T.E.R.A Online - dyskusje, opinie, gameplay etc.

Zaczęty przez Melhir, Kwiecień 26, 2009, 06:20:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

HellSign

Jak najtaniej mogę dostać TERE? (wydaje mi się, że klucz = klucz+mc gry) czy pudełko taniej wyjdzie
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Obsess

Arimas

Cytat: HellSign w Kwiecień 25, 2012, 11:31:45 AM
Jak najtaniej mogę dostać TERE? (wydaje mi się, że klucz = klucz+mc gry) czy pudełko taniej wyjdzie
Ciebie tam nie chcemy  :P

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shen

Cytat: Arimas w Kwiecień 25, 2012, 01:53:29 PM
Bez kitu, kupować mmo żeby pograć  2 tygodnie.

HellSign

Cytat: Obsess w Kwiecień 25, 2012, 01:41:08 PM
Pudełko na muve.pl jest chyba najtańsze za 109 zł.

thx

Cytat: Shen w Kwiecień 25, 2012, 02:18:34 PM
Bez kitu, kupować mmo żeby pograć  2 tygodnie.

mucho hate, zlewa mi to i powiewa, gram dla siebie for fun nie dla was  :)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Alarion

ile pieczątka idzie z tobą osób z OOWW i innych ownerskich klanów? Na ile idziecie? 3-4 tygodnie wytrzymacie?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shen

Dobrze że tylko jeden serwer pvp, nie trzeba bedzie sie bawic w łączenie serwerow jak odejda gracze po pierwszych tygodniach/miesiacach.

Arimas

Cytat: Shen w Kwiecień 25, 2012, 04:33:30 PM
Dobrze że tylko jeden serwer pvp, nie trzeba bedzie sie bawic w łączenie serwerow jak odejda gracze po pierwszych tygodniach/miesiacach.
Byle nie było queue po 5 godzin

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Delios

Aion na starcie

Archeage <3

Shen

Cytat: Delios w Kwiecień 25, 2012, 04:51:06 PM

Aion na starcie
nie wiem jak w aionie, ale w terze na becie bylo 70 kanałow na serwerze, mam nadzieje ze chetni sie pomieszcza

Mc6

Ilość kanałów jest zależna od miejscówki, na początkowej lokacji było najwięcej, potem po 3/4 kanały. W zależności od zapotrzebowania będą się zmieniać cały czas liczby kanałów.

LinC

kazdy wyczytal ze jest 1serv pvp ale nikt nie doczytal ze podczas PCC jak zobacza wiekszy ruch niz na becie maja dolozyc server/y ?  :shock:
zaraz znow sie rozpocznie kolejna drama jakiego to faila frog zalicza ;)

Mc6

Cytat: LinC w Kwiecień 25, 2012, 05:44:53 PM
kazdy wyczytal ze jest 1serv pvp ale nikt nie doczytal ze podczas PCC jak zobacza wiekszy ruch niz na becie maja dolozyc server/y ?  :shock:
zaraz znow sie rozpocznie kolejna drama jakiego to faila frog zalicza ;)
czytam twój post już czwarty raz i nichuja nie wiem gdzie widzisz tu fail

LinC

wiec zle czytasz bo ja nie widze faila, widze ze kazdy pisze o 1pvp servie a juz nie wspomna o tym ze moze byc wiecej w razie potrzeby i zaraz Ci co czytaja tylko takie fora beda plakac jaki to jest zly frog

HellSign

Cytat: Alarion w Kwiecień 25, 2012, 04:14:14 PM

ile pieczątka idzie z tobą osób z OOWW i innych ownerskich klanów? Na ile idziecie? 3-4 tygodnie wytrzymacie?

Zamiast spamowac to bys sie pobiegac wybral i przy okazji o fryzjera zahaczył
RPG CLUB x3 Empire

Obsess

Może frog myśli, że Polacy będą grać na Niemieckich serwerach bo to blisko ;p

LinC

Arimas

Nie rozumiem po co oddzielne serwery zamiast po prostu europejskich, bo co na /a nie mogą napierdzielać po niemiecku?

Shen

Maja wybor, beda chcieli to pojda na angielskie. Ja osobiscie mam dosc niemcow i francuzow po lolu.

Delios

Archeage <3

alite

Cytat: Arimas w Kwiecień 25, 2012, 10:02:23 PM
Nie rozumiem po co oddzielne serwery zamiast po prostu europejskich, bo co na /a nie mogą -_-'ć po niemiecku?
angielski młodych niemców jest na jeszcze gorszym poziomie niż u nas więc nie ma się co dziwić że potrzebują swojego serwera:D

Arimas

Shen

Udało się nick zaklepać, można teraz spokojnie czekać na start  :P

Dorzucili kolejny serwer pvp, widocznie jednak jest zapotrzebowanie.