Hellbound

Zaczęty przez zulek, Maj 03, 2009, 10:58:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

YoungPadawan

zainstaluj sterowniki do karty graficznej.
I'm offline.

Howlet

Cytat: exaited w Sierpień 04, 2009, 06:28:46 PM
Siemka all :D Mam taki problemik :D Chyba tu nigdzie nie ma o tym nansane :D

Właśnie zainstalowałem klienta HB i chce zoabczyc czy chodzi :D Wchodze w lineage 2 potem system i odpalam przez ikonke l2.exe :D Gra się łauje, włącza się i wyskakuje od razu takei coś : GameGuard file is damaged, potem zeby reinstall gameguard, i potem cso tam error code i jakies tma liczby :D

proszę o pomoc :}

Gre odpalaj przez updater DN nie przez l2.exe

Cytat: bwioslo w Sierpień 15, 2009, 12:47:26 PM
mam hellbounda a gdy go wlaczam pojawia mi sie Critical Error  :oops: Co zrobić?

2009.8.15 12:42:43
CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2003 MHz with 2047MB RAM
Video : No Video
PosCode : LS1:0:0:0 2/0

General protection fault!

History: FD3DPredefinedShader::LoadShaderFileToString <- FD3DPredefinedShader::Load <- FD3DPredefinedShader::FD3DPredefinedShader <- UD3DRenderDevice::Init <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Reinstal sterownikow do grafy ew sprawdz czy karta ci sie nie poluzowala w slocie

Solider

:(Mam pewien problem  po kliknieciu start wyskakuje mi error ,co mam zrobic pls pomocy (czytalem wczesniejsze komenty na temat tego errora ale nic nie dziala) :o

Solider

musisz zainstalowac sterowniki do karty graficznej  :)

Ruuddy

Cytat: Solider w Październik 25, 2009, 11:06:36 AM
:(Mam pewien problem  po kliknieciu start wyskakuje mi error ,co mam zrobic pls pomocy (czytalem wczesniejsze komenty na temat tego errora ale nic nie dziala) :o

ściągnij hellbounda

marcinwan

Siemka mam pytanko  :D czy jak mam zainstalowanego L2 Interlude to musze sciagac Hellbound  < jakos 3,5Gb> czy jest jakis path do tego ?? :)

Solider

:(    bo  u kumpla dziala hellbound ,no i wgralismy go na pendraiwa* no a mi niechcial dzialac
To jak sciagne hellbounda powinno byc wszystko loozik?