T.E.R.A Online - dyskusje, opinie, gameplay etc.

Zaczęty przez Melhir, Kwiecień 26, 2009, 06:20:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

haran

Cytat: Arimas w Maj 09, 2012, 12:52:04 AM
Cytat: bleble12 w Maj 09, 2012, 12:42:28 AM
Po prostu nie każdemu siada ta postać, ale dobry tank to fajna sprawa.
Zgranie linki lancera z atakami slayera = win
Chyba na 2vs1 :)

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Delios

Cytat: haran w Maj 09, 2012, 12:57:23 AM
Cytat: Arimas w Maj 09, 2012, 12:52:04 AM
Zgranie linki lancera z atakami slayera = win
Chyba na 2vs1 :)

derp?
Archeage <3

haran

Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

AndyBishop

Zerkiem jak narazi wszyscy gardzą. Robiłem kilka dualów to też mnie wszyscy cisną na miękko. może w przyszłości na mass pvp będzie coś w stanie zrobić jak stary dobry warlord.

Arimas

Cytat: AndyBishop w Maj 09, 2012, 09:22:05 AM
Zerkiem jak narazi wszyscy gardzą. Robiłem kilka dualów to też mnie wszyscy cisną na miękko. może w przyszłości na mass pvp będzie coś w stanie zrobić jak stary dobry warlord.
Dla mnie zerk to takie coś do anihilowania celów stacjonarnych xD (aka jak coś ma stuna/sleepa/slow)

Generalnie nam się widzi Lancer, Slayer, Warrior, Priest, Mistic.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shen

Cytat: AndyBishop w Maj 09, 2012, 09:22:05 AM
Bo zerk to najgorszy dd, na koreańcu tez wszyscy nim gardza, sorc/slayer > all.

Mc6

Jak to zawsze bywa, w przyszłych dodatkach zerk pewnie dostanie boosta.

Shen

Mc6

Mi i tak zawsze będzie brakować jak w kazdym mmo daggera z hide i glada(chociaż slayer ma podobnego skilla) :P
i ciekawe jaka będzie nowa klasa, bo planują w którymś z dodatków

Shen

Cytat: Mc6 w Maj 09, 2012, 02:10:27 PM

jakiś link do tego info?

Mc6

Cytat: Shen w Maj 09, 2012, 02:17:40 PM

jakiś link do tego info?
sorry ale nie chce mi się szukać, wiele razy o tym wspominali na forach przy różnych tematach na temat przyszłości Tery.

Shen

to nie pisz bzdet jak nie potrafisz potwierdzić

Mc6

Shen

Mc6

ta, właśnie też tego szukałem i znalazłem, żeby Ci to pokazać.
Niezły pajac jestes, najpierw sam o tym piszesz a teraz jak ja to podaję to chcesz żródło  hahaha
btw ogolnie to fajnie wyszlo, ja i Ty fail  :D
btw2 rosną ceny prepaid u nas do 50 zł

Shen

Jaki fail? Sprowokowałem Cie tylko zeby pokazac ze od innych wymagasz linków a sam się do tego nie stosujesz.

Te stare ceny to z kapelusza chyba wzieli, bo nawet nie sprzedawali tych prepaidów z tego co wiem, tylko preorder na nie.

Mc6

Cytat: Shen w Maj 09, 2012, 03:00:55 PM
Jaki fail? Sprowokowałem Cie tylko zeby pokazac ze od innych wymagasz linków a sam się do tego nie stosujesz.
no no, teraz sprowokowałeś mnie, długo myślałeś nad wyjściem z sytuacji ale bez skutku  :D

Soulern

Dzieci, dzieci, skupcie się na graniu i dawaniu info tym, którzy nie załapali się na betę :P

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

doman18

Mi i tak zawsze będzie brakować jak w kazdym mmo daggera z hide...
WoW Rogal? :P

...i glada...
WoW Warr fury? :P

IMO tank nie każdemu "siada" bo to strasznie niewdzięczna postać jest. Chodzi mi ogólnie o gry a nie o Terę (bo nie grałem w nią). Musisz dobrze ogarniać bo odpowiedzialny jesteś za pt, jak coś zlamisz to pt będzie ciebie cisnąć, nieraz bardziej niż heala. Co jakiś czas spotykasz nub-dpsów z ADHD którzy mają parcie na moby i ściągają na siebie aggro mając pretensje do heala czemu nie leczył gdy po 0,5s szarży padną jak muchy. Zazwyczaj nie popvpujesz sobie bo klasy/spece tankowe zwykle mają za mały dps i skille tankujące kompletnie się nie przydają do pvp. Hil ma podobnie ale hil przynajmniej nie musi tak bardzo ogarniać co robią dpsy a w mass pvp zawsze się przydaje. Dlatego tank jest bardzo uzależniony od ogarniętej ekipy, inaczej jest kupa frustracji.

Ja w wowie chciałem sobie potankować palem i drutem i szybko zrezygnowałem po kilku wipach przed baranów którzy zamiast czekać na zrobienie aggro pierwsi wyrywali się przed szereg .
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Alarion

nie wiem jak w WoW'ie na PvP, ale w L2 nie wyobrażam sobie PvP bez ogarniętego tanka w party vs party.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

haran

Shen

Warrior ma rowne szanse na wygrana ze wszystkim oprocz lancera, tylko pare dobrych skilli pozno dostaje.

AsmWalker

Jak wygląda Tera od strony pvp ? Jest tak jak w l2, że ide w otwarty świat widzę typa mogę go zapekować albo odda flage? Jak wygląda mass pvp ? Dużo instancji w tej grze jest ? Też jak w l2 sie siedzi i instancja za instancją?

Mc6

Jest nawet lepiej niż w l2 pod tym względem, możesz kogoś pknąć bez żadnej kary(jeśli nie ma 5 lvli mniej). Instancji jest sporo ale po za nimi też się dużo czasu spędza na expieniu i biciu elitek w otwartym świecie.