T.E.R.A Online - dyskusje, opinie, gameplay etc.

Zaczęty przez Melhir, Kwiecień 26, 2009, 06:20:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Polopiryn

to mam 3 dni by na lapka ściągnąć :P i będę grał całą nocke od 21 :D
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Gandam

Czyli Mc6 jeszcze przekonany nie jestes, pozniej to ogarne, jaralem sie na maxa GW2, ale ostatnio jakos przechodzi mi zapal, klucza nie mialem, tu sie trafilo ^^ TERA ma wielka szanse by mnie przekonac :P
a no i mam tez troche nadzieje ze, na ta gre tych przejebanych skryptow jakie sa w l2 nie da rady napisac :P   
pozdrowienia dla fanow Martel'a  :noob:
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Mc6

Cytat: Gandam1989 w Marzec 27, 2012, 09:15:16 PM
Czyli Mc6 jeszcze przekonany nie jestes, pozniej to ogarne, jaralem sie na maxa GW2, ale ostatnio jakos przechodzi mi zapal, klucza nie mialem, tu sie trafilo ^^ TERA ma wielka szanse by mnie przekonac :P
a no i mam tez troche nadzieje ze, na ta gre tych -_-' skryptow jakie sa w l2 nie da rady napisac :P   

nie nie, źle to napisałem i mogłeś nie zrozumieć :P, takiego czegoś nie będzie w Terze, pisałem, że to głupi pomysł i dobrze, że tego nie będzie.

Shen

a no i mam tez troche nadzieje ze, na ta gre tych -_-' skryptow jakie sa w l2 nie da rady napisac :P   
Czytałem że boty w terze śmigają aż miło.

Suchutki

TapMadls! - Const pt member.

Tyumio

Cytat: Shen w Marzec 27, 2012, 09:41:08 PM
Czytałem że boty w terze śmigają aż miło.
Też o tym gdzieś czytałem, chyba na forum tera-online  kiedyś tam kiedyś. I nawet były frapsy na YT

Shen

Jest tez temat na oficjalnym forum, boty juz byly na becie w zeszlym roku ale niektorych przerasta uzycie google.

Gandam

Jak wspomniales, tez cos kojarze :) Chyba bylo o tym nawet tutaj, massowym ban czy cos tam, moze gry myle :) Mam nadzieje ze nie ogarna botow do PVP, do PVE wali mnie raczej :P

Aeore Healer 97 Lilith

Shen

Skoro bot potrafi expic na mobach to i w pvp nie powinien miec problemu z targetowaniem. Wiekszosc seciowych strzelanek ma aimboty.

Mc6

Pograj trochę w Tere na wyższym lvlu i zobaczysz dlaczego boty na pvp nie będą miały sensu istnienia, a co do pve to też jakoś nie specjalnie mnie interesuje, do 30 lvlu może sie bawić, potem po za czystym expem nic z tego nie będzie miał, itemów ani kasy się na tym nie dorobi bo dalej trzeba trochę myśleć żeby się nie wyjebać.

Gandam

wielu z was dostalo klucz na ten weekend? Pogralbym z kims do pary, w grupce :)

ile osob max liczy party w TERA?
P.S.
w ktore miejsce to sie sciaga? bo chyba nie ogarniam oO  :noob:

Aeore Healer 97 Lilith

dsfa5

no troche osob ma juz klucze.ja niestety nie pisze sie na pt bo weekend troche zajety i bede gral na becie w te dni dopiero po 22 do bolu i konca piwa.a sciaga sie tam gdzie docelowo wybralo katalog, pewnie na C:/Program Files.oczywiscie mozna to zmienic na poczatku instalacji i wybrac inny dysk.
boty pewnie i tu beda. pozostaje tylko nadzieja ze beda od razu konsekwencje jak dupna, jak np na Innowie.tylko tak mozna to zminimalizowac.

