T.E.R.A Online - dyskusje, opinie, gameplay etc.

Zaczęty przez Melhir, Kwiecień 26, 2009, 06:20:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

fedur

zacznijmy od tego że raczej l3 nie wyjdzie... a T.E.R.A wlasnie jest "traktowana" jako l3

Madith

Cytat: fedur w Wrzesień 28, 2009, 08:19:00 PM
zacznijmy od tego że raczej l3 nie wyjdzie... a T.E.R.A wlasnie jest "traktowana" jako l3

qft
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

YoungPadawan

zacznijmy od tego, że silnik+pomysł rozgrywki T.E.R.A to jest L3 wyniesione przez gości z Bluehole Studio z NCSoftu :D
I'm offline.

Nervoson

Chyba tylko przez graczy.

Materid

Cytat: Nervoson w Wrzesień 29, 2009, 06:08:54 AM
Chyba tylko przez graczy.

NIe bo dla mnie Lineage bez Shillien Evy Gran Kaina to nie L2 ! L2 to swiat :P ja oczekuje takiego samego ;lD
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Ryane

Odswieze troche temat. Tera wyjdzie w tym roku czy nie ma na to szans, oczywiscie mowie o europejskich serwerach oficjalnych? Swietnie to wyglada i mzoe zastapi mi to l2 do ktorego zapal mi sie juz calkowicie wypalil ;/

TERA-Online

Darmowy Serwer Team Speak [Tera Online Polska]

Zapraszam !

Ryane

Ciekawie to pvp wyglada. Ale jak rozwiazali sprawe z mass pvp? Strzelac tak, by ktoregos trafic? W l2 to fajnie mozna 1 target namierzyc, a tu z tego co widze moze troszke inaczje wygladac.

shevra

potrzeba zgrania i taktyki na poczatek np trzeba wyszukac healerow i ich bic. mi sie cos takiego podoba nie bedzie /assist ani krzykow "moj target!".
and you will know my name is the lord when i lay my vengeance upon you

Bled

Cytat: Nervoson w Wrzesień 29, 2009, 06:08:54 AM
Chyba tylko przez graczy.:
"tylko" :)

Mc6

Cytat: Ryane w Grudzień 31, 2009, 04:35:24 PM
Ale jak rozwiazali sprawe z mass pvp? Strzelac tak, by ktoregos trafic? W l2 to fajnie mozna 1 target namierzyc, a tu z tego co widze moze troszke inaczje wygladac.

z tego co wyczytalem i widzialem na YT to gra jest bardziej nastawiona na AoE wiec z tego pewnie bedzie sie tez korzystac na mass pvp

ja juz nie moge sie doczekac  :P

Shen

Ja mam tylko nadzieje ze dotrzymaja terminow i gra wyjdzie w tym roku. Aion mi nie podszedl, ale Tera moze zarzadzic  :)

Elenestir

Nie zdziwię się jak T.E.R.A nie podejdzie, głównie przez system no-target mnie to strasznie ciekawi, natomiast wiem że wielu osobom się to nie spodoba, zwłaszcza jeśli będzie to gra polegająca na grindzie :D

Mc6

Ryane

Zobaczy sie. Ja pamietam swoje poczatki z L2, przez pierwszy tydzien gralem bo nie mialem co innego robic, a dopiero pozniej mnie to bardziej wciaglo. Teraz bedzie jeszcze truniej przestawic sie z l2 na calkiem inny system. Pewnie jakbym od wowa zaczal to bym nawet l2 sie nie chycil ;]
Mam nadzieje, ze jednak zrobia cos z mass pvp, bo 1vs1 nie jest ciekawe.

Elenestir

Ja zacząłem od WOWA a raczej jak tylko go zobaczyłem to uznałem że oczy mi prędzej wyskoczą niż w to zagram...

Solar

Mnie ciekawi jak wygląda sterowanie summonerem i summonami w systemie bez targetowym summki maja ai czy co:P?

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

HellSign

Cytat: Solar w Styczeń 04, 2010, 11:42:51 PM
Mnie ciekawi jak wygląda sterowanie summonerem i summonami w systemie bez targetowym summki maja ai czy co:P?

[domysł] postać targetuje jakieś gościa wciska skilla i wtamto miejsce uderze summon:)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

doman18

Cytat[domysł] postać targetuje jakieś gościa wciska skilla i wtamto miejsce uderze summon:)
Przy zastrzeżeniu
if target ==player/mob

Nie interesowałem się tą grą ale jak zobaczyłem...
Wybór bohaterów

... od razu mi się spodobała. Miśki FTW!!!

//EDIT
Filmik
O kurde, skille AoE w tej grze są bossskie!!
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Mc6

Cytat
//EDIT
Filmik
O kurde, skille AoE w tej grze są bossskie!!
ta, fajnie to wygląda, mooby odrzuca do tyłu nawet atak z magi   :P

Cytat

jak na razie to nie ma zadnych summonerow i summonow w tej grze, ktos na jakims forum wprowadzil ludzi w blad i tak sie zaczelo  :P

Elenestir

Kurcze im dłużej oglądam filmiki i czytam o tej grze tym bardziej mnie zaczyna przekonywać ;)

Ryane

To pve jest zajebiste. Mam nadzieje, ze nie zrobia to samo co w l2 i innych mmo - moby na 2 hity. Jesli bedzie trzebalo tak dlugo bic te moby, to moze powstac z tego calkiem fajny klimat. Nie moge sie tej gry doczekac :D Juz mam plany w co bede gral w przyszlosci - starcraft 2, diablo 3, tera :D

Elenestir

Ja bym chętnie pograł w TERA ale mam nadzieję że zrobią jakiś beta server ;) eu

Mc6

ja sie ostro napalilem na ta gre tylko szkoda, ze w podobnym czasie wychodza jeszcze podobne gry do Tery (C9, blade and soul). Jestem ciekaw, ktora z nich odniesie sukces  :P