T.E.R.A Online - dyskusje, opinie, gameplay etc.

Zaczęty przez Melhir, Kwiecień 26, 2009, 06:20:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

alite

Cytat: Shen w Kwiecień 26, 2012, 10:12:41 AM
Udało się nick zaklepać, można teraz spokojnie czekać na start  :P

Dorzucili kolejny serwer pvp, widocznie jednak jest zapotrzebowanie.
no dziwne by było gdyby nie było tego zapotrzebowania :D essenia ftw

Shen

Delios

Jestem na Essenii

btw. jest już przeludniona więc nie można tworzyć postaci (chyba że ktoś skasuje swoją i stworzy na tym drugim)
Archeage <3

Shen

Przez to nie wiem co zrobić, bo nie każdy znajomy miał czas z rana postacie zakładać. Może na ten drugi pójdę.

http://youtu.be/XQ6yJdAQ24o trailer nowego dodatku, ciekawe jak u nas będzie wyglądał

Obsess

Cytat: Delios w Kwiecień 26, 2012, 12:24:10 PM
Jestem na Essenii

btw. jest już przeludniona więc nie można tworzyć postaci (chyba że ktoś skasuje swoją i stworzy na tym drugim)

Jak skasować postać jeśli się nie da wejść do wyboru postaci?

LinC

alite

btw http://www.keye.pl/games/product/id/4657/TERA-Prepaid-30-dni 38 zeta imo bardzo przystępnie... tymbardziej ze za l2 płacilo sie ponad 5 dych za premium :p

Polopiryn

Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Shen

Cytat: alite w Kwiecień 12, 2012, 10:28:53 PM
Cytat: Shen w Kwiecień 12, 2012, 09:08:33 PM
Jak ktoś chce fizyczną kopie to na muve.pl dobre ceny a klucz na headstart wysyłają w max 24h.
oby jeszcze wysłali pudło tak żeby doszło na 4tego... bo klucz który wysyłają jest tylko na headstart a po headstarcie trzeba czekać na kod z pudła : [
Właśnie był kurier z paczką z muve.pl, pozdrawiam.

Arimas

QQ ja mam odbiór kawiarenka metro arena i jeszcze nie dostałem maila, że mogę odebrać :/

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Rival

Cytat: Shen w Kwiecień 26, 2012, 12:27:39 PM
http://youtu.be/XQ6yJdAQ24o trailer nowego dodatku, ciekawe jak u nas będzie wyglądał

pegi 12, hyh? :f
też jestem ciekawy co z tym zrobią

YouMakeMeCry

Cytat: Obsess w Kwiecień 26, 2012, 02:35:35 PM
Ja mam dalej...

Udalo CI sie ?

BTW: ludzie ktorzy stworzyli postacie na esseni moga je usuwac czy to bedzi emozliwe dopiero jutro ?
L2Paradise       - SK/HE- abhorsen                     
L2Supreme       - HE/EE/DA - XiHuan                   
Luna                 - EE - YouMakeMeCry
RpgClubx15      - BP/TR/PAL - YouMakeMeCry
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Aion - Cleryk - Nunane - spatalos/perento - AmberEye/Taco clan :)

moh7

Z tego co wyczytałem dopiero jutro, mają także zwiększyć limit postaci.

alite

Cytat: Shen w Kwiecień 26, 2012, 03:18:52 PM
Cytat: alite w Kwiecień 12, 2012, 10:28:53 PM
Cytat: Shen w Kwiecień 12, 2012, 09:08:33 PM
Jak ktoś chce fizyczną kopie to na muve.pl dobre ceny a klucz na headstart wysyłają w max 24h.
oby jeszcze wysłali pudło tak żeby doszło na 4tego... bo klucz który wysyłają jest tylko na headstart a po headstarcie trzeba czekać na kod z pudła : [
Właśnie był kurier z paczką z muve.pl, pozdrawiam.
do mnie też dotarł muve jest godne polecenia z tego co widać :) i nie zaluje jak na razie kasy wydanej na pudelko kolekcjonerskiej fajnie te pierdoły dodatkowe wyglądają :D

Mc6

komputer kolegi z którym miałem startować i grać do max lvlu wybrał sobie zajebisty dzień na popsucie się, pewnie zacznę w nowym tygodniu  :x

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Arimas

HellSign

No to panowie, zaczynamy :D

not rly, trzeba poczekać z miesiąc i zobaczyć jak się przyjmie, kasa drogą nie lata :D
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Obsess

Cytat: Arimas w Kwiecień 27, 2012, 12:01:50 AM
A zdążył zrobić postać na esseni? :P

Ta, wszyscy od nas zrobili postacie o 1.

Z tego co czytałem na teraonline.info.pl to większość Polskich i Europejskich gildii tam idzie, więc pewnie będą kolejki jak 150 ;p

Arimas

Włączysz outlaw-mode i gdzie nie machniesz to kogoś skosisz  :D

Arimas

CytatWitam serdecznie,

Przekazujemy informację od wydawcy gry Ubisoft:

!!! PROSIMY NIE REJESTROWAĆ KLUCZY Z PUDEŁKA PRZED DNIEM OFICJLANEJ PREMIERY 04.05.2012 !!!

Próba aktywowania gry przed jej premierą grozi utratą kodu aktywacyjnego !

Z poważaniem,

Bartosz Bednarski
Dział Obsługi Klienta
muve.pl
Lepiej jeśli nie wklepaliście klucza :D

alite

nowe info
Kody które zostały aktywowane, które nie są kodami ,,Headstart" staną się nieaktywne wraz z premierą.

Dotyczy to wszystkich sklepów w Polsce. Absolutnie wszystkich.

Nie dotyczy to sklepów które posiadają grę, w wersji HeadStart ( Np. E-sklepów )

Więcej informacji, jak Ubisoft rozwiążę tą sytuację, podamy wkrótce, jak tylko otrzymamy szczegółowe dane.

Pierwszy raz w życiu jestem szczęśliwy z mojego lenistwa, że nie chciało mi się kodu przepisywać wczoraj :D

impos89

Powstaje od nas jakaś gildia ? Dzisiaj po 17 wbijam z kolegą na serwer i fajnie by było mieć paru znajomych na wejściu.
Polaczkowo:
Impos - Aeore Healer lvl 93 / Wynn Summoner 85 / TH 58
klan - Kowale
CP Sairea