac patch notesy? Bo jedyny patch jaki znalazlem to ten z nowa instancja.

Bubacz

Cytat: seken w Czerwiec 13, 2012, 11:15:01 PM
A mozesz mi podac patch notesy? Bo jedyny patch jaki znalazlem to ten z nowa instancja.

http://tera.enmasse.com/news/patch-notes/patch-172902
http://tera.enmasse.com/news/patch-notes/patch-172903
http://tera.enmasse.com/news/patch-notes/patch-173201

Tego nie ma na EU i nie będzie dopóki nie naprawią problemów ze stabilnością serwerów, dzisiaj był 11h maintance który miał to poprawić, a na co wyszło dunno, nie mam już gametime'u ;p
---

mrow

11godzinny maintence przerodził się w 13godzinny. Czyli pic na wodę do 18stej, a może i dłużej.
Pwrót do gry - 02-12-2011r

Shen

CytatThis maintenance period will require an additional two hours of work before it is complete, apologies for the inconvenience caused. We now expect the servers to be back online at 20:00 CEST.
pozdro frogster.

Bubacz

Cytat: Shen w Czerwiec 14, 2012, 05:54:05 PM
CytatThis maintenance period will require an additional two hours of work before it is complete, apologies for the inconvenience caused. We now expect the servers to be back online at 20:00 CEST.
pozdro frogster.

Ja już tego nie ogarniam, wczoraj był maintance 5-16, dzisiaj jest 10-20? Co oni robią z tymi serwerami? 0.o
---

Shen

Nie ogarniaja tej gry, poszukam chyba taniego konta na us. Czas mialem niby do 16 ale juz nie moge sie zalogowac, to pewnie te dwa darmowe dni co niby dali za ostatnie przerwy.

Delios

o widzisz
mi też konto padło 2 dni szybciej niż powinno :/
frogolololo

Pograł bym se..
ale jeszcze pomęczę trochę butterfolda zanim kupię game time ...
NO WŁAŚNIE
o ile kupię game time euro
bo trochę taki fail tutaj mamy europejski

Archeage <3

Bubacz

Cytat: Delios w Czerwiec 14, 2012, 11:26:44 PM
NO WŁAŚNIE
o ile kupię game time euro
bo trochę taki fail tutaj mamy europejski

Było się szybciej decydować, to przynajmniej te fajne skórki byłby, a teraz to już qq ;(
---