Nie da się zainstalować L2 - wymaga płyty

Zaczęty przez Jahehehe, Kwiecień 25, 2009, 01:39:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jahehehe

Cześć!

Pobrałem Lineage 2 Chaoti Trhone Garcia Part 2 (co kolwiek to jest) ,jednak przy instalacji wymaga płyty numer 1. Nie chce grać na globalu ,lecz na prywatnym serverze. Jakieś porady?

ps.Jestem kompletnie zielony i nigdy wcześniej w L2 nie grałem.
ps2. Dobrze by było żeby nie trzeba było pobierać od początku, a jeśli już to prosze o linka :D

DIO

pewnie nie sciagnales pelnej instalki, juz jakiemus uzytkownikowi sie to przytrafilo, powinny byc w instalce 3 pliki, chyba data1.cab, data2.cab i setup/laucher cokolwiek byle exe

Jahehehe

McViRR

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

PloomBoom

Chyba miał na myśli płyte numer jeden.
Te 4,2 GB to według mnie cała instalka klienta więc nie sądze żeby była potrzebna Ci płyta numer dwa. Wypakuj to na dysk i spróbuj zainstalować z twardego (zakładam że to co tu widać masz nagrane na płycie).

Kiedy wyskakuje Ci error o konieczności wrzucenia płyty nr. dwa ?
GL & HF

Jahehehe

To co jest na zdjęciu to jest wersja L2 ściągnięta z internetu. I jeszcze raz powtórzę że mój problem polega na tym ,że instalator wymaga ode mnie płyty nr. 1 przy instalacji.

PeBe

Wypakuj najpierw wszystko na dysk -> a potem odpal .exe