T.E.R.A Online - dyskusje, opinie, gameplay etc.

Zaczęty przez Melhir, Kwiecień 26, 2009, 06:20:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Polopiryn

Kurde, pędzę. Ja muszę mieć key!

Dobra, teraz liczyć na szczęście, że jeszcze key-e są
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Polopiryn

Rival, zabiję Cię!

Cytat z teraonline.com.pl -
CytatNa szczęście w najbliższych dniach będę rozdawał 25kluczy dających dostęp do 4tej i 5tej bety zarazem.

Czyli to samo będzie na tera-online.pl, bo są te samy zasady rozdawania. Panowie, trza być zwartym i gotowym  :afro:

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

dsfa5

jakby ktos chcial looknac tak wizualnie to istnieje rosyjski priv tery.wiadomo, ze jak to jeden z pierwszych privov jest pewnie niezle zbagowany ale tak loonac jakby ktos chcial :
http://on-tera.com/

Polopiryn

Graficznie to mi pc nie wytrzyma i aktualnie nie idzie się zarejestrować ;p.

Zastanawiam się tylko, czy jak bym ściągnął tego ich klienta, to czy on by działał na becie hmm

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Rival

Kto pierwszy ten lepszy Polo ;P Faktycznie napisałem dziesiąty komentarz a mieli 10 kluczy.
Może załapiesz się na ten do 4 i 5 bety zarazem ;P

Polopiryn

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

alite

Cytat: Polopiryn w Marzec 25, 2012, 09:57:55 PM
Luźno, ale teraonline.info miała więcej kluczy - Spokojnie z 30-40
Your TERA Closed Beta Key for 30th March to 1st April
już drugi, wcześniejszego nawet nie wykorzystałem bo nie zauważyłem w porę maila :)

Polopiryn

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Quibre

Haha właśnie czytam pocztę a tam  Gratulacje, oto Twój klucz na CBT 4 -  :D :D :D :D
Teraz mam nadzieję  tylko że da się updatować klienta US

dsfa5

recenzja Tery z bety w 2 czesciach(pod spodem artykulu czesc 2) dla osob zastanawiajacych sie czy warto w nia grac:
http://mmo24.pl/artykuly/03.2012/tera-moje-wra%C5%BCenia-z-cbt.html
podpisuje sie pod nia.gra prezentuje sie naprawde poki co imponujaco.po becie dla mnie tez ten jeden minus-ograniczenia( nieszczesna niewidzialna sciana).dochodzisz i koniec.szczegolnie wkurzylo mnie w trakcie tego questu na moscie.fajny klimatyczny krajobraz a mozesz praktycznie tylko chodzic po moscie.zdenerwowalo mnie to!ale ten quest pokazal jednoczesnie caly urok pve w Terze i jak swietnie sprawuje sie tzw.chains-skill w moim przypadku lucznika castanic.wpadasz nadciagajaca fale mobow, sekwencja fajnych kopniakow, odpalenie sie odskoku z oszolomieniem i nastepny chains, silny atak z luku :) wyglada to naprawde swietnie.tym bardzie ze naprawde trzeba skupiac sie na walce a nie bezsensownym wciskaniu klawiszy.suuuuper ;) jestem poki co zadowolony z bety i z gry.mam juz klucz na bete za tydzien i czekam z niecierpliwoscia na nia.gra wciaga mnie coraz bardziej.na tle tej gry widac jak bardzo Lineage zostal w tyle :( i nawet GoD nie ratuje.zrobila sie totalna przepasc L2 a nowe gry mmo. stary ogrzewany kotlet w kolko co juz straci powoli swoj smak.szkoda, uwazam ze ncsoft duzo stracil pozwalajac odejsc tym ludziom. naprawde duzo L2 na tym stracilo.moze dzis wygladalo by zupelnie inaczej??

Ryane

A ja dalej nie moge sie zdecydowac. TERA vs GW2.... W ostatecznosci wybiore ta gre do ktorej dostane klucz na beta testy :)

Suchutki

Cytat: Ryane w Marzec 26, 2012, 07:47:23 PM
A ja dalej nie moge sie zdecydowac. TERA vs GW2.... W ostatecznosci wybiore ta gre do ktorej dostane klucz na beta testy :)

do wczoraj miałem ten sam dylemat i wybrałem, GW2 :D

TapMadls! - Const pt member.

alite

Cytat: Quibre w Marzec 26, 2012, 08:16:06 AM
Haha właśnie czytam pocztę a tam  Gratulacje, oto Twój klucz na CBT 4 -  :D :D :D :D
Teraz mam nadzieję  tylko że da się updatować klienta US
nie próbuj bo ja teraz mam śmietnik 40 pare giga... niby sprawdziło pliki które wkleiłem z klienta US wszystko było ok a po chwili zaczęło ściągać od początku wszystko zostawiając stare przy okazji :D

Solar

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Rival

Polo powinieneś mieć kluczyk, tera-online.pl rozdało nowe pozostałym osobom ktore pisały komenty po mnie :)

Polopiryn

Hahaha Lovciam was
CytatNie musisz juz meczyc Rivala! ;)

Oto Twój wlasny, nowiutki kluczyk do CBT 4.