Gandam

ok juz wiem gdzie, do folderu z lancherem, jestem  :noob:  hahaha

Aeore Healer 97 Lilith

Polopiryn

Ja podobnie jak df. Ale też nie jestem pewny, wszystko zależ od tego jak będę mieć lapka. Dostaje lapka i lecę grać. Na pewno w piątek 21+ do Upadłości będę siedział

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Gandam

beda 3 sloty na postacie, po uzupelnieniu wiedzy na ich temat, mam poważny problem ktore wybrac ....

Aeore Healer 97 Lilith

ARCYK

Też wbije o ile zdążę to pobrać. No i o ile miejsca na dysku mi nie zabraknie :D. Na razie dopiero 20%.

Sebal

:O ... dostałem klucz, nie wiem tylko z jakiej paki.

to nie ma co, testujemy ;D kto wbija?

ile czekaliście na maila aktywacyjnego do konta?
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Shen

Ja już po drugich testach olałem bo i tak trzeba będzie po premierze od nowa zaczynać. Wersja pudełkowa za 104zł już zamówiona, pozostaje czekać.

Jakie klasy macie upatrzone na start? Ja cały czas waham między lancerem a warriorem. Lancer lepszy tank ale warrior jest bardziej dynamiczny.

Gandam

ja wbijam na pewno :P Jeszcze nie wiem czy juz od 15 :>

CytatLista serwerów pozostanie taka sama jak w poprzednich CBT, jednak zostanie wyłączona możliwość tworzenia postaci na serwerze PVP o nazwie "Essenia" z powodu dużej ilości graczy. Jeśli chcesz jednak zagrać na PVP, możesz utworzyć postać na innym serwerze o nazwie "Westonia". 
Nie bardzo wiem jak to rozumiec, wylacza server pvp, ale jezeli chce pvp to mam wbijc na PVE ?

Aeore Healer 97 Lilith

Mc6

Cytat: Gandam1989 w Marzec 28, 2012, 06:33:56 PM
ja wbijam na pewno :P Jeszcze nie wiem czy juz od 15 :>

CytatLista serwerów pozostanie taka sama jak w poprzednich CBT, jednak zostanie wyłączona możliwość tworzenia postaci na serwerze PVP o nazwie "Essenia" z powodu dużej ilości graczy. Jeśli chcesz jednak zagrać na PVP, możesz utworzyć postać na innym serwerze o nazwie "Westonia". 
Nie bardzo wiem jak to rozumiec, wylacza server pvp, ale jezeli chce pvp to mam wbijc na PVE ?

Westonia to też pvp serwer więc nie wiem, czego tu nie rozumiesz ;p

Cytat: Shen w Marzec 28, 2012, 05:27:50 PM
Jakie klasy macie upatrzone na start? Ja cały czas waham między lancerem a warriorem. Lancer lepszy tank ale warrior jest bardziej dynamiczny.
grałem już wszystkimi klasami do 30 lvlu prócz warriora i nadal nie mam pojęcia czym bedę grał na live ;p
Teraz to sie zastanawiam czy testować warriora.

Gandam

przeczytalem 3x jeszcze i juz kumam again  :noob:  :beksa: :beksa: :beksa: :beksa:

ja zaczne chyba od elementalisty lub lanciera

Aeore Healer 97 Lilith

Polopiryn

Archer or Slayer, last Warrior. Ale też mam rozkmine. Nie wiem zobaczy się, w live nie będę grać chyba że nagle f2p zrobią :P Chociaż kto wie, zobaczymy jak z testuję. Na razie mówię w ciemno, w piątek będę po 21. A sobota i nd nie mam pojęcia.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Rival

ja za dużo nie pogram, tylko wieczory, ale na CBT4 bede.
mi z wojowników so far tylko warrior się podoba. jeśli są jeszcze dwa sloty to pewnie potestuje magów.
powiedzcie mi, płaci sie za abonament tylko, czy za samą grę też?...
w wersji elektronicznej, pudełko mi do niczego raczej nie potrzebne.

dsfa5

ja tam chyba Archera wybiore.jakos podeszla mi ta postac.

Quibre

Kurna wam też teraz tak marnie idzie po 35kb?? :o W takim tempie to ba ctb nie  zagram w ten weekend   :x