Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DonK.

oh ja fajny uzylem slowa donk w zdaniu  :oops:
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

DonK.

pare fotek:

1. nie przyszła gora do Mahometa to my przyszlismy do LR

2. jak bic rb to tylko w wersji pimp

3. wakacje w cieplych krajach

4. seed w < 15min

5. kara za szczekanie na forum
Hapszasin

Nervoson

Quentim

Pierwszy raz widze elemental summonera w melee pt. Czym to jest spowodowane i czy takie pt daje lepiej rade niz z se albo lockiem?

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Azella

nie chcieli eido zostawić samego.

Generalnie od pasuje do tego party jak świni siodło :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

damoon

Ze niby jak? a co takiego wnioslby se do party skoro mamy juz combo bish + ee ze stygma? Albo kot? Proszę Cie.. Fakt, faktem sa lepsze opcje (coby eido nie obrósł w piorka) ale nie te zaproponowane  :oops:

Quentim

Grzecznie sie zapytalem a koles od razu pokazuje jaki jest fajny  :oops:, a moze nawet chce prowokowac flejm? Zachowujcie sie jak ludzie bo jeszcze pomysle ze to co mowia o Polakach grajacych na Lancerze to jednak prawda?

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Nervoson

DonK.

Eido jest koniem i jest u nas w pt ze wzgledu ze to nasz znajomy a to ze lubi zwierzatka to nie moj problem :P owszem sa lepsze opcje niz kon i to chyba kazda opcja jest lepsza ale biorac pod uwage ze nasze melee pt robi trainy to i kon daje rade ^_^ poza tym odbiera telefony o 2 rano i sie grzecznie loguje :P
Cytat: Quentim w Grudzień 23, 2009, 10:45:59 AM
czy takie pt daje lepiej rade niz z se albo lockiem?
skille z se zlinkowali ee+bish, jesli przez lock rozumiesz stun lock to nasze pt ma 10 osob i jest w nim zerk :)
Hapszasin

damoon

raczej chodziło o war-lock'a. Czasami ten magebane by sie przydał :>

DonK.

moj blad, buff na kryty niby fajny jest ale tak naprawde nic nam nie da, na farmie mobow brakuje zawsze a na rb czas nam skroci o pol minuty? na pvp wolalbym sk 83 <3
Hapszasin

damoon

anyway dziekujmy neme za to ze go przekonal zeby nie robil spsa  :D

Remster

Cytat: Nervoson w Grudzień 23, 2009, 11:45:46 AM
Prwada, ale najgorsi to sa w TAU.

hehe, spoko pocieszeniem jest ze sa jeszcze gorsi (LastRumuns) czy jak tam was zwali

damoon

Remster

Eido

Zrobiłem postać jaka chciałem, nikt mnie nie przekonywał. Poza tym mogę wam wkleić staty z sumona na mele bufie. Ponad 5k p ataku... przecież on robi większy dmg niz kurczaki, dagerzy,i inne śmieszne postacie pseudo mele...Skoro ludzie używają wilki do mele party to czemu koń jest gorszy? Poza tym taki wilk mocniej bije niż najżałośniejszy z żałosnych na farmie, czyli kurczaki lub dagerzy (postacie wyłącznie do pvp) jeżeli uważacie ze 3,5 k krytyki na rb to mało... to weźcie do party kurczaka :P. Poza tym ja chodzę z nimi jak nie ma pełnej 9....

Sami sobie popatrzcie na dmg...

mike_gornik

Cytat: Eido w Grudzień 23, 2009, 01:28:50 PM
Zrobiłem postać jaka chciałem, nikt mnie nie przekonywał. Poza tym mogę wam wkleić staty z sumona na mele bufie. Ponad 5k p ataku... przecież on robi większy dmg niz kurczaki, dagerzy,i inne śmieszne postacie pseudo mele...Skoro ludzie używają wilki do mele party to czemu koń jest gorszy? Poza tym taki wilk mocniej bije niż najżałośniejszy z żałosnych na farmie, czyli kurczaki lub dagerzy (postacie wyłącznie do pvp) jeżeli uważacie ze 3,5 k krytyki na rb to mało... to weźcie do party kurczaka :P. Poza tym ja chodzę z nimi jak nie ma pełnej 9....

Sami sobie popatrzcie na dmg...

może jako dagger zadaje żałosny dmg w pve ale przynajmniej nie jestem taki żałosny w pvp jak twój konik :)
Lancer:
Jango - włóczykij 84, sprzedany

Van Hotler:
TTxXXXXX - bioły czołg 80+, aktywny

Eido

Przeczytaj co napisałem tak z 10 razy jeszcze, żebyś zrozumiał co napisałem...szczególnie to w nawiasie. Poza tym ownowanie dagerem na pvp to norma (nic dziwnego ze większość na serwie gra ta postacią) spróbuj tak robic BD, SWS a będę Cie nazywał pro...

DonK.

a jak tak zrobie wc tez bedziesz mnie tak nazywal ? :D
Hapszasin

Eido

Ty bez tego już jesteś legenda....
BTW Jango skoro jest żałosny na pvp, to powiedz mi czemu hero elemental sumoner,pojechal "R" hero TH i Hero BRS?

RedHarvester

Nieważne kim grasz ale jak grasz.
cashed out

mike_gornik

oli to juz jest inna bajka , ciekawy jestem ile razy R albo Cut pojechali tego hero koniarza

a tak btw :
Lancer:
Jango - włóczykij 84, sprzedany

Van Hotler:
TTxXXXXX - bioły czołg 80+, aktywny

damoon

o kur%$, naprawde jestes tak dumny ze pojechales support, ze wklejasz screeny na forum?:>

Eido

Ale Ty nadal nie zrozumiałeś o czym ja pisałem w poście, którego kazałem Ci przeczytać 10 razy... I o czym ma świadczyć ten scrin który umiesciles, ja niestety nie robiłem ich , a zdarzyło mi się kilka razy zabić TH na oli

Phoeniks

konik zada wiekszy dmg niz full buffed aw/pw 78+ bijac w plecy na rb np ;>
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+