Gratulacje, oto Twój klucz na CBT 4

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Rival

http://teraonline.info.pl/
a tu rozdaja/rozdali (nie wiem) klucze do CBT 4/5, pierwszy news.
rozdają od wczorajszego wieczoru. ja nie biorę udziału, nie mam ochoty im spamować forum (nie mam tam postów).

dsfa5

Cytat: Suchutki w Marzec 26, 2012, 08:23:47 PM
Cytat: Ryane w Marzec 26, 2012, 07:47:23 PM

do wczoraj miałem ten sam dylemat i wybrałem, GW2 :D
a ja sie nie moge wciaz zdecydowac ale GW2 coraz bardziej przegrywa.jak czytam newsy o niej to wydaje mi sie powoli jakas strasznie skomplikowana :( czytam o niej ogladam filmiki z ctb i .... jakos nie moge jej ogarnac :( tepy jestem cos widac

BTW.mam 2 klucze na testy terry.moge jeden udostepnic.wystarczy pm

juz po KLUCZU.nieaktualne

Polopiryn

Jeżeli na 5 to biorę :D. Bo na 4 prawdopodobne będę cisnąć na starym pc-ku, a na 5 już nowy <modli się>

//Dobra, na moich rzęchu nie pójdzie :/ - Pozostaje lapek

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Rival

wtf ile to potrzebuje miejsca na dysku żeby się ściągnać i zainstalować? Najpierw mi zarezerwowało 20gb, ok. Teraz kolejne 20gb ;o i coraz więcej... nawet nie zauważyłem kiedy, i kilka kilobajtów mi zostało na dysku, musiałem szybko coś poprzerzucać na inne partycje.

//dobra juz widze pare stron wczesniej że nawet ponad 40gb a potem spadnie. oby  :D

//najwiecej so far podskoczylo do 47 gb... ale bylo przenoszenia plikow miedzy partycjami, dziżas. po zakonczeniu sciagania/instalacji/patchowania etc 26 gb.

Mc6

Cytat: dsfa5 w Marzec 26, 2012, 01:11:46 PM
i jak swietnie sprawuje sie tzw.chains-skill w moim przypadku lucznika castanic.wpadasz nadciagajaca fale mobow, sekwencja fajnych kopniakow, odpalenie sie odskoku z oszolomieniem i nastepny chains, silny atak z luku :) wyglada to naprawde swietnie.tym bardzie ze naprawde trzeba skupiac sie na walce a nie bezsensownym wciskaniu klawiszy.suuuuper ;) jestem poki
chain skille na wyższym lvlu po za tym, ze jest je łatwo odpalić (spacja) to czasami niektóre przyśpieszają użycie skilla który normalnie ładuje się np 2 sec a po chainie instant. Po za tym coś czuję, ze na wyższym lvlu trzeba będzie niektóre skille tylko z chaina używać bo grając np priestem na 30 lvlu miałem tyle ważnych skilli, ze nie wyrabiałem z palcami na klawie i razer nagą włącznie, a myszką nie da się wspomóc w trakcie walki (no chyba, że chcesz stać jak kołek). Podsumowując skilli których wypada cały czas używać jest więcej niż w innych mmo. Fajny bajer jest jeszcze w tym, ze niektóre skille im wyższy lvl zmieniają nieco swoje działanie, np pierwszy ważny skill archera na low lvlu wymaga ładowania (można instant ale dmg dużo mniejszy) stojąc w miejscu ale już na wyższym lvlu można biec jednocześnie ładując. A i na koniec, system pvp/pk jest bardziej hardcorowy od l2, po prostu włączasz bufek z questa na 11 lvlu, twój nick robi się czerwony i od tego momentu możesz zabić każdego bez żadnej kary!, prawdopodobnie zmieni się to na live tak jak zmienili to w amerykańskiej wersji, czyli pojawi się kara za zabicie kogoś o 6 lvli słabszego ale to może wyjść na dobre, bo znudzony high lvl nie wpadnie Ci na spota i nie wytnie całego pt a normalnie, na miejscówkach spotyka się ludzi w granicy swojego lvlu więc nadal będzie można wycinać wszystko dookoła, mowa tu o serwerze pvp oczywiście  :P

Gandam

rozjasniejcie mi dokladinenij jak wyglada podzial PvE, PvP w TERA'a?
Jest tu tak jak w przypadku GW, czyli robisz PvE, znudzony przenosisz sie na server PvP? Czy od poczatku masz wybor PvE lub PvP i nie masz na to wplywu ? :P
Pytam czy na serverze PvP dam rade sie wyexpic i wkuriwac jak przy l2, gdy ktos mnie PKuje ? a ja kogos ?^^

Wszyscy maja klucz, mam i ja! [ jest to moj dziewiczny :D ] Oby nic nie wyskoczylo w weekend :)
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Polopiryn

Aion - 28 :P

To co panowie, trzeba się dogadać na serwer i jedno mnie dręczy. O której ta beta startuje konkretniej?

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Mc6

Cytat: Gandam1989 w Marzec 27, 2012, 08:21:39 PM
rozjasniejcie mi dokladinenij jak wyglada podzial PvE, PvP w TERA'a?
Jest tu tak jak w przypadku GW, czyli robisz PvE, znudzony przenosisz sie na server PvP? Czy od poczatku masz wybor PvE lub PvP i nie masz na to wplywu ? :P
Pytam czy na serverze PvP dam rade sie wyexpic i wkuriwac jak przy l2, gdy ktos mnie PKuje ? a ja kogos ?^^
wybierasz na początku i dalej nie masz wpływu, jeśli tak jest w gw2 jak piszesz to trochę nieciekawie. Na pvp dasz radę się wyexpić i pewnie trochę się powkurwiasz jak w l2. Na becie daje radę spokojnie się wyexpić, chyba praktycznie tylko moje duo biegało cały czas na czerwonych nickach i zabijaliśmy wszystkich w okolicy. Na wyższym lvlu pojawiają się questy na elitki i bossy a o nie na becie trzeba było się już bić jak w l2.

Rival

Cytat: Polopiryn w Marzec 27, 2012, 08:31:26 PM
O której ta beta startuje konkretniej?
miałeś m.in. w mailu napisane. 15:00 piatek.  8